L-Glutamine

NO

27.01.07
23:48

Може ли глутамина да се разтваря в мляко заедно с протеина след тренировка или трябва по отделно да се пият? Изобщо може ли в мляко или само във вода (защото пише във вода на опаковката)? За колко време приблизително се усвоява 4-5гр глутамин? Кога е по-добре да се приема (ако е само един път), преди или след тренировката?

28.01.07
00:10

Пие се след тренировка.

А на мен ми е интересно само след тренировка ли се пие глутамин или .. ?

28.01.07
00:47

30мин след тренировка

[quote author=”.::F.ToRReS::.”]Пие се след тренировка.

А на мен ми е интересно само след тренировка ли се пие глутамин или .. ?

Трийсет минути след тренировка и преди лягане.

Може да се добавя към протеиновия шейк.

28.01.07
09:29

Глутамин се пие по 2.5 граама преди 2.5 грама след трен и  2.5 преди лягане .... В почивни дни се пие по 5 грама преди лягане

NO

28.01.07
19:53

Как да ги измеря тия 2,5 грама? Една чаена лъжичка с връх колко грама е?

28.01.07
20:09

5 грама

NO

28.01.07
23:30

Извинявайте за хилядите въпроси ама консултирам едно момче, а не разбирам от тия “добавки” и затова се допитвам до вас за да му разясня до колкото мога.
Имам още едно питане, ако не се пие преди лягане (а само около тренировките) не се ли повишава хормона на растежа? Това е последния въпрос! :D

icinkyyy

29.01.07
00:17

Знам че ще утрепя рибата , но Л-глутамин и глутамин едно и също ли са ? :roll:

29.01.07
09:33

[quote author=“icinkyyy”]Знам че ще утрепя рибата , но Л-глутамин и глутамин едно и също ли са ? :roll:

да

FZ

29.01.07
09:44

[quote author=“icinkyyy”]Знам че ще утрепя рибата , но Л-глутамин и глутамин едно и също ли са ? :roll:

:D :D

29.01.07
19:09

Добре ли е да се зема.. глутамин + таурин + креатин .. според мене е доста добре понеже до колкото знам глутамина помага за усвояването на креатина а таурина от свая страна помага за разграждането на глутамина..  :?

[quote author=“xaxOo”]Добре ли е да се зема.. глутамин + таурин + креатин .. според мене е доста добре понеже до колкото знам глутамина помага за усвояването на креатина а таурина от свая страна помага за разграждането на глутамина..  :?

да трите са добра комбинация

GO

29.01.07
19:32

[quote author=“noble”]Извинявайте за хилядите въпроси ама консултирам едно момче, а не разбирам от тия химикали и затова се допитвам до вас за да му разясня до колкото мога.
Имам още едно питане, ако не се пие преди лягане (а само около тренировките) не се ли повишава хормона на растежа? Това е последния въпрос! :D

Предполагам че момчето което “консултираш” е опитно зайче, а ти си феномен в “консултацйте” .
ПАЛЯЧО.

NO

29.01.07
19:49

Предполагам че момчето което “консултираш” е опитно зайче, а ти си феномен в “консултацйте” .
ПАЛЯЧО.

Препоръчвам ти да предприемеш лечение! И палячо ще викаш на баща си! Tова, че не съм пил тия боклуци не значи, че не мога да тренирам и да консултирам благодарение на не големия ми, но все пак достатъчен за да помогна на момчето - начинаещ, 4 годишен опит в спорта.

29.01.07
20:05

[quote author=“noble”]Извинявайте за хилядите въпроси ама консултирам едно момче, а не разбирам от тия химикали и затова се допитвам до вас за да му разясня до колкото мога.

Какви химикали, бе момче ?  :lol:

GO

29.01.07
20:59

[quote author=“noble”]

ПАЛЯЧО.

Препоръчвам ти да предприемеш лечение! И палячо ще викаш на баща си! Tова, че не съм пил тия боклуци не значи, че не мога да тренирам и да консултирам благодарение на не големия ми, но все пак достатъчен за да помогна на момчето - начинаещ, 4 годишен опит в спорта.

:oops: О,скъпа, колко ми е неловко просто се чуствам неудобно, наистина си “капацитет” муци.
4 годишен опит в спорта. Дами и господа за мен е чест че , имам честа да ви представя новия “вундеркин” в нашто поприште, самия той за 4 години осъзна и разгада тайната на културизма. Етого нашия нов месия нашия учител.
Бог да пази майка БЪЛГАРИЯ.

NO

29.01.07
21:04

За съжаление ти няма да си получиш заслуженото, защото тук явно е позволено да се говори така на други участници във форума, а пък на живо ти и хора като теб сте мишки отритнати от обществото и в интернет си избивате комплексите като се заяждате, но това са си твои проблеми... лека и умната.
** ** *** ******* боклук! А на всичкото отгоре си неграмотен!

29.01.07
21:05

Предлагам някво наказание за тоя ГОГ ... Неможе да ми идва тука некъв смешник и да обижда другите и да ги иронизира някак посвоему останалите. Мисля , че никой в тоя форум не се нуждае от такива утрепки !

29.01.07
23:36

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Предлагам някво наказание за тоя ГОГ ... Неможе да ми идва тука некъв смешник и да обижда другите и да ги иронизира някак посвоему останалите. Мисля , че никой в тоя форум не се нуждае от такива утрепки !

Ами освен БАН, друго не може да се направи.

30.01.07
10:38

Последно не можах да разбера кога е по до-добре да се пие и преди и след тренировка по 2,5гр или 5гр само след тренировка.Аз си купих вчера от магазина на Пиротска и човека ми каза даже по 5гр преди и след тренировка и 5гр преди лягане(когато не тренирам).

РОКИ

30.01.07
12:42

[quote author=“Tzetzo01”]Последно не можах да разбера кога е по до-добре да се пие и преди и след тренировка по 2,5гр или 5гр само след тренировка.Аз си купих вчера от магазина на Пиротска и човека ми каза даже по 5гр преди и след тренировка и 5гр преди лягане(когато не тренирам).

5гр. преди и след тренировка 5гр.

30.01.07
13:52

[quote author=”РОКИ”][quote author=“Tzetzo01”]Последно не можах да разбера кога е по до-добре да се пие и преди и след тренировка по 2,5гр или 5гр само след тренировка.Аз си купих вчера от магазина на Пиротска и човека ми каза даже по 5гр преди и след тренировка и 5гр преди лягане(когато не тренирам).

5гр. преди и след тренировка 5гр.

ok txs:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1