гръб?

08.02.07
14:10

искам да попитам добре ли ми е програмката за гръб видях доло че има такава тема но..
1 набирания
2 придърпване на горен скрипец отпред
3 чукове
4 мечка или долен скрипец

08.02.07
14:13

:arrow: Набирания
:arrow: Гребане с щанга
:arrow: Мъртва тяга

това са по основните за мене и там вече според стажа можеш да включиш още 1-2 упражнения  :)

08.02.07
15:02

Набиранията и продърпването на скрипец се припокриват , затова премахни едно от двете :wink:

08.02.07
15:11

На мен ми допада така както е 8) Нещо не върви ли?

__-Hooligan-__

08.02.07
15:12

не че съм голям специалист но не трябва ли парво да са тези за уплатнямане а после за разширавяне

1 набирания
3 чукове
:arrow:
1 набирания
2 чукове(гребането с  щанга е същото)
3 мечка или долен скрипец
4 мъртва тяга

Защото набирането и скрипеца пред хват са едно и също, но набирането е доста по - добро.

[quote author=“Jorku”]1 набирания
3 чукове
:arrow:
1 набирания
2 чукове(гребането с  щанга е същото)
3 мечка или долен скрипец
4 мъртва тяга

Защото набирането и скрипеца пред хват са едно и също, но набирането е доста по - добро.

И аз бих ти предложил същото.

08.02.07
17:21

А при мене по-добре влиза
1. набиране
2. чукове
3. гребане с дъмбел
4. тяга

Но и както жорку казва също става.

Защо правите и гребане с щанга(чукове) и с дъмбел в една тренировка?

08.02.07
22:39

В момента наблягам на гърба и по-специално на перките, понеже ми изостават. Първи ден ми е, а и се храня правилно и засега има растеж. :)

09.02.07
10:26

[quote author=“Jorku”]Защо правите и гребане с щанга(чукове) и с дъмбел в една тренировка?

и аз това им се чудя  :shock: те са еднакви само дето с дъмбел си сменяш ръцете ... ,а с щангата направо едновременно натоварваш и двете перки  8)

09.02.07
12:08

:arrow:  Тягя
:arrow:  Набирания
:arrow: Гребане
:arrow: Хоризонтален скрипец

10.02.07
08:46

[quote author=“Jorku”]Защо правите и гребане с щанга(чукове) и с дъмбел в една тренировка?

Оххх човек още ли не разбра че всеки прави различен вид чукове ?????

10.02.07
15:21

Е нали съм ви обяснил защо. А верно го има и тоя момент, че чуковете ги правя възможно най изправен за горната част на гърба.

11.02.07
09:10

[quote author=”Баш Майстора”]Е нали съм ви обяснил защо. А верно го има и тоя момент, че чуковете ги правя възможно най изправен за горната част на гърба.

Тея чукове с широк хват стил “Дориян” ги правят 70-80% от билдерите .... Тя намат нищо общо с упражнението Гребане с дъмбел

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1