Големите стотици

08.03.07
11:01

Какво мислите за метода на трениране със стоцици (една серия по сто повторения имам предвид)? Ако гледате положително на тази методика, която според мен би била удачна за разбиване на застой, колко често я прилагате и какви упражнения вкарвате за различните мускулни групи?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.03.07
11:10

Лично аз за пръв път я чувам, но не ми изглежда никак надеждна. Я даи малко повече информация за нея :?:

08.03.07
13:44

амиии...как да ти кажа, аз всъщност задавам един вид въпрос, защото принципно съм чувал за такова нещо. Но да речем, че го има, въпросът ми е ако реша да правя гърди какво да правя - 100 хоризонтален, 100 полу и 100 еди какво си ли? От всичко ли по 100? Просто съм чувал за такъв метод и ми е любопитно някой знае ли нещо по въпроса  :wink:

08.03.07
15:15

ами с този “метод” според мен нищо няма да стане

Имаше една такава статия на стената в старата ми зала. Казваше се “Преброй до 100 и порасни”. Идеята беше, че всички правят от 3 до 25 повторения на упражненията, та ако правиш по 100 щяло да е по - добре. Ама това е доста бледо изказване от моя страна, само казвам какво знам по темата.

За всичко до тук мога да кажа само едно:
А защо не Големите милярди?

dn_bg

08.03.07
20:41

Имаше такава статия и в Олимп и в МиФ

08.03.07
20:43

Някой може ли да намери тези статии тогава?

ZO

08.03.07
20:49

Личното ми мнение е че освен до зверски катаболизъм до нищо повече няма да доведат тия сто повторения :roll:

dn_bg

08.03.07
20:59

Статията я имав в нас но е ми се преписва цялата  :roll:

08.03.07
21:05

dn_bg можеш да я сканираш, ако ти се занимава де ;)

10.03.07
12:36

Взех си FLEX и вътре има тази статия, някой ако изявява желание мога да я препиша :)

10.03.07
17:51

[quote author=”Красимир!”]Взех си FLEX и вътре има тази статия, някой ако изявява желание мога да я препиша :)

препиши я де ... ще е интересно да научим нещо ново  :wink:

12.03.07
23:12

Доколкото съм виждал лично този метод го прилагаше един приятел в залата в която тренираме, и той се готвеше за състезание по кълтъризъм. Мисля, че го правеше само на кросоувър с горен хват. Правеше по 25 повторения и намаляше с една плочка. Имаше ефект(според мен от това де, но незнам все пак не съм му следил режима) и гърдите му дръпнаха неимуверно много спрямо другите мускулни групи. И оттогава и аз се каня да го пробвам, но ме притеснява верно да не се получи някакъв катаболен ефект :?

13.03.07
11:15

Правил съм стотак на лежанка - еба си и помпането беше , и след серията продължиха гърдите да се помпат с кръв

13.03.07
11:28

това е така и аз съм правил и е разбиващо наистина!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1