18.02.07
17:55
колко уппражнения за гръб е е препорачително да се правят като броика 4 ли 5 ли
18.02.07
18:51
3 упражнения за маса, а иначе 4 са ти достатъчи, 5 са прекалено много - няма смисъл :wink:
18.02.07
19:00
При всеки е различно. Няма отговор на тоя въпрос.
18.02.07
19:38
ами аз правя набирания пред гърди, придарпване на скрипец зад врат гребане на сас щанга, на долния скрипец придърпване и на вертикалния скрепец пак пред гърди сас подхват ли как се казва незнам хвата като на набиранията за бицепс + трапеца.Дали е много претоварващо и ако е така посаветваите нещо защото нема смисал ако претренирам
18.02.07
19:45
кое му е неграмотното поне ми кажи каде е грешката отколкото да се правиш на интересен абе кво си трова и аз нервите тука всички станахте яки неможе да ви бутне никои вече поне не правете забележки неможеш ли да кажеш еи брато така и така това не го разбрах аз ще го обясня по добре ама то трябва да се покажеш че си голям ами ще си тренирам така пак каквото стане то в тая балгария сички станаха големи сички станаха отворени то ние за това сме наи големите обитаци в света мерси на всички които ми погледнаха темата
19.02.07
22:03
готин прави набирания 4 работни серий после чукчета мечка скрипец и гребане със дъмбел ако го тренираш веднъж седмично всичко по 4 серии 8-10 повторения
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече