10.02.07
19:54
Здравейте имам пролем-тренирам унас с две гири само че едната е 4,100кг а другата 4.900кг и на всяка серия ги сменям лява с по малката дясна с по голямата и така...тва сигурно изобщо не е добре.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
10.02.07
20:54
Стига са излага, вземи отиди в някоя зала да тренираш като хората :!:
Темата не е за този раздел.
е добре де тва го знам че тря в зала но ся нямам вазожност просто нямам време поне кажи наистина барка ли се че правя тай
11.02.07
09:34
Еми тогава си купи две еднакви... :roll:
11.02.07
14:32
Ако нямаш друга опция, поне с ръката където е по-малката тежест хвани нещо което тежи 800 гр за да изравниш тежестите.
xа емчи как си го преставяш да стане хванал сам с цяла рака гирата и още нещо невазможно аз ги редувам 1 серия лява с по малка следваща лява с повече и така то немога да хвана нещо няма как
Пич, честно, да ти имам проблемите. С 4-5 килограма гири бъди уверен че няма да останеш недоразвит наполовина (не си представям въобще какво развитие ще имаш). Ако искаш да качиш маса трябват пари и време, а ти нямаш време и се стискаш да си вземеш още една гира 5 килограма при положение, че са към 5-6 лева. Друг е въпроса, че това с гирата ти е най-малкия проблем. И още нещо - ако това 91 в ника ти е годината на раждане, това ‘нямам време’ нещо не мога да го разбера.
ае как една гира 5 кг ша е 5 6 лева чуваш ли се? в момента са по 15 лева някъде
12.02.07
00:28
Абе ти някакъв малоумник ли си ?
1во имаш 2 теми, които не са за този раздел !
2ро задаваш някви малоумни въпросии ...
3то като нямаш време за зала значи просто не питай ! Вкъщи с 2 гири е невъзможно да има резултат !
4то ем питаш , ем ти отговарят , ем не ти харесват отговорите , като не ти харесва кой кво ти е казал не пиши !
:evil: :evil: :evil:
12.02.07
11:41
Аха, а като станеш на 30 тогава ли си мислиш, че ще имаш. :roll: :roll: :roll:
12.02.07
14:45
Мойто момченце може ли едно въпросче от мен ?
Ти нещо бъзикаш ли са с нас или какво ?
не е нищо не бърка ... даже можеш да правиш ГРЕБАНЕ С ДЪМБЕЛИ и Мъртва Тяга и Повдигане за трапец ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: килограмите са напълно достатъчни
аве кав ви е проблема бе просто питам дали е мноо зле така едната да е малко от другата туй че вие имате вазможност да ходите на фитнес аз нямам.просто питах какво се заяждате “не сам доволен от отговорите”просто разпитвам и се чудя щото неразбирам
12.02.07
18:35
Имам обяснение за всичко !
Значи момчето явно е от циганско гето и няма пари да си купи 2 еднакви гири , неговите гири са самоделки от олово , ма за едната не е стигнало :lol: :lol: Няма пари и за зала , зает е да гепи портфейли по градския транспопорт и за това е другата причина - липса на време ...
Явно верно момчето си прави някакъв ташак ...
[quote author=“plamen91”]аве кав ви е проблема бе просто питам дали е мноо зле така едната да е малко от другата туй че вие имате вазможност да ходите на фитнес аз нямам.просто питах какво се заяждате “не сам доволен от отговорите”просто разпитвам и се чудя щото неразбирам
С 5 кила гири ще направиш едно голямо нищо. Пък и то едната 4 кила. Ако искаш две по 5 кила вземи две бутилки минерална вода от по 5 литра и ги напълни с вода (изпий минералната и сипи чешмяна). Взимаш тиксо и им слагаш дружки (примерно от тия дето са над вратите на москоцвсите). Облепяш сериозно с тиксото и ще държи (недей да пробваш с видии няма да стане гаранция :)). За някой упражениния даже може дръжката горе на бутилките да ползваш.
Уау какъв съм майстор. Това си е направо направи си сам.
Същото могат да направят и дамите, дето ходят на фитнес за да правят коремни преси и да размятат небесносини дъмбелчета от по 1.5 кила. Да вземат две бутилки минерална вода по 1.5 литра и са готови.
Абе пък и ти имаш пари за net, ама за фитнес и гири нямаш. То верно да цъкаш по форумчетата е по-лесно отколкото да видгаш желязото...
е какво не всички имат пари да си купуват квот им скимне.тва не е за подигравка туй че ти имаш пари неозначава че всички имат в момента една гира нормална 5 кг е кам 15 16 лева няма от де да ги извадя мн добре знам че по4ти нищо няма да направя с тях ама сам тренирал 2 седмици и половина и в раменете леко сам се разширил бях 74 кила ся сам 77 по4ти 78 и 1 сант сам ка4ил кво тва малко ли е като за тъпи упражнения в къщи.баси нямам вазможност да си купя и аз много се ядосвам-това за ултрас,ами хаха да не плащам аз нета бе хаха татко го плаща
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече