Как свалих 8 кг за седмица ...

Темата е заключена.
MO0

19.02.07
19:20

За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава  8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...

А ако някой има вапроси да пита ...  :wink:

Темата беше редактирана от emzo на 12.03.08 21:34.

19.02.07
19:36

Леле вижда ми се адски нездравословно и вредно  :shock:
Явно трябва да имаш силна воля за да издържиш цяла седмиса  8)

19.02.07
20:09

За хора с голямо наднормено тегло може и да става...

Възможно е да обаче според мен е много вредно.Много ми е чудно как не си вънрал килата после...

19.02.07
20:46

Може би истината е в Калорекс-а :!:  :wink:  макар че.... не знам поне малко от теглото сигурно се е върнало поне така си мисля аз

FI

19.02.07
20:52

[quote author=“MO0”]За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава  8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...

Безсмислено, нездравословно и излишно мъчение за организма.

Запитвал ли си се някога какво точно сваляш с такъв тип диета? :roll:

19.02.07
21:20

[quote author=“fitday”][quote author=“MO0”]За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава  8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...

Безсмислено, нездравословно и излишно мъчение за организма.

Запитвал ли си се някога какво точно сваляш с такъв тип диета? :roll:

Предимно ММ  :lol:  :lol:  :lol:

19.02.07
21:25

Ябълковата диета, лунната диета, диетата на Докторнезнамсикойси и всички подобни с по 400 калории на ден можете да ги именувате “Инквизиция”. Това е мъчение над тялото. Садизъм! Едно е да се ограниъиш друго е да гладуваш...
Никой не е отслабнал по следвайки съветите на астролога. Тия ябълки смятам да ги забранят със закон. Тогава броят на анорексиите ще намалее наполовина!

19.02.07
21:59

2 ябълки? :shock: Поне може да си сигурен че имаш воля :lol:

MO0

19.02.07
22:46

Ами реших точно по 2 ябълки защото тогава бях отчаян и исках на бързо да ги смъкна а после наистина не качих нито едно кило ... Fitday znam че е вредно но не умрях ( пък и за една седмица в предвид запасите които имах нищо не е ) . Ама сега вече няма да се подлагам на такива диети де (поне за сега на обмислям такъв вариант) А да ти кажа точно тогава не ми и минаваше през акъла какво топя а и не ми пукаше (бях наистина отчаян ) ... Но като се замисля не сажалявам сега ми е много по добре (макар че трябва още 15 кг да сваля) ... Затова и е предложих ако има некви отчаяни да пробват ии ако имат нужните масни запаси , нужната воля ,нужния късмет ... Нека опитат не боли :)

FI

20.02.07
15:06

[quote author=“MO0”]Ами реших точно по 2 ябълки защото тогава бях отчаян и исках на бързо да ги смъкна а после наистина не качих нито едно кило ... Fitday znam че е вредно но не умрях ( пък и за една седмица в предвид запасите които имах нищо не е ) . Ама сега вече няма да се подлагам на такива диети де (поне за сега на обмислям такъв вариант) А да ти кажа точно тогава не ми и минаваше през акъла какво топя а и не ми пукаше (бях наистина отчаян ) ... Но като се замисля не сажалявам сега ми е много по добре (макар че трябва още 15 кг да сваля) ... Затова и е предложих ако има некви отчаяни да пробват ии ако имат нужните масни запаси , нужната воля ,нужния късмет ... Нека опитат не боли :)

Моето мнение е друго. При такава диета не се свалят масни запаси, а предимно мускул, ако хората държат да си свалят мускулите, нека да пробват.

MO0

20.02.07
19:09

fitday да ти кажа не расбирам много много ... При положение че си с бая наднормено тегло , едва ли ши ти пука кво сваляш (така е поне според мене) ... Незнам сигорно не си изпадал в такова положение за да знаеш кво е чувството (отвратително ... Да гледаш приятелите лятно време как се расголват как се кефят а ти да се свиваш и да се чудеш как да се скатаеш ) ... Ама това си е мое мнение може и да греша ....

CSKA_FoReVeR

20.02.07
20:06

Не е така. Мен примерно не ма боли г.за кой се разголва и кой не.
Трябва време, за да отслабнеш. И аз си мислех, че трябва да се подлагам на адски мъки, за да сваля кг., но след обстойно прочитане на форума и разговори с хора, които разбират установих, че трябва да се сваля бавно и качествено.

SI

20.02.07
21:27

И след тая една седмица какво ти беше основното удовлетворение ? Визията или стрелката на кантара ? Замисли се по този въпрос. Магически хапчета и методи няма  :!: Постоянство му е майката.

FI

20.02.07
21:50

[quote author=“MO0”]fitday да ти кажа не расбирам много много ... При положение че си с бая наднормено тегло , едва ли ши ти пука кво сваляш (така е поне според мене) ... Незнам сигорно не си изпадал в такова положение за да знаеш кво е чувството (отвратително ... Да гледаш приятелите лятно време как се расголват как се кефят а ти да се свиваш и да се чудеш как да се скатаеш ) ... Ама това си е мое мнение може и да греша ....

Ами какво да ти кажа, аз съм жена и при жените е дори още по-гадно отколкото при мъжете. От откомври месец досега съм свалила 15 кг, дали знам какво говоря според теб??? Всъщност кг нямат особено значение, както каза sideways, важното е как изглеждаш. И да на мен определено ми пука какво ще свалям, въпреки, че съм била с наднормено тегло...

MO0

21.02.07
14:18

Е fitday извиняваи тогава  :oops:  ...  sideways и на кантара се кефих и на визията (наистина с 8 кг по малко исглеждах много по добре  8) )
Но аз ви казвам че преди бях по тоя принцип (седмица мъки ) ... Сега вече наистина си свалям кг леко и славно  :)

12.03.08
19:59

И аз съм правил подобни глупости преди - кисело мляко и ябълки. Безмислено е да казвам, че след като спрях, ябълки и кисело мляко не исках да погледна около половин година. Един месец - само на това. Отврат и изключително глупаво от моя страна. Толкова ми беше акъла.  :)

12.03.08
20:32

Това си е мъчение отвсякъде и е много нездравословно. Не знам какво толкова ви пречи да сваляте бавно (здравословно) кг. Важното е как изглеждаш и да се харесваш. Целта е да сваляш мазнини, а не мускул. Предполагам си бил 100кг (образно казано) мазен, а сега си 92кг, но изглеждаш 3 пъти по-мазен, въпреки че на външен вид си отслабнал, но мазнината си е същатата, даже и повече като се има предвид, че тялото гори на последно място мазнините и ги складира за енергия.

12.03.08
20:37

Hvanatema

Темата е от миналата година..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1