Хранителен режим за вегетарианец

16.02.07
21:52

Здравйте,На 15 години съм 180 височина 70Кг,стаж 7 месеца
не ям месо и незнам дали може да съществува хранителен режим без месо и ако може може ли да ми направите един защото ми е много трудно.Благодаря предварително :(

17.02.07
18:42

Разпредели си 1 килограм пилешко на три яденета и си готов. Това на шега. Като не ядеш месо как ще си набавяш белтъци ми е интересно. Поне млечни ядеш ли? Яйца?

17.02.07
19:44

Суроватъчен протеин, яйца, извара, мляко, сирене, ядки

Ако не ядеш месо трябва да включиш тези, с приоритет към първите три.

17.02.07
21:42

Трябва да си концентрираш протеиновата част от диетата около рибата. ако не ядеш даже и рима, фитнеса може да ти вредо повече отколкото помага.

Плюс това което казва човека над мен. В същност един протеин на прах може да ти свърше добра работа, но не е като да си ядеш чисто месо... Сам си поемаш рисковете.

22.02.07
15:57

Значи няма проблем с това че си вегетарианец,ако ядеш млечни продукти.Иначе ако  тях не ядеш ще е сложно но не и невъзможно.
Наблягаи на прясно мляко,кисело мляко,сирене/кашкавал,извара,ядки,соя,леща/боб(1-2 пъти седмично,не е задължително да се тъпчеш с тях всеки ден),пълнозърнестият хляб и овесените ядки също имат малко протеин-това са ти протеиновите източници.За въглехидрати-картофи,ориз,спагети/макарони,хляб,плодове.Включваи и зеленчуци в диетата.Виж другите хранителни планове в раздела и си копираи някои,като заместиш месото с някои от изброените горе протеинови източници.Аз дълги години бях вегетарианец(сега ям риба и яйца,но не ям месо),пиши ми PM ако имаш някакви въпроси,защото не разглеждам често темите в форума,случаино попаднах на твоята!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1