12.03.07
19:42
Винаги ми е било любопитно.Тъй като горе-долу знам за бившите състезатели и за бг,за чуждестранните се чудех какво мислите
Аз уважавам невероятно много половината от изброените,но се спирам на Декстър
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
12.03.07
19:47
Между другото, за да не оспамвам нова тема, Виктор Мартинез спечели Арнолд Класик! http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2007arnold/2007arnold_menfin.htm,ще е следващия Рони, след 5,6 години. Голяма конкуренция имаше на това състезание, Бадел също много е дръпнал..
12.03.07
19:49
Може би Джей Кътлър. Най много филми съм гледал за него, най - голямо впечатление ми е направил.
мене пък наи много ме кефи Phil Heath :) млад състезател с големи възможности
Yates… Dorian Yates за мен най-великия на всички времена лично, най ми харесва .
За разлика от други той е отраснал без баща , в многодетно семейство, доста суров му е бил живота като дете, но не престава да се бори и става най-добрият в света !
:oops: аз се чудя що не видях дориан . Е от сегашните ме кефи Денис Джеймс
:)
То всеки може да каже “Рони и Джей са най-добрите” :lol:
[quote author=“AYO”]Yates… Dorian Yates за мен най-великия на всички времена лично, най ми харесва .
За разлика от други той е отраснал без баща , в многодетно семейство, доста суров му е бил живота като дете, но не престава да се бори и става най-добрият в света !
Темата е за състезаващите се!!!
Ronnie Coleman RULZZZ
12.03.07
20:30
[quote author=“YODA”]
Ronnie Coleman RULZZZ
Yeah Buddy :D
12.03.07
20:39
Гласувах за Бранч...Много ме кефи като цялостен изглед,не е някакъв урод небесен като рони,но в същото време има много плътна мускулатура,особено гърдите му са супер.Изгледа му когато е бил аматьор е най-близо до мечтаната от мен фигура(да,знам,че е зобил,това ми е просто нещо като мечтана цел).Много ме кефи и Маркус Рул-злобен му е гърба :twisted:
12.03.07
21:37
Декстър и Виктор-предпочитам качеството пред количеството :lol:
12.03.07
23:30
Джони Джаксън е номер 1. Най-красивото тяло е неговото.
13.03.07
11:02
We have new champ in the town - Cutler :)) нали така беше :) кътлър е най-добрия ;) с него съм от началото и няма да го оставя ей така !!!
и нещо аз хората които подкрепят рони,момчета видяхте ли на олимпия как всички състезатели бяха за джей ??? това какво говори,говори това че джей е достоен олимпия времето на колман свърши време е да се пенсионира
от профитата само Виктор и Фил иначе най мн ма кафят Алексей Шабуня и Али Табриз
14.03.07
11:24
[quote author=“silver_hawk”]Декстър и Виктор-предпочитам качеството пред количеството
Точно така :wink:
Просто Декстър е синоним за културизъм за мен - абсолютно всеки мускул изваян,личи се че никъде не е давал преверс на отделни мускули и особено тази негова коремна преса дето е като клавиатура на gsm,придава много естетично излъчване.Тъпото в случая е ,че той няма как да стане 130кг като Ронката ,че да впечатли съдиите,ще прилича на топка.Затова другият ГОЛЯМ -Виктор Мартинез!
Чакам с нетърпение Рони да стане 9 пъти мр.О и да се откаже,след това да го наследи Виктор,понеже Декстър е обречен :?
14.03.07
12:40
[quote author=“introducer”][quote author=“silver_hawk”]Декстър и Виктор-предпочитам качеството пред количеството
Точно така :wink:
Просто Декстър е синоним за културизъм за мен - абсолютно всеки мускул изваян,личи се че никъде не е давал преверс на отделни мускули и особено тази негова коремна преса дето е като клавиатура на gsm,придава много естетично излъчване.Тъпото в случая е ,че той няма как да стане 130кг като Ронката ,че да впечатли съдиите,ще прилича на топка.Затова другият ГОЛЯМ -Виктор Мартинез!
Чакам с нетърпение Рони да стане 9 пъти мр.О и да се откаже,след това да го наследи Виктор,понеже Декстър е обречен :?
Доста е обречен :lol: ...той си печели арнолд класик и не му пука-а да не говорим че и без да е мр.О има баяяяя парици така че съмнявам се да му пука особено
14.03.07
12:54
Джей Кътлър!
14.03.07
13:37
[quote author=”Красимир!”]Джей Кътлър!
браво брат миии само кътлър !
14.03.07
19:43
Декстър и Даръм Чарлз са ми любимите в момента. Не съм съгласен че Декстър бил по-малък и т.н. като тегло може би да, но за височината си е много здрав изобщо не отстъпва на другите а да не говорим за симетрията и естетиката- там направо ги разбива. А Даръм Чарлз е единствения поне от тия дето знам който няма шкембе и има човешка форма.
14.03.07
19:48
Хахаха мн ме кефи обаче тая анкета показва колко разбират тука от бб...половината пишляци са чували само за рони и джей и ги пишат тях,нищо че те са всичко но не и красиви...въпреки това уважавам Рони за нечовешката му сила
За в бъдеще се ограничавай с такива мнения за да не се караме !!!!
ASTOR
14.03.07
20:03
[quote author=“InDaHEad”]Хахаха мн ме кефи обаче тая анкета показва колко разбират тука от бб...половината пишляци са чували само за рони и джей и ги пишат тях,нищо че те са всичко но не и красиви...въпреки това уважавам Рони за нечовешката му сила
Хаха..и кои са красиви тогава?И как решаваш кои е такъв и кои не :lol:
14.03.07
20:34
братле не съм съгласен ..аз съм с джей отначалото ... + което всичките ми приятели подкрепят рони ...аз никога не съм го харесвал,даже ми е противен и не съм “пишляк” ок? не е хубаво да говориш общо аз лично го приех като обида !
това дали харесвам декстър маркус рони джей мустафа гюнтер или който и да е ....си е само моя работа нали за това е темата ?
на мен лично любимият ми атлет е в далечно по коравият спорт а именно StrongMan a атлета е mariusz pudzianowski !
Ауууууууу, забравих за него! Един от любимите ми културисти, жалко че няма генетика за про :cry:
14.03.07
22:42
Моля те най - големият разбирач....
Точно от тези следя 4-5 човека и най ми харесва този, които съм посочил...
А пък ти разбирачо млъкни малко... Т’ва да ти е писнало от “разбиращи, биещи се в гърдите” пишлемета..
Айде нема нужда!
14.03.07
22:45
Оф топик.
Кой е по-силен Рони или Джони Джаксън?
14.03.07
23:47
Моля те най - големият разбирач....
Точно от тези следя 4-5 човека и най ми харесва този, които съм посочил...
А пък ти разбирачо млъкни малко... Т’ва да ти е писнало от “разбиращи, биещи се в гърдите” пишлемета..
Айде нема нужда!
Хах точно па с тебе Красимирчо най-малко ще споря...ти си ми най-ясен :lol:
@IceMan са кво се обиждаш пък ти аз не съм казал специално за тебе,ама просто се съгласи че за масата от хората това е истина...
Сори за тъпия въпрос ма Декстър Джаксън и Джони Джаксън не са ли един и същ човек? :roll:
Защото иначе аз се кефа най-много на Декстър Джаксън.Тука мисля,че няма кво да се обяснявам...защото просто
е уникален и за разлика от другите говеда.Той все още си прилича на човек.
Та за въпроса,е не са ли един и същ...и само да му викат Джони?(в анкетата фигурират като отделни имена)
[quote author=“vitamin”]Сори за тъпия въпрос ма Декстър Джаксън и Джони Джаксън не са ли един и същ човек? :roll:
Защото иначе аз се кефа най-много на Декстър Джаксън.Тука мисля,че няма кво да се обяснявам...защото просто
е уникален и за разлика от другите говеда.Той все още си прилича на човек.
Та за въпроса,е не са ли един и същ...и само да му викат Джони?(в анкетата фигурират като отделни имена)
http://www.ifbb.com/olympia/03olympia/photo73.jpg Джони Джексън
http://www.fitplus.cz/allpic/mf/f_216.jpg Декстър Джексън
Споко, всеки се учи! По здрави :wink:
15.03.07
18:20
/off, Силвестър Сталоун задържан на летището в Сидни с 50 дози хормон на растежа, може да полу4и до 5 години, в Австралия е забранен! Определено на 60г. трудно се стига форма като тази в Р.Балбоа :lol:
28.03.07
11:01
Рони ме кефи, защото е откачалка :D.
Иначе моите фаворити като визия са Флекс Уилър и Кевин Леврони. Жалко, че вече не се състезават.
28.03.07
13:44
казано от YODA на 14.03.07, 21:45:
[quote author=“fixer2”]Paco Bautista :) !!
Ауууууууу, забравих за него! Един от любимите ми културисти, жалко че няма генетика за про :cry:
Дано да го мерна и на таз годишният фитфорум в Барселона и ше си поискам автограф,между другото е много земен 4овек,но както 4ух Пако ве4е е подписал договор с Muscletech и целта му сега е американските подиуми
28.03.07
13:50
казано от Huskarl на 14.03.07, 22:45:
Оф топик.
Кой е по-силен Рони или Джони Джаксън?
Ронката е по силен но Джони не е за подценяване и сигурно това го знаеш 4е и двамата преди да запо4нат културизмът са били Powerlifters,но Джони все оште продължава да се състезава в трибоят, в едно списание бях 4ел 4е целта му е да дръпне 450кг на ТЯГА
29.03.07
10:09
Рони Колмън бил трибоец ? Това пък откъде го чу..до колкото помня м/у колежа и полицията времето е било кратко така ,че силно ме съмнява
30.03.07
10:22
за културист ти требва ограмната мускулна маса(трябва да си много огромен от секаде) после идва симетрията така че ако не ви харесва огромния Рони ходете лятото на море и гледаите смешниците по плажовете и им се радваите на малките мускули и симетрията която уж имат(тука говориме за горната част на тялото щото повечето не се и занимават да прават крака)
Рони Колман рулззззззз
30.03.07
11:25
Маркус Рул. А Рони Колман винаги ми е бил много смешен как вика “Yeah Buddy” с женския си глас.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 30.03.07 11:28.
казано от introducer на 29.03.07, 10:09:
Рони Колмън бил трибоец ? Това пък откъде го чу..до колкото помня м/у колежа и полицията времето е било кратко така ,че силно ме съмнява
да бил е трибоец ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече