Мъртва тяга

15.02.07
14:03

Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?
Имам предвид, че очаквах да имам на бедрата, но защо на задното ?!?
Дали не сам го правил погрешно това упражнение ? Някои може ли да сподели своя опит.

FI

15.02.07
14:04

[quote author=“itafraji”]Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?
Дали не сам го правил погрешно това упражнение ? Някои може ли да сподели своя опит.

Естествено, че е нормално!

15.02.07
14:18

[quote author=“itafraji”]Вчера за първи път правих мъртва тяга и днес имам мускулна треска на задното бедро. Това нормално ли е ?

Защото явно си правил тяга с прави крака. Приклякай повече в долно положение.

TU

15.02.07
14:52

Нормално е. Аз не бях правил тяга 1 месец някъде и оня ден като правих и на следващия ден не можех да ходя. Хем си кляках хубаво. След няколко пъти няма да имаш ММ

FZ

15.02.07
15:45

Напълно нормално е .

15.02.07
19:48

Благодаря на всички !

Клякай леко в долно положение като е щангата и само поемаш тежеста с краката и после изпъваш хубаво нагоре.

15.02.07
22:15

Всичко е наред. Краката също вземат участие. Бъди по постоянен и няма да имаш МТ

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1