Яко добавки !

ПУ

27.02.07
19:22

Значи вземах си следните добавки ;
100% WHEY OPTIMUM 5 Lb.
AMINO 2222 - OPTIMUM - 325 tab.
ANADROX - pomp & burn - MHP -112 caps.
OPTI MEN - OPTIMUM - 60 tab.
BULK - MUSASHI - 3 КГ.
CREATINE- UNIVERSAL - 2x200 гр.
GLUTAMINE -ULTIMATE - 400 гр.
значи въпроса е дали ще кача поне 2-3 килограма ако изпия тези добавки придружени с яки тренировки и хапване

:?:  :?:  :?:  :?:

Ако аз пиех всичко това щях да кача 5-6 чисти. Не те знам ти как качваш  обаче, но би трябвало.

ПУ

27.02.07
19:44

АКо ги пия както пише на опаковките да ли ще има ефект или трябва да ги завиша дозите  :?:  :?:  :?:

icinkyyy

27.02.07
22:18

Според мен няма смисъл да овеличаваш дозите..Колкото повече , не означава по-добре.Иначе според мен след 1месец ще имаш бая добри резултати , ако тренираш и се храниш правилно  :wink:  :D

27.02.07
22:44

Разбира се,че ще имаш ефект...При тези добавки и добро хранене...И все пак аз никога не бих дал толкова пари за прахчета...

27.02.07
23:53

На колко години си?

28.02.07
09:40

[quote author=”Пуека”]въпроса е дали ще кача поне 2-3 килограма

2-3 кг спокойно можеш да качиш само с добър хр режим - да не говорим, че ще ти излезе и доста по-евтино...
Така че, ако само с това се изчерпват амбициите ти, струва ми се, си попрекалил с довавките.  :wink:

28.02.07
10:52

Само 3-4 кг. ако качиш от тия добавки, все едно си си хвърлил парите на вятъра ;) - според мен трябва да са към 5 ;)
п.п. Аз лично не бих направил такъв цикъл :)

28.02.07
20:53

само да те питам за XXL на ABB -колко е грамажа и коло време се пада да го пиеш че и аз съм му хвърлил око

28.02.07
21:00

На мен ми е много любопитно:
1.Дали знаеш как да ги съчетаеш ?
2.Ще чистиш ли, че си взел азотен бустър с фет бърнър, че и гейнър ?

Иначе със здраве да си ги пиеш.

InDaHEad

28.02.07
21:19

[quote author=“emzo”]На мен ми е много любопитно:
1.Дали знаеш как да ги съчетаеш ?
2.Ще чистиш ли, че си взел азотен бустър с фет бърнър, че и гейнър ?

Иначе със здраве да си ги пиеш.

Хахаха абе важното е нещо да се пие па кво е друг въпрос :wink:

01.03.07
12:53

хвала на добавките :shock:
muchene mu e maikata :twisted:

03.03.07
02:23

[quote author=“ZUM”]Само 3-4 кг. ако качиш от тия добавки, все едно си си хвърлил парите на вятъра ;) - според мен трябва да са към 5 ;)

:D Употребяването на Амино киселини, протеин и гейнър се казвало правене на цикъл  :shock:

03.03.07
13:50

[quote author=“dobrilov”][quote author=“ZUM”]Само 3-4 кг. ако качиш от тия добавки, все едно си си хвърлил парите на вятъра ;) - според мен трябва да са към 5 ;)

:D Употребяването на Амино киселини, протеин и гейнър се казвало правене на цикъл  :shock:

Цикъл може да се нарекът много неща - това, че някой хора разбират думата цикъл под друга форма, не означава, че това не е. Все пак си има цикъл и ЦИКЪЛ.

05.03.07
16:42

Поправете ме ако греша но тези добавки са за около месец. За месец 3-6кг чисти :o Какви се тези добавки??? Аз от стероиден цикъл за 2 месеца толкова съм качвал?
Май ги прехвалвате тези добавки. Да не са магически :wink:

FZ

05.03.07
16:53

[quote author=“KLEKNALIQ”]Поправете ме ако греша но тези добавки са за около месец. За месец 3-6кг чисти :o Какви се тези добавки??? Аз от стероиден цикъл за 2 месеца толкова съм качвал?

Става , става и с добавки !

ПУ

05.03.07
20:30

[quote author=”Пуека”]Значи вземах си следните добавки ;
100% WHEY OPTIMUM 5 Lb.
BULK - MUSASHI 3 КГ.
значи въпроса е дали ще кача поне 2-3 килограма ако изпия тези добавки придружени с яки тренировки и хапване

Значи тука ще направя нещо като лог  :wink:
днес ми е 6 ден с тези добавки  и като се притеглих гледам съм качил точно 1 кг.
ако продължава качването може да кача и повече от 3 кг.
това е за сега  :!:

05.03.07
22:40

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“KLEKNALIQ”]Поправете ме ако греша но тези добавки са за около месец. За месец 3-6кг чисти :o Какви се тези добавки??? Аз от стероиден цикъл за 2 месеца толкова съм качвал?

Става , става и с добавки !

Става и с добавки не отричам ама не за 1 месец.

Пуека: Дай малко инфо- години, стаж, кг, ръст

15.08.07
00:32

Аз ако имах толкова кинта за добавки до сега да съм гардероб :) ест. с тренировки и храна като за случая :)

казано от Пуека на 05.03.07, 20:30:

[quote author=”Пуека”]Значи вземах си следните добавки ;
100% WHEY OPTIMUM 5 Lb.
BULK - MUSASHI 3 КГ.

Значи тука ще направя нещо като лог  :wink:
днес ми е 6 ден с тези добавки  и като се притеглих гледам съм качил точно 1 кг.
ако продължава качването може да кача и повече от 3 кг.
това е за сега  :!:

За 6 дни 1 кило чиста мускулна е невъзможно да се качи.100% си задържал вода.Та ти за 6 дена неможеш да въстановиш на 100%,а да не говорим за качване на обем :D

Мен ако питате, давате си парите на вятъра за толкова много добавки. Организма не може да ги усвои. Аз комбинирам не повече от 3-4 наведнъж и после сменям комбинацията.

19.08.07
11:32

казано от elfigor на 01.03.07, 12:53:

хвала на добавките :shock:
muchene mu e maikata :twisted:

Правилно баткас :D

19.08.07
15:51

Много лесно квалифицирате някакви качени килограми като чисти. Факт е, че ГОДИШНО, употребявайки стероиди, хранейки се добре и тренирайки тежко, може да се качат 4-5 кг чиста мускулна маса. Без химия, някъде около 2-3. Ако си съвсем начинаещ, може би малко повече. От там насетне, всичко друго е вода и мазнини. За последния месец, само с един насипен неовкусен протеин съм качил 4 кг, не знам какво щеше да стане, ако бях вкарал такова количество добавки. Но колко са чисти, това е съвсем друг въпрос.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1