19.02.07
19:20
За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава 8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...
А ако някой има вапроси да пита ... :wink:
Темата беше редактирана от emzo на 12.03.08 21:34.
Ostrovit Vitamin D3 8000 IU
Витамин D3
Ostrovit Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
Витамин D3 + K2
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Още предложения от BB-Shop
Леле вижда ми се адски нездравословно и вредно :shock:
Явно трябва да имаш силна воля за да издържиш цяла седмиса 8)
19.02.07
20:32
Възможно е да обаче според мен е много вредно.Много ми е чудно как не си вънрал килата после...
Може би истината е в Калорекс-а :!: :wink: макар че.... не знам поне малко от теглото сигурно се е върнало поне така си мисля аз
19.02.07
20:52
[quote author=“MO0”]За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава 8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...
Безсмислено, нездравословно и излишно мъчение за организма.
Запитвал ли си се някога какво точно сваляш с такъв тип диета? :roll:
19.02.07
21:20
[quote author=“fitday”][quote author=“MO0”]За седмица свалих 8 кг . Ще попитате как ... Много просто (може би и вредно ама важното е че деиства поне на мен ) само се иска да истарпиш една седмица на ябълки (две ябълки на ден не повече) и вечерта едно сокче с чаиче и мед :) ... Другото което се иска да отделиш 15-16 лв. за кутиика Калорекс Кла (пие се по 3 капсули преди да изядеш двете ябълки за деня ... И последното което се иска прес тез 7 дни които спазваш диетата да идеш 3-4 пъти за по половин час да бягаш ... Наи интересното че преди 4 месеца я правих таз диета а още не съм качил килограми от тогава 8) ... Единственото нещо което правя е само да ходя на фитнес (е пак леко се ограничавам де) ... Но иначе диетата действа според мене ... Ако има някой желание да пробва ...
Безсмислено, нездравословно и излишно мъчение за организма.
Запитвал ли си се някога какво точно сваляш с такъв тип диета? :roll:
Предимно ММ :lol: :lol: :lol:
Ябълковата диета, лунната диета, диетата на Докторнезнамсикойси и всички подобни с по 400 калории на ден можете да ги именувате “Инквизиция”. Това е мъчение над тялото. Садизъм! Едно е да се ограниъиш друго е да гладуваш...
Никой не е отслабнал по следвайки съветите на астролога. Тия ябълки смятам да ги забранят със закон. Тогава броят на анорексиите ще намалее наполовина!
19.02.07
21:59
2 ябълки? :shock: Поне може да си сигурен че имаш воля :lol:
19.02.07
22:46
Ами реших точно по 2 ябълки защото тогава бях отчаян и исках на бързо да ги смъкна а после наистина не качих нито едно кило ... Fitday znam че е вредно но не умрях ( пък и за една седмица в предвид запасите които имах нищо не е ) . Ама сега вече няма да се подлагам на такива диети де (поне за сега на обмислям такъв вариант) А да ти кажа точно тогава не ми и минаваше през акъла какво топя а и не ми пукаше (бях наистина отчаян ) ... Но като се замисля не сажалявам сега ми е много по добре (макар че трябва още 15 кг да сваля) ... Затова и е предложих ако има некви отчаяни да пробват ии ако имат нужните масни запаси , нужната воля ,нужния късмет ... Нека опитат не боли :)
20.02.07
15:06
Моето мнение е друго. При такава диета не се свалят масни запаси, а предимно мускул, ако хората държат да си свалят мускулите, нека да пробват.
20.02.07
19:09
fitday да ти кажа не расбирам много много ... При положение че си с бая наднормено тегло , едва ли ши ти пука кво сваляш (така е поне според мене) ... Незнам сигорно не си изпадал в такова положение за да знаеш кво е чувството (отвратително ... Да гледаш приятелите лятно време как се расголват как се кефят а ти да се свиваш и да се чудеш как да се скатаеш ) ... Ама това си е мое мнение може и да греша ....
20.02.07
20:06
Не е така. Мен примерно не ма боли г.за кой се разголва и кой не.
Трябва време, за да отслабнеш. И аз си мислех, че трябва да се подлагам на адски мъки, за да сваля кг., но след обстойно прочитане на форума и разговори с хора, които разбират установих, че трябва да се сваля бавно и качествено.
20.02.07
21:27
И след тая една седмица какво ти беше основното удовлетворение ? Визията или стрелката на кантара ? Замисли се по този въпрос. Магически хапчета и методи няма :!: Постоянство му е майката.
20.02.07
21:50
Ами какво да ти кажа, аз съм жена и при жените е дори още по-гадно отколкото при мъжете. От откомври месец досега съм свалила 15 кг, дали знам какво говоря според теб??? Всъщност кг нямат особено значение, както каза sideways, важното е как изглеждаш. И да на мен определено ми пука какво ще свалям, въпреки, че съм била с наднормено тегло...
21.02.07
14:18
Е fitday извиняваи тогава :oops: ... sideways и на кантара се кефих и на визията (наистина с 8 кг по малко исглеждах много по добре 8) )
Но аз ви казвам че преди бях по тоя принцип (седмица мъки ) ... Сега вече наистина си свалям кг леко и славно :)
И аз съм правил подобни глупости преди - кисело мляко и ябълки. Безмислено е да казвам, че след като спрях, ябълки и кисело мляко не исках да погледна около половин година. Един месец - само на това. Отврат и изключително глупаво от моя страна. Толкова ми беше акъла. :)
Това си е мъчение отвсякъде и е много нездравословно. Не знам какво толкова ви пречи да сваляте бавно (здравословно) кг. Важното е как изглеждаш и да се харесваш. Целта е да сваляш мазнини, а не мускул. Предполагам си бил 100кг (образно казано) мазен, а сега си 92кг, но изглеждаш 3 пъти по-мазен, въпреки че на външен вид си отслабнал, но мазнината си е същатата, даже и повече като се има предвид, че тялото гори на последно място мазнините и ги складира за енергия.
12.03.08
20:37
Hvanatema
Темата е от миналата година..
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече