Креатин или Кре-Алкалин ?

28.01.07
05:54

Кое според вас е по-доброто, креатина или кре-алкалина ? Дали наистина е вярно, че Кре-алкалина не се преврашта в отровния креатинин и няма никакви странични деиствия ? Или това е поредния маркетингов трик ?
За цената, е ясно кое е по-скапо  :) Ще ми е интересно да чуя вашите мнения.... аз колкото и да не ми се иска май съм за Кре-алкалина. А вие ?

Не съм го пробвал още, но до сега само добри отзиви. Опитай  :wink:

28.01.07
13:48

добрите отзиви на този етап са предимно плод на рекламата. Резултат ще се види след известно време.Фирмите казват, че наистина не се превръща в креатинин...

Обаче, ако има нещо сигурно, то е, че не съществува нищо в което човека да има пръст, и то да няма странични ефекти.

28.01.07
13:51

Виш сега , за по-добро е въпрос на предпочитание
Има хора които им харесва да задържат вода и да им се надува тялото + получаване на енергия и сила - те биха ползвали креатин монохидрат
Други пък биха предпочели да не задържат вода (като мен напраимер) , а да получат само енергия и сила от този продукт - затова ползвам Кре-Алкалин

Виж тази тема  :arrow:  http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22119
Тук имаше добри обеснения и за едното, и за другото. Ти сам ще прецениш, кое ще избереш.

28.01.07
18:10

Зависи от целите ти...
За маса мисля, че креатина ще ти се отрази по-добре.

28.01.07
18:22

Определено монохидрата е по-добар за маса това е ясно...аз искам да кача малко сила и по вазможност да си пазя бъбреците доколкото е вазможно и ще се спра на Кре-Алкалина. днес ще си го купя и в понеделник го почвам. А и още нещо.. дали ще ми трябва Глутамин с този креатин и сащо така този Пърпъл-К дали е добар ?

28.01.07
21:35

Аз не останах много доволен от креалкалина, монохидрата ми действа по-добре. Ако си спомняте, в Олимп от SNC пускаха няколко статии, в които обясняваха как няма разлика между различните видове креатин и нямало смисъл да се купува друг, освен монохидрат. Защо-защото само такъв внасяха. Като се появиха разни нови форми на нашия пазар, веднага запяха друга песен. Така че на рекламата не трябва да се предоверяваме. А и достатъчния прием на вода, съчетан с умерени дози не би трябвало да носи риск при прием на монохидрата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1