01.03.07
17:47
Здравейте на 16 год. съм тренирам от 7 месеца 70 кг,1.80 м.Искам да ми предложите най-добрата комбинация за ММ.Април месец имам възможност да отида до София и да купа някой неща.Така,че предложете ми нещо.Ако може;цени,грамажа на продуктите. :wink:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
01.03.07
17:58
Въпроса ти е много обширен. Всеки използва различни неща и му влияят различно, затова гледай някак да ги догодиш за себе си.
Аз съм фен на протеините пред гейнърите например. Въглехидрати можеш сравнително по - лесно да си набяваш.
При добри средства не бих махнал глутамина от добавките които взимам. Креатин си заслужава да пиеш 1 месец, но и без не го ще минеш. Ако ти се дават пари за витамини(казвам го така защото много хора като им кажеш да си купят витамини за 30 лева не могат да повярват каква глупост им казваш) супер! По - специфичните неща като бустери, матрици и такива ми ти неща ще трябва ако взимаш сам да се интересуваш защото са по - особени. И все пак ще кажа, че храната е решаващия фактор при теб. Възрастта, опита, просто всичко те влече към нея :) При добро желание ще оправиш храненето си, ще си вземеш някои “базови” неща от тези които споменах и можеш да постигнеш много.
Като край на дългия ми пост ще кажа да залагаш на реномирани марки.
П.С. Някой може да ти каже, че ти е рано за добавки. Това сам решаваш ти затова не съм го критикувал.
това много добре го разбирам че трябва да се храна правилно но няма от каде да извада толкова пари за храна..мисля че ме разбираш
[quote author=“BLaIZInG”]това много добре го разбирам че трябва да се храна правилно но няма от каде да извада толкова пари за храна..мисля че ме разбираш
ти щом пари за храната неможеш да намериш то за добавки просто не те виждам...
Да речем че събереш пари за хр.добавки те ще бъдат като хвърлени на боклука без подходящ хр. режим. Така че гледай първо да имаш пари за храна а не за хр.добавки и ако трябва да избираш храна или хр. добавки по добре избери храната :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече