24.02.07
19:40
Тека от нова година поднових тренировките бях спрял за доста дьлго време (1 година).
сега сьм 105-7 килограма ии след като вече смятам че сьм вьв форма започнах да взимам и Л-карнитин по 2грама на ден.Плюс това от нова година спазвам и лека ниско вьглехидратна диета.която включва поемане на вьглехидрати до кьм обяд.един приятел ми каза че когато се чисят мазнини може да си хапвам фьстьци на корем когато сьм гладен.
тренирам 5 пьти в седмицата
Понеделник-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Вторник-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Сряда-Рамо,корем
Четвьртьк-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Петьк-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Като сьбота и неделя почивам.
вьпро са ми е ще има ли ефект или имате още някакви препорьки?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
24.02.07
19:50
Кажи на твоя приятел, че говори глупости.
24.02.07
23:21
ами кажи ми тогава баце какво да правя освен Л-карнитина ?
25.02.07
12:19
Ами спазвай си НВД-то , прави си кардио , вземай Карнитин, но не яж фъстъци защото не са подходящи за диетата ти :wink:
25.02.07
14:30
[quote author=“GrandMasterP”]Ами спазвай си НВД-то , прави си кардио , вземай Карнитин, но не яж фъстъци защото не са подходящи за диетата ти :wink:
ами аз си хапвах защото той ми вика че били само от растителни мазнини ии бьрзо се израсходвали от организма.
:?:
25.02.07
14:58
[quote author=“M16”]Вземи си оправи програмата, че тази е много зле...
добре бе пич за това сьм сложил тая тема от доло пише препорьки,като мислиш че е зле ми айде молим те кажи ми ти какжо да правя :?: нали се пак това е идеята на форума или се льжа ?
[quote author=“Goshku88”][quote author=“M16”]Вземи си оправи програмата, че тази е много зле...
добре бе пич за това сьм сложил тая тема от доло пише препорьки,като мислиш че е зле ми айде молим те кажи ми ти какжо да правя :?: нали се пак това е идеята на форума или се льжа ?
:arrow: http://www.bb-team.org/training/
Да това е идеята, но все пак трябва да си малко запознат, а в bb-team.org има доста полезна информация :wink:
1. Не тренирай пресата свеки ден :!: ... няма смисъл
2. Гърди - Рамо да не са един след друг, вмъкни ден почивка или друга МГ :roll:
3. Къде ти е тренировкат за крака :?:
4. Ако скачането ти на въже е кардио, лично мое мение е, че е по-добре да го замениш с бягане или вело :wink: ...
5. Според мен претренирваш с тази твоя програма, но ти си знаеш най-добре...
25.02.07
15:46
[quote author=“Goshku88”]Тека от нова година поднових тренировките бях спрял за доста дьлго време (1 година).
сега сьм 105-7 килограма ии след като вече смятам че сьм вьв форма започнах да взимам и Л-карнитин по 2грама на ден.Плюс това от нова година спазвам и лека ниско вьглехидратна диета.която включва поемане на вьглехидрати до кьм обяд.един приятел ми каза че когато се чисят мазнини може да си хапвам фьстьци на корем когато сьм гладен.
тренирам 5 пьти в седмицата
Понеделник-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Вторник-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Сряда-Рамо,корем
Четвьртьк-грьб,бицепс,корем и скачам на вьже
Петьк-гьрди,трицепс,корем и скачам на вьже
Като сьбота и неделя почивам.
вьпро са ми е ще има ли ефект или имате още някакви препорьки?
Фъстъците са доста калорични, може да ги ядеш, но трябва да внимаваш с количествата. Сядай да посмяташ малко какво точно ядеш и колко трябва да ядеш и го пусни тук.
25.02.07
16:23
баце да смятам аз няма да се справя по скоро ще ти напиша горе доло какво хапвам на ден.не сьм мн мн запознат с тея неща затова и слушам човека от моя клас.
на закуска хапвам 1 филийка хляб сьс салам,шунка или някакво друго месо
след закуска в училище едно кисело мляко 0.5% масленост
обяд като се прибера супа или друга манджа без хляб.
след обяд пак 1 кисело мляко а вечеря извара с кисели крастевички.
а фьтьците ги хапвах между другото (спирам ги).
:roll: :shock: :roll:
25.02.07
18:27
до 50гр. фъстъци на ден не са проблем за диетата :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече