15.02.07
14:03
Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?
Имам предвид, че очаквах да имам на бедрата, но защо на задното ?!?
Дали не сам го правил погрешно това упражнение ? Някои може ли да сподели своя опит.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
15.02.07
14:04
[quote author=“itafraji”]Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?
Дали не сам го правил погрешно това упражнение ? Някои може ли да сподели своя опит.
Естествено, че е нормално!
[quote author=“itafraji”]Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?
Защото явно си правил тяга с прави крака. Приклякай повече в долно положение.
15.02.07
14:52
Нормално е. Аз не бях правил тяга 1 месец някъде и оня ден като правих и на следващия ден не можех да ходя. Хем си кляках хубаво. След няколко пъти няма да имаш ММ
15.02.07
15:45
Напълно нормално е .
15.02.07
21:54
Клякай леко в долно положение като е щангата и само поемаш тежеста с краката и после изпъваш хубаво нагоре.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече