04.02.07
13:54
Здравейте
Искам тази тема да е за едни от най-известните хранителни добавки в света по отношение на качеството а именно САН.За жалост в България са
много малко разпространени а скоро започнаха да се продават в Пловдив.Решил сам да ги пробвам въпреки малко бомбастичната цена от близо 120 лв. за около половин кило креатин.Интересуваме имали хора,който са ги пробвали и съответно някакви отзиви от тях,защото в много от магазините не са чували за тях.
И като купиш половин кило креатин за 120 вместо за 40 лв какво, трябва да е 3 пъти по-ефикасен ли?
По принцип от креатин до креатин голяма разлика няма (ако става дума за монохидрат). Единствената разлика е дали е микронизиран или не, и например на Ултимейт е микронизиран и доста по-евтин.
Абе погледнете линка и после говорете глупости.
Това не е монохидрат.Това е комбиниран продукт:
кретинова матрица + азотен бустър
Марката е добра, спор няма, но цената, на която взимаш продукта е меко казано убийствена.
Стига за 25 дни. Има в пъти по-добри продукти , като този на аватара ми ;) , че е и по-евтин.
05.02.07
21:20
[quote author=“diksi”]Здравейте
Искам тази тема да е за едни от най-известните хранителни добавки в света по отношение на качеството а именно САН.За жалост в България са
много малко разпространени а скоро започнаха да се продават в Пловдив.Решил сам да ги пробвам въпреки малко бомбастичната цена от близо 120 лв. за около половин кило креатин.Интересуваме имали хора,който са ги пробвали и съответно някакви отзиви от тях,защото в много от магазините не са чували за тях.
http://www.bodybuilding.com/store/san/vt.html
продават ли се в бг. тези добавки че не съм ги виждал в магазините :?: :(
Има ги, SNC май са почнали да внасят.
emzo , ти не пиеше ли Пъмп-а? Как ти се стори?
Специално се спрях на това на САН, защото един познат от чужбина каза, че го е пробвал и вика това е страшно нещо просто, ама тука доста скъпичко идва, ама аз съм готов да дам парите.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече