вьпросче

Георги Попов

24.02.07
19:40

Тека от нова година поднових тренировките бях спрял за доста дьлго време (1 година).
сега сьм 105-7 килограма ии след като вече смятам че сьм вьв форма започнах да взимам и Л-карнитин по 2грама на ден.Плюс това от нова година спазвам и лека ниско вьглехидратна диета.която включва поемане на вьглехидрати до кьм обяд.един приятел ми каза че когато се чисят мазнини може да си хапвам фьстьци на корем когато сьм гладен.
тренирам 5 пьти в седмицата
Понеделник-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Вторник-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Сряда-Рамо,корем
Четвьртьк-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Петьк-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Като сьбота и неделя почивам.
вьпро са ми е ще има ли ефект или имате още някакви препорьки?

24.02.07
19:50

Кажи на твоя приятел, че говори глупости.

Георги Попов

24.02.07
23:21

ами кажи ми тогава баце какво да правя освен Л-карнитина ?

25.02.07
12:19

Ами спазвай си НВД-то , прави си кардио , вземай Карнитин, но не яж фъстъци защото не са подходящи за диетата ти  :wink:

Георги Попов

25.02.07
14:30

[quote author=“GrandMasterP”]Ами спазвай си НВД-то , прави си кардио , вземай Карнитин, но не яж фъстъци защото не са подходящи за диетата ти  :wink:

ами аз си хапвах защото той ми вика че били само от растителни мазнини ии бьрзо се израсходвали от организма.
:?:

25.02.07
14:56

Вземи си оправи програмата, че тази е много зле...

Георги Попов

25.02.07
14:58

[quote author=“M16”]Вземи си оправи програмата, че тази е много зле...

добре бе пич за това сьм сложил тая тема от доло пише препорьки,като мислиш че е зле ми айде молим те кажи ми ти какжо да правя  :?: нали се пак това е идеята на форума или се льжа ?

25.02.07
15:08

[quote author=“Goshku88”][quote author=“M16”]Вземи си оправи програмата, че тази е много зле...

добре бе пич за това сьм сложил тая тема от доло пише препорьки,като мислиш че е зле ми айде молим те кажи ми ти какжо да правя  :?: нали се пак това е идеята на форума или се льжа ?

:arrow: http://www.bb-team.org/training/
Да това е идеята, но все пак трябва да си малко запознат, а в bb-team.org има доста полезна информация :wink:
1. Не тренирай пресата свеки ден :!: ... няма смисъл
2. Гърди - Рамо да не са един след друг, вмъкни ден почивка или друга МГ :roll:
3. Къде ти е тренировкат за крака :?:
4. Ако скачането ти на въже е кардио, лично мое мение е, че е по-добре да го замениш с бягане или вело :wink: ...
5. Според мен претренирваш с тази твоя програма, но ти си знаеш най-добре...

FI

25.02.07
15:46

[quote author=“Goshku88”]Тека от нова година поднових тренировките бях спрял за доста дьлго време (1 година).
сега сьм 105-7 килограма ии след като вече смятам че сьм вьв форма започнах да взимам и Л-карнитин по 2грама на ден.Плюс това от нова година спазвам и лека ниско вьглехидратна диета.която включва поемане на вьглехидрати до кьм обяд.един приятел ми каза че когато се чисят мазнини може да си хапвам фьстьци на корем когато сьм гладен.
тренирам 5 пьти в седмицата
Понеделник-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Вторник-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Сряда-Рамо,корем
Четвьртьк-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Петьк-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Като сьбота и неделя почивам.
вьпро са ми е ще има ли ефект или имате още някакви препорьки?

Фъстъците са доста калорични, може да ги ядеш, но трябва да внимаваш с количествата. Сядай да посмяташ малко какво точно ядеш и колко трябва да ядеш и го пусни тук.

Георги Попов

25.02.07
16:23

баце да смятам аз няма да се справя по скоро ще ти напиша горе доло какво хапвам на ден.не сьм мн мн запознат с тея неща затова и слушам човека от моя клас.
на закуска хапвам 1 филийка хляб сьс салам,шунка или някакво друго месо
след закуска в училище едно кисело мляко 0.5% масленост
обяд като се прибера супа или друга манджа без хляб.
след обяд пак 1 кисело мляко а вечеря извара с кисели крастевички.
а фьтьците ги хапвах между другото (спирам ги).
:roll:  :shock:  :roll:

РОКИ

25.02.07
18:27

до 50гр. фъстъци на ден не са проблем за диетата  :lol:

25.02.07
18:34

[quote author=”РОКИ”]до 50гр. фъстъци на ден не са проблем за диетата  :lol:

По принцип всичко е пречка ако прескача отрицателния калориен баланс, но иначе съм съгласен с теб.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1