11.02.07
23:41
Една приятелка има специфичен проблем дали може да и се помогне?
много са и големи пръсците на краката!
това е защото е тренирала хокей преди време и от тогава има много мускулести крака но пръсеца наистина е доста голям и понякога и пречи при избора на ботуши и т.н.
та исках да попитам дали някой знае някакав начин за намаляване обема на мускула? не става въпрос да си обездвижи крака и да го чака да атрофира ами просто някаква система за намаляване на големината?
ако някой помогне ще съм много благодарен въпреки че едва ли има репение...
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.08.10 21:20.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимРешение има :!:
Но е много трудно и бавно - изгаряне на мускул с претрениране - всеки ден изтощителни тренировки на този мускул, но аз не бих се навила да правя такова нещо :?
btw Това го знам само теоритично! Не споделям опит
12.02.07
11:44
[quote author=“deusex”]Една приятелка има специфичен проблем дали може да и се помогне?
много са и големи пръсците на краката!
това е защото е тренирала хокей преди време и от тогава има много мускулести крака но пръсеца наистина е доста голям и понякога и пречи при избора на ботуши и т.н.
та исках да попитам дали някой знае някакав начин за намаляване обема на мускула? не става въпрос да си обездвижи крака и да го чака да атрофира ами просто някаква система за намаляване на големината?
ако някой помогне ще съм много благодарен въпреки че едва ли има репение...
Това е доста трудно, да не кажа невъзможно. Колко и е като обиколка прасеца?
не съм сигурен колко е обиколката но можеби към 35-40
тази система с изгарянето на мускула не е ли опасна? освен това ако го тренира толкова усилено няма ли да се увеличи още повече?
12.02.07
13:51
[quote author=“deusex”]не съм сигурен колко е обиколката но можеби към 35-40
тази система с изгарянето на мускула не е ли опасна? освен това ако го тренира толкова усилено няма ли да се увеличи още повече?
Ами това е възможно разбира се.
12.02.07
14:38
Системите за претрениране работят във фаза на диетата “калориен дефицит” и включват сериозни протеинови ограничения в тренировъчния и след тренировъчния ден за прасци. Ако се правят 2 тренировки седмично това прави сериозен протеинов дефицит в 4/7 дни. Намирам го за опасно. Защо не я снимаш и да ни покажеш пропорцията прасци : бедра? Мисля, че го представящ по-трагично от реалното. :?
По скоро и напиши мерките (височина,раменна обиколка, талия, ханш, бедро, прасец) и килограмите, за да се прецени цялата пропорция как е.
А това за ботушите да не го преживява толкова все пак живеем във времето на “кокалите”.
За съжаление, според мен само общо отслабване, може драстично да промени размера на прасеца. Или доста упорита работа във фитнес и много ходене с средно темпо и подходящ тип хранене.
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Системите за претрениране работят във фаза на диетата “калориен дефицит” и включват сериозни протеинови ограничения в тренировъчния и след тренировъчния ден за прасци. Ако се правят 2 тренировки седмично това прави сериозен протеинов дефицит в 4/7 дни. Намирам го за опасно. Защо не я снимаш и да ни покажеш пропорцията прасци : бедра? Мисля, че го представящ по-трагично от реалното. :?
Абе ис поред мен се вживяват за дреболии, но не мисля, че ще навреди да се опита.
Тренировки за цялото тяло примерно 2 пъти в седмица, за да не се създават диспропорции. И в междинни 4 дни скачане на въже с цел изтощаване на прасеца.
Дори и да приемем, че и е нечовешки голям... нещо като женския попай, по отношение на прасеца, не мисля, че ако се опита да го претренира БЕЗ да вкарва сериозно ограничение откъм протеин, може да стане още по-огромен... :?
Също, което ще помогне за оформянето е намаляне на ‘воднистотта’ на мускулите. Да опита да спре солта като за начало. Но не и да се обезводнява.
От скачането на въже прасеца най - много да порастне още, аз от него съм имал по два дена мускулна треска на прасците (не че това е гаранция де). Но едва ли ще стане по - малък от това.
Мускулите се смаляват, само ако не ги ползваме. За прасеца това няма как да стане на практика, освен със споменатото обездвижване. Да кажа само, че аз с месеци не тренирам прасец, но той не мърда на размери. Претренирането не виждам как ще стане на практика.
Виж, ако мускулестия и прасец е покрит с повечко мазниники, това вече е друго. Много жени бъркат мазнините и водата с мускули. Един чист мускулест прасец няма да е прекалено голям като размер.
[quote author=”Петко К”]От скачането на въже прасеца най - много да порастне още, аз от него съм имал по два дена мускулна треска на прасците (не че това е гаранция де). Но едва ли ще стане по - малък от това.
Мускулите се смаляват, само ако не ги ползваме. За прасеца това няма как да стане на практика, освен със споменатото обездвижване. Да кажа само, че аз с месеци не тренирам прасец, но той не мърда на размери. Претренирането не виждам как ще стане на практика.
Виж, ако мускулестия и прасец е покрит с повечко мазниники, това вече е друго. Много жени бъркат мазнините и водата с мускули. Един чист мускулест прасец няма да е прекалено голям като размер.
:lol: И аз така, от скачане си докарвам, най-силните мускулни трески.
Но идеята ми беше да се опита да оформи прасеца. Като предполагам, че ако така или иначе е развит голям, не може да стане още по голям... И съм сигурен, че има сериозно количество вода, не може това да е само мускул...
А да се претренира, не мисля, че има начин. Дори и това да стане, след като спре режима организма ще го възстанови.
А да спре да си ползва прасежа, мисля, че практически е несериозно като вариант...
07.01.10
23:05
Така аз имах подобен проблем прасеца ми беше с обиколка около 40см и го намалих до 32см с много плужане.Според мен това е наи добрия на4ин,защтото жместо да остлабваш и изгаряш останалите групи мускули те просто се оформят. Успех!
08.01.10
13:29
Диета със сериозен калориен дефицит и малко протеин. Лудо кардио с цел кортизола й да се вдигне до небесата. Но така ще изгори и всички останали мускули по тялото.
Прасците са мускулна група, коята се поддава трудно на уголемяване, а още по трудно на смаляване. Размерът е по-скоро генетично предопределен.
Претренирането на този мускул не е вариант за мен. Не може да го прави безкрайно. В момента в който спре да го унищожава, той ще се налее отново до предишните, ако не и по-големи размери, за да компенсира огромното претоварване.
Аз лично не виждам никакъв проблем с по-големия размер на прасците - дори напротив, харесвам мускулести женски прасци. Стоят в пъти по-добре от “клечките за зъби”, които в последно време са в изобилие сред нетрениращите жени.
Ох дам и моя проблем е същия...такава ми е структурата-огромни прасци (165см съм висока бедро-56см прасец-37см)... не съм тренирала нищо с години и когато отидох във фитнес даже тренера там ме питаше дали съм бягала или карала колело :( ужас...направиха ми програма сегя я следвам.. в нея почти не участват прасците за мое щастие, бях изпаднала в такава депресия че хвърлих към 200лв за пресотерапия или за сауна-бла-бла вибро колан- ефект нулев.
И аз искам голям прасец! Упс!
Доста дъртичка тема...
Още един глас за цялостно отслабване и да не се натяга особено на прасците. Всъщност, ако един дамски прасец е яко мускул, изчистен...нищо против и да е по-голям.
Аз пък, както и да ги меря тия моите баджаци, максимум до 65см ги докарвам....ама чак задника си замервам вече :lol:
А, не е като да са нетренирани или да съм нещо хърбав...90-95кг съм все пак. Не знам, как го правите т’ва...
Мнението беше редактирано от 6th на 04.08.10 16:55.
Нека да пие Л-Карнитин , и да бяга МНОГО МНОГО !! .. Л-карнитина изгаря мазнините , обаче ако вече няма почти такива почва да изгаря и мускулите .. Чувал съм че ако не се тренира за маса когато приемаш Л-Карнитин ,можеш драстично да се “смалиш” ...
Едва ли претренирането е някакъв вариант и освен това се изисква много усилие при него и сумати време ще ходи като скапана. Според мен вариант за нея е плуването и ако има мазнини макар и малко, да си намери нещо от сорта като на тези коланите за корема, обаче за прасец, тук може и въображение да вложи :), заедна с кардио би могло да има ефект.
казано от 0tka4enk0 на 27.08.10, 13:31:
.. Л-карнитина изгаря мазнините , обаче ако вече няма почти такива почва да изгаря и мускулите .. Чувал съм че ако не се тренира за маса когато приемаш Л-Карнитин ,можеш драстично да се “смалиш” ...
Митове и легенди са това :) .
27.08.10
20:58
35см съвсем не е много, освен ако останалите части от тялото и не са като на бушменска невеста.
Специално отидох да си измеря прасеца - 37 см. Никога и не ми е минавало през ума, че имам голям прасец - хем съм ниска и вероятно би било доста видно, ако беше така :)
Стига се шашкайте ;)
Мнението беше редактирано от Atom на 30.08.10 17:39.
АТОМ ако не е тайна колко си висока точно и колко кг си ? :)
Мнението беше редактирано от 4today на 30.08.10 18:00.
31.08.10
06:33
аз за 37см прасец сигурно ще работя месеци да не кажа година или две..... :( а и на 160см 51кг са добро тегло според мен как се е получил тоя мускул е научно откритие
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.08.10 06:34.
казано от 0tka4enk0 на 27.08.10, 13:31:
Нека да пие Л-Карнитин , и да бяга МНОГО МНОГО !! .. Л-карнитина изгаря мазнините , обаче ако вече няма почти такива почва да изгаря и мускулите .. Чувал съм че ако не се тренира за маса когато приемаш Л-Карнитин ,можеш драстично да се “смалиш” ...
Леле, мани, ти ни разби, ся цените ще скочат до небето... то не може иначе, с твоята реклама...
казано от Rikoo на 30.08.10, 20:18:
160 е висока на 51 килограма, не е трудно да цъкнеш профила а :D
Бях съвсем изключил, мерси : )
25.05.20
14:24
казано от deusex на 12.02.07, 13:13:
не съм сигурен колко е обиколката но можеби към 35-40
Това е нормално! Аз съм на 14 и моят е 43 см.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече