Момчета реших се!!!Имам само един въпрос

Saint

22.01.07
20:57

Реших се най-накрая да си взема креатин и глутамин на Optimum двете общо ще има излезе за около 54-56лв искам само да ви попитам как да ги пия и по-точно да обясните за зареждащи дози има ли нужда от тях.При тренировачни дни как се пие и при нетренировачни.Благодаря!

И за двете е писано много. Както и да е.

Креатина се зарежда да - 5 дена по 20 грама на ден(4 пъти по 5 гр. примерно), глутамина не. Него след тренировка и преди лягане го взимай. В почивен ден само преди лягане. Като заредиш креатина след това 5 гр. 30 мин. преди тренировка и веднага след. През почивен ден - сутрин на гладно 5 гр.

22.01.07
21:43

Креатина в нетренировъчен ден нека е след основно хранене. Ако е на гладно може да ти раздразни стомаха. Как така всичко е “около 54-56лв”?

ZO

23.01.07
11:09

[quote author=“diksi”]Креатина в нетренировъчен ден нека е след основно хранене. Ако е на гладно може да ти раздразни стомаха. Как така всичко е “около 54-56лв”?

Ем 32лв. е креатин 300гр. и 20лв. глутамина(на капсули,ама нз колко капсули бяха в тая опаковка).Ако не е така автора да каже :roll:

AN

23.01.07
12:52

Ама що си се набутал с толкова пари.Спокойно можеше да си вземеш нещо по-тънко със същото качество!
А, забравих да ви кажа първо Здрасти пичове, аз тамън са регистрирах , щото до сега бях само в тялото и в културизъм bg.Ама вече съм тук.

РОКИ

23.01.07
15:58

[quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ама що си се набутал с толкова пари.Спокойно можеше да си вземеш нещо по-тънко със същото качество!
А, забравих да ви кажа първо Здрасти пичове, аз тамън са регистрирах , щото до сега бях само в тялото и в културизъм bg.Ама вече съм тук.

К`ъв е тоя сайт културизъм bg :shock: нещо не съм го чувал. Нов ли е , стар ли е ? Хубав ли е ?

Saint

23.01.07
20:41

Значи ако съм разбрал правилно креатина го приемам 5 дни по 20грама това е зареждащата доза за креатина а доката зареждам си взимам глутамин след тренировка и преди лягане.След като съм заредил приемам по 5гр. креатин 30мин преди тренировка и 5гр. веднага след тренировка като продължавам да си пия глутамина по същия начин след тренировка и преди лягане.А в почивните дни 5гр. креатин сутрин на гладно и глутамин само преди лягане.Така ли е?!

P.S.Момчета днес разбрах че един от страничните ефекти на креатина е все едно си прекарал хепатит има ли нещо такова това от даскалката по Биология го разбрах!

24.01.07
06:16

И за двете е писано много

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1