Без велоаргометър ще стане ли?

Темата е заключена.
andreeva

02.03.07
07:57

здр-те :) започнах фитнес вече сериозно, но имам един проблем с лявото коляно.вчера правих упражнения с велото и буквално не можах да стана на другия ден. та въпроса ми е:без велото ще успя ли да постигна желаната фигура :roll:  Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 11.07.09 19:04.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
lex cazinsky

02.03.07
08:24

как да ти кажа - с този проблем едва ли ще можеш да скачаш на въже или някаква друга активна кардио-дейност , а без кардио ме съмнява да успееш да се натовариш дотолкова , че да започнеш да гориш активно.
Какъв точно е проблемът в коляното ?
Мога да ти дам съвет да потърсиш басейн и вътре да изпълняваш кардиото (плуване , ходене във вода) - само че проучванията относно плуването и горенето на подкожни мазнини са доста противоречиви.

02.03.07
09:17

А диета имаш ли ? Не всичко зависи от кардиото.

FI

02.03.07
14:51

[quote author=“andreeva”]здр-те :) започнах фитнес вече сериозно, но имам един проблем с лявото коляно.вчера правих упражнения с велото и буквално не можах да стана на другия ден. та въпроса ми е:без велото ще успя ли да постигна желаната фигура :roll:  Мерси предварително :)

Ще успееш с перфектен режим.

Кардиото забързва ефекта, но най-важно е яденето.

Можеш да пробваш така - спираш кардиото и си правиш едно НВД и малка почивка от тренировки, след това постепено започваш по 10 мин велоергометър, когато си тренираш. Ако усетиш, че боли го спираш и почиваш. Ако виждаш, че можеш повече от 10 мин, правиш 12-15 и т.н. Важното е да не се натоварваш изведнъж с 30 мин да кажем.

11.07.09
17:56

казано от fitday на 02.03.07, 14:51:

[quote author=“andreeva”]здр-те :) започнах фитнес вече сериозно, но имам един проблем с лявото коляно.вчера правих упражнения с велото и буквално не можах да стана на другия ден. та въпроса ми е:без велото ще успя ли да постигна желаната фигура :roll:  Мерси предварително :)

Ще успееш с перфектен режим.

Кардиото забързва ефекта, но най-важно е яденето.

Можеш да пробваш така - спираш кардиото и си правиш едно НВД и малка почивка от тренировки, след това постепено започваш по 10 мин велоергометър, когато си тренираш. Ако усетиш, че боли го спираш и почиваш. Ако виждаш, че можеш повече от 10 мин, правиш 12-15 и т.н. Важното е да не се натоварваш изведнъж с 30 мин да кажем.

велоергометър или кростренажор е по-подходящ за отслабване?на коя степен и по колко жреме на ден ще има най-добри резултати?

11.07.09
19:00

Велоергометъра е измислен от мързеливите.Ако сваляш трудно забрави за него.Аз например свалям трудно,спазвал съм нвд и съм въртял по 40мин хййт на велото сутрин на гладно и ефекта беше нулев.Когато започнах да бягам по поне 25 минути с добро темпо+ нвдто вече имаше резултат върху корема и задника си.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1