Колко упражнения за гръб

AS

18.02.07
17:55

колко уппражнения за гръб е е препорачително да се правят като броика 4 ли 5 ли

18.02.07
18:51

3 упражнения за маса, а иначе 4 са ти достатъчи, 5 са прекалено много - няма смисъл  :wink:

При всеки е различно. Няма отговор на тоя въпрос.

18.02.07
19:31

5 със загрявките

AS

18.02.07
19:38

ами аз правя набирания пред гърди, придарпване на скрипец зад врат гребане на сас щанга, на долния скрипец придърпване и на вертикалния скрепец пак пред гърди сас подхват ли как се казва незнам хвата като на набиранията за бицепс + трапеца.Дали е много претоварващо и ако е така посаветваите нещо защото нема смисал ако претренирам

18.02.07
19:41

Научи се да пишеш грамотно и сигурно някой ще ти помогне.  :?

AS

18.02.07
19:45

кое му е неграмотното поне ми кажи каде е грешката отколкото да се правиш на интересен абе кво си трова и аз нервите тука всички станахте яки неможе да ви бутне никои вече поне не правете забележки неможеш ли да кажеш еи брато така и така това не го разбрах аз ще го обясня по добре ама то трябва да се покажеш че си голям ами ще си тренирам така пак каквото стане то в тая балгария сички станаха големи сички станаха отворени то ние за това сме наи  големите обитаци в света мерси на всички които ми погледнаха темата

JA

19.02.07
22:03

готин прави набирания 4 работни серий после чукчета мечка скрипец и гребане със дъмбел ако го тренираш веднъж седмично всичко по 4 серии 8-10 повторения

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1