01.02.07
22:48
Споделям с форума гениалната ми идея
Днес си занесох в училище 1кг варени картофи и ги изядох :lol:
Въпроса в случая е ,колко Калорий са това???На 100грама варени картофи
Сигурен съм че варените картофи бяха 17-18грама въглехидрати на 100грама ,коеот прави 170-180грама въглехидрати с едно ядене :)
Но споделете и колко белтъчини и мазнини приемам с този килограм картофи?
П.С.
В началото имаше опит за майтапи но след леките псувни от моя страна се оказах морален победител ,все пак съм най-силният в училището :D :lol: :P
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
1 кило на колко яденета ги изяде защото се пак поемат доста вода . аз си нося само 150-200г ориз и толкова пържола и после не съм гладен цял ден ама пак си ям де няма как
Сега понеже и аз мисля да почна с картофите да те питам у вас ядеш ли още от тях ?
01.02.07
22:51
Амя бяха ли още топли? В смисъл -къде ги сложи че да ги запазиш.
При мен проблемът не е в занасянето на подходяща храна(нашият е готвач) ,а подигравките :lol: Един път с една мусака изядох наредбите и от тогава ми е шибано да мъкна :lol:
Иначе това с картофите е идея-за пюре кво ще кажете ,че аз него още повече го ям :roll:
02.02.07
09:01
Картофите ги носех в кутия ,но хора друго е важното потърсете колко въгл,белт,мазн и Калорий има във ВАРЕНИТЕ картофи
засега знам само че има 17-18грама въглехидрат
Иначе ги нося в кутия деже не ги бях белил и за около 30мин си ги изядох ,подправки не носех ,но следващият път ще взема сол или чубрица -върви с картофите
Ето момци:
http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20fF.html
На този сайт му имам най-голямо доверие, но пак може да има минимална разлика, че не упоменато какви точно са картошките :mrgreen:
Само не искам да се притесняваш... :wink:
(Sorry за offtopic-а, но не се сдържаш...)
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
виж тази таблица доста малко са ама пак вършат работа
02.02.07
10:37
Не се притеснявам аз съм психически уравновесена личност и не се ядосвам от малките неща в ежедневието :D
Виж може да ме вбеси някой ако ми каже че ми е голям задника или че съм грозен :shock:
Значи един килограма картофи (това са 10-12 средни картофа)
Съдържат
Белтъчини -30грама
Въглехидрати-180грама
Мазнини -10грама
Калорий-800
03.02.07
22:45
Не се притеснявам аз съм психически уравновесена личност и не се ядосвам от малките неща в ежедневието :D
Виж може да ме вбеси някой ако ми каже че ми е голям задника или че съм грозен :shock:
Значи един килограма картофи (това са 10-12 средни картофа)
Съдържат
Белтъчини -30грама
Въглехидрати-180грама
Мазнини -10грама
Калорий-800
Тая тема ме сцепи от смях :lol: :lol: :lol:
04.02.07
20:47
Какво по-точно те разцепи от смях?
1кг на ядене , наистина си е за смях ;) , и то само картофите . Извинявай ама колко килограма храма поглъщас дневно ?
04.02.07
21:17
[quote author=“dobrilov”]1кг на ядене , наистина си е за смях ;) , и то само картофите . Извинявай ама колко килограма храма поглъщас дневно ?
Ами ако считам млякото ~3 + тях пия и 4-5литра вода ,не знам кое ти е смешно мен сам и смешни хора които ядат по 300грама храна на ден и са ~65кг
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече