NO EXPLODE Номер 1

13.03.07
17:21

Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
Просто съм много много доволен от продукта за сега.... препоръчвам го на всеки , който може да си го позволи !  8)  8)  8)  :idea:
Сега свърших много тежка тренировка гърди и бицепс , а съм готов за още 1 такава...

FZ

13.03.07
17:34

[quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
На лег вдигах 8кг отгоре....
Просто съм много много доволен от продукта за сега.... препоръчвам го на всеки , който може да си го позволи !  8)  8)  8)  :idea:
Сега свърших много тежка тренировка гърди и бицепс , а съм готов за още 1 такава...

Освен това че се похвали от продукта , какъв друг смисъл има тази тема ?

13.03.07
17:41

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !

Голям! Малко хора от бг са го пробвали принципно!

13.03.07
17:44

Ако екипа на форума сметне , че не е нужна нека я изтрие.

ПУ

13.03.07
17:46

[quote author=“YODA”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !

Голям! Малко хора от бг са го пробвали принципно!

В кои магазини го продават този продукт извън интернет магазините за суплементи. :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :roll:

13.03.07
17:49

Попринцип го няма никъде в БГ магазините, освен в е-магазините.
Аз го купих от потребител от този форум , който иска да ми пише ЛС ще го свържа с човека.
Излезе ми 95лв с доставка до вратата.

13.03.07
17:50

Смисъл от темата има много голям, ако има много такива хора, които споделят ще е идеално :) Всеки ще знае за к’во иде реч... Аз съм си поръчал, дано и при мен има ефект :)

ПУ

13.03.07
17:51

Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!
Тея с поръчките от интернет са ми ясни уж много поръчват и пият скъпи добавки , на най-добрите фирми пък накрая са все едно не са влизали във фитнес зала .
Стига с тея свободни съчинения!

Йода: Хайде недей писа глупости моля ти се. Разликата в добавките е голяма естествено, при по ниската цена по интернет!

13.03.07
18:02

Не се продава във България. Единственият вариант е някой да ти го достави :)

13.03.07
18:10

[quote author=”Пуека”]
Тея с поръчките от интернет са ми ясни уж много поръчват и пият скъпи добавки , на най-добрите фирми пък накрая са все едно не са влизали във фитнес зала .

:lol: ” много ясно ” :lol:

[quote author=”Пуека”]Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!

Ти недей така безрезонно да ги съдиш! Всеки прави това, което му е по възможностите или вкуса.

atanazov, от всяко ревю има полза, а вече от читателите зависи дали те ще го приемат за истинно или не.  :wink:

DD

13.03.07
18:20

atanazov - Пиеш ли и нещо друго заедно с No Explode?Дай малко повече информация за себе си, за да можем да се ориентираме.И още нещо - след като свършиш продукта, би ли казал крайните ти впечатления и резултати?

13.03.07
18:23

Мда , atanazov направи го под формата на лог ;) .

Нормално да е номер 1. И в bodybuilding.com номер едно  :)

13.03.07
20:01

В момента пия no - explode и глутамин на satura тези дни ще купувам протеин na champion nutration whey.
Лог няма смисъл да правя просто исках да направя тема , в която да дискутираме продукта.

InDaHEad

13.03.07
20:03

Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...

13.03.07
20:25

[quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...

Интерестно ми е да кажеш Защо?? ( аз в момента се чудя кво да каркам лятото ;)  )

13.03.07
21:01

[quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...

Интерестно ми е да кажеш Защо?? ( аз в момента се чудя кво да каркам лятото ;)  )

С тебе Водка + сокче Капи ше къркаме  :lol:

atanazov
Поне на 2-3 тренировки казвай как ти е повлияло и тнт  ;)

13.03.07
21:15

А ти освен, че натрупа още една бройка към мненията си, друг смисъл не виждам и в твоето изказване  :twisted:

——-
@atanazov - аз ти казах, че е по-добрия вариант и от Пъмпа.Самите BSN твърдят, че има няколко процентно увеличение на силата още при първия прием.
@InDaHEad - защо точно лятото бе батка ? За вените ли ?  :lol:

13.03.07
21:37

[quote author=“GH0$T”][quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...

С мене водка ?!?? Моето момче аз такива работи немога да правя :twisted:

А иначе NO EXPLODE от давна съм му хвърлил око ...

atanazov земи направи верно лог във форума интересно ми е, а и предполагам не само на мен  :wink:

13.03.07
21:42

[quote author=“Vesata”][quote author=“GH0$T”][quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...

С мене водка ?!?? Моето момче аз такива работи немога да правя :twisted:

А иначе NO EXPLODE от давна съм му хвърлил око ...

atanazov земи направи верно лог във форума интересно ми е, а и предполагам не само на мен  :wink:

Ей сега се сетих ти си само по твърд алкохол  :lol:
Ще бъде ракийка първоток специлно за тебе :)

FZ

13.03.07
21:56

[quote author=“emzo”]

А ти освен, че натрупа още една бройка към мненията си, друг смисъл не виждам и в твоето изказване  :twisted:

——-
@atanazov - аз ти казах, че е по-добрия вариант и от Пъмпа.Самите BSN твърдят, че има няколко процентно увеличение на силата още при първия прием.

САМО не ми казвай какво да пиша и какво не разбрахме ли се EMZO  :twisted:  :twisted:  :twisted:

InDaHEad

13.03.07
22:33

[quote author=“emzo”]

——-

Хаха много ясно :) ...а и продукта действа по-добре като се спира нищо че бсн казват да си го пиеш като протеинче целогодишно :lol: ...иначе за лятото е перфектен щото много добре изглеждат мускулите-”наляти” с кръв :twisted:

14.03.07
00:26

@Emzо, аз и пъмпа мисля да го пръсна към края на Април ама добре направих, че те послушах за bsn-то продукта е перфектен!  :lol: 
Ще видим може и нещо по-добро пак ще се допитвам за тези White Blood и другото пак Blood беше в комбинация може да ги пробвам ще го измислим , но ефекта от NO EXPLOD-a от 60гр. е невероятен... Не предполагах, че ще усетя такъв ефект толкова бързо...

Що до лог от 2 седмици след гърди и бицепс или гръб и трицепс ( по-тежките ми тренировки ) , ме боли ляви бъбрек и утре мисля да отида на преглед и незнам какво ще ми кажат, ако е опасно може да направя кратка почивка...и няма да е пълен лога,а ако всичко не е опасно ще пиша по някое друго мнение как протичат тренировките...
Лека вечер от мен  :!:

lendes

16.03.07
10:28

[quote author=“atanazov”]Попринцип го няма никъде в БГ магазините, освен в е-магазините.
Аз го купих от потребител от този форум , който иска да ми пише ЛС ще го свържа с човека.
Излезе ми 95лв с доставка до вратата.

и на мене така ,почвам го от април

16.03.07
11:31

Значи, аз мисля да го пия април и май и да го комбинирам с :

Optimum | 100% Whey Gold Standard Protein, Rocky Road
NOW | Calcium Caseinate Protein Powder
Universal | Animal Pak

и после да чистя с

Universal Animal Cuts

:)

16.03.07
15:38

[quote author=”Пуека”]Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!

Йода: Хайде недей писа глупости моля ти се. Разликата в добавките е голяма естествено, при по ниската цена по интернет!

Да, бе те всички дето поръчват добавки от нета, са така  8)
Айде стига ти си писал “свободни съчинения”.

21.02.08
15:35

Видях, че има 1000000 теми за NO Xplode и затова не пуснах нова. Та реших тук да попитам..
Смятам да го взема със glutamine/creatine (10g glut / 5g creatine) на ден + BCAA амино к-ни + Scitec 100% isolate whey протеинче, но въпроса ми е следния.. по принцип съм нямал проблеми със сърцето или високо/ниско кръвно, само веднъж преди 6-7 месеца във период на 10 дена някаде имах по високо кръвно, и това беше... после отшумя и проблеми не съм имал и сега не съм много сигурен да го пробвам ли аджаба буустера или не? Мисля си и кардиограма да си направя преди да го почна ( ако въобще го почна ) и евентуално ако нищо не ми каже лекарката и че нямам никакви проблеми със сърцето/кръвното го взема МОЖЕ  ли нещо кой знае какво фатално да стане? Чета тука американските форуми, еди си кой припаднал.. друг са посрал в гащите си, трети не можел да спи 3 дена, ебахти филмите.. че просто искам да знам информативно, вече 2ри ден чета за тоя продукт по 4-5 часа и насякаде различни мити работи пишат..

Тренирам от близо 3г със прекъсвания, последно взех 2х Анимал МСтак, със glutamine/creatine + протеин,а във момента карам само на креатин и протеин ( и то по 1 път на ден ) докато ми пристигнат другите добавки. ( това последно е преди хм 30-40 дена ).

Ами мерси предварително.. надявам се на точни и ясни отговори, а не препратки към други сайтове, трето пето и тн. Виждам, че по-вечето са точни хора тук. :)

ПП. На 18г съм. 183см / 90кг

JO

21.02.08
20:43

СПАМ
ГГ

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 21.02.08 20:44.

meitriks предлагам ти да попиташ за тези подробности в темата от раздела ни за вносители директно BSN България

23.02.08
19:45

Относно експлоуда ,го пробвах преди 5 месеца.лично моето мнение е ,че времето когато трябва да се ползва този продукт е началота на лятото - когато започнете чистенето.Ефекта му е основно да увеличи силата и най вече енергията ,а това е перфектно когато увеличите броя на кардиото а запазите интензивноста на тренировките в залата.Освен това те напомпва страхотно и те поддържа напомпен,а лятото си е добре да ходиш напомпен ;-P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1