Проблем със силата, моля за съвет

16.02.07
03:08

така.....предстои ми изпит по физическа подготовка за кадрова военна служба
пичовете искат набиране на лост с обратен широк хват
правех когато бях 60 кила, ама сега съм 86 :) тоест вдигам се 3 пъти и край, не мога повече
вдигам железца от доста време, свалих няколко килца но пак не мога, видяло се е че няма да мина току така
какво ще препоръчате? било то за дълготраен или само моментен ефект за изпита?

16.02.07
06:55

Ами зависи кога т е изпита? Но най-добре че е ако почнеш всеки ден а правиш сериики от набирания дори и в началото само по три. Постепенно ще се увеличат, трябва време  :wink:

16.02.07
08:16

Ами:
1. намаляш още теглото
2. няблягаш на набиранията и скрипеца
3.ако е за момента на изпита, почваш 15-20 дни преди него креатин етил естер или кре-алкалин (а още по-добре креатинова матрица) - ще помогне малко.

16.03.07
15:29

Креатинът ще ти помогне  :wink:

16.03.07
18:25

Наблягай на скрипеца. И на мен ми бяха много трудни набиранията преди няколко месеца, затова акцентирах на скрипеца в програмата ми за гръб. Преди две седмици се качих на лоста и не можах да повярвам колко съм напред с материала :)

Според мен, трябва да тренираш яко скрипец и бицепс, а най-добре прави и набирания до отказ - по 3-4 серии в началото на тренировката.

Креатинът също ще ти добави няколко повторения към резултатите.

Освен това, много е важно специално за теб да махнеш още колкото можеш от тези килца. Поинтересувай се как става най-ефикасно.

Може да добавиш и някой стимулант в деня на изпита, но трябва да екпериментираш преди това кое ще ти действа и кое не. При всеки е различно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1