30.01.07
21:36
Искам някакви читави витамини да пия за сега се заглеждам по nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=45
ма се пак кажете си мнението и вие и за тях а и кажете вие какви пиете...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Много са скъпи, но за сметка на това съдържанието е повече от задоволително за бодибилдинг.
Аз лично пия Мулти-Табс, много са евтини, но някои съставки са в много малки количества, други въобще липсват. Затова взимам също Неуралгин (български, съдържат конски дози B12, B6 и B1), също взимам и вит. C по 1 гр/ден, и фолиева к-на. Взимах и А+Е.
ADAM NOW ти дава всичко това плюс много повече и то във внушителни количества (тц, тц, направо си прозвуча като реклама :) )
Тези, които си посочил са добри, ако цената не е проблем.Другото е имаш ли нужда от такива количества витамини ?
Погледни тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18596&highlight=%F2%E0%E1%EB%E8%F6%E0
Сравни ги с Оптимен на оптимум които са на същата цена или с анимал пак и ще разбереш колко са евтини тези витамини ;) опаковката която си си избрал е за 2 месеца :) земи си малката която е за един месец и е 33 лева ;)
30.01.07
23:55
Ако нямаш много пари в най-лошия случай(както аз :lol: ) купувай вит.С -1000мг .
Добре е и сега в грипния сезон,може и по 2 таблетки да пиеш -нищо ти няма.Другите витамини -повече марули,спанак и моркови :twisted:
31.01.07
15:34
Вземи си на Optimum Nutrition - Opti Men много са добри.
Мерси за помоща!!! ;)
Един приятел ми препорача натурални витамини 9 лева за 20 дена ... и май ще съм на тях вие нещо да кажете за тях ??
[quote author=“Vesata”]Мерси за помоща!!! ;)
Един приятел ми препорача натурални витамини 9 лева за 20 дена ... и май ще съм на тях вие нещо да кажете за тях ??
Какви са тези витамини , защото за 9лв - 20дена ми звучи добре ?
И един тъп въпрос.. :lol:
Откъде? (За София)
Защото по ..нормалните аптеки(поне 2 двете най-близки), нещо не се зареждат с такива витаминки. А и се чудя дали да не си взема глутамин..ама сигурно си има специализирани магазини за такива екстри. :)
31.01.07
17:35
[quote author=“Vesata”]Мерси за помоща!!! ;)
Кажи как се казва фирмата ?
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Vesata”]Мерси за помоща!!! ;)
Кажи как се казва фирмата ?
Антиоксидант Нони така май се казват не съм сигурен утре ще попитам по точно и ще кажа, но все пак си кажете мненията дали да избера натуралните витамини или някой други поне за сега май ще съм на натурални. А искам да попитам как мога да разбера дали толкова витамини са ми необходими и нещо повече да кажете за превитаминозата как ще ми повлияе бе малко повече инфо ми трябва ( незнам точно как се казва )
п.с. тия на ON&NOW от витаминовите коплекси ми най харесват, но от тях ще си поръчам след 1-2 месеца ..... :twisted:
Повечето съставки в мултивитамините са синтетични. Тези за 9 лева са много евтини и както потърсих в Гугъл на “Антиоксидант Нони” ми излезе (като първи резултат от общо само 6) ей тази тема, в която в момента пишем :lol: - а в другите резултати двете думи са отделни в контекста :roll: Просто малко храна за размисъл относно тази Нони :idea:
За мен най-добрият вариант си остава синтетични витамини в по-големи дози + натурални витамини под формата на пресни зеленчуци, плодове, ядки, риба...
Няма страшно от хипервитаминоза, това не се получава от хапчета (иначе нямаше да ги продават в такива дози) а от продължително ядене на разни странни неща. Едни европейски изледователи на северния полюс бяха умряли от ядене на суров черен дроб, по този начин ежедневно превишавайки дозата на Вит. Д стотици пъти. По ирония на съдбата, други европейски изследователи - на южния полюс - умират от пълна липса на Вит. Ц (болестта скорбут). Нас такива опасности не ни грозят.
04.02.07
02:45
[quote author=“Louie”]Няма страшно от хипервитаминоза, това не се получава от хапчета
:lol:
04.02.07
12:13
А кво ще кажете за Centrum ?
04.02.07
12:47
кажете некви витаминки в конски дози, че съм след грип и съм като пребит!!! :idea:
Vitaral по-нищо не отстъпват на Centrum, а и са по-евтини.
04.02.07
20:32
А какво ви е мнението за Super 100 Formula на Genesis,защото съм решил да си ги взема.А пък и са евтини-26 кинта. :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече