Канала на гьрдите

ArnoldPl

15.03.07
13:17

Проблема е не че не знам как се прави....ами че в залата няма пек дек.Та вьпроса ми е ако някой случайно е измислил някаква алтернатива да я сподели.
Мерси

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.03.07
13:35

Разгъване на портален скрипец - кросоувър (Cable Crossover)

15.03.07
15:24

...може и флайс

ludiaBG

15.03.07
15:49

кофички  и кросоувър

15.03.07
16:15

Аз съм за кофичките и флайса :wink:

15.03.07
17:33

аз съм за кросовър и флаис
смятам че ще ти помогнат 8)

остров в морето :D

JI

15.03.07
18:57

Канала на гардите е местото кадето свършват и 2те гърди ли? демек между тях

15.03.07
19:03

Пек-Дек-а е най - добър за мен :)

ArnoldPl

15.03.07
19:50

Пек дека си е най-добьр, спор няма ама катоняма такьв вьв залата .. :(
За флайса като че ли не сьм сьгласен, не натоварва ли вьншната част.
Ще пробва с кросоувьра и кофички, дано стане нещо,макар че аз и сега си ги правя тея две упражнения.
Мерси за отговорите, ако някой се сеща за още нещо да пише

15.03.07
19:55

Eми така си е прав си за флайса, ама те отде да знаят, нали е важно да напишат нещо :)

То отлично изолира външната част на гръдния мускул и по този начин придава форма и обем.

16.03.07
11:51

Като нямаш Пек Дек в залата сложи една лежанка посредта на П-образния скрипец и прави флайс там. Не е същото като Пек Дек-а но се надявам да ти свърши работа.

16.03.07
11:57

Еба*и зала без пек-дек...

Смени залата! :D

16.03.07
15:14

Пек-Дек.

16.03.07
21:06

Флайс с дъмбели > пек-дек.
Лично мнение.

16.03.07
23:39

Не мога да ви разбера?! Така говорите за тоя канал все едно е мускул.
Натрупайте повече маса в гърдите и ако не сте много мазен ще ви се очертае тоя канал. Е все пак зависи и от генетични заложби, доста билдъри имат развити гърди, но не и канал...

27.03.07
11:43

Аве мн ме дразните като препоръчвате флайса за канала ...
Както казаха е важно да имаш маса в гърдите, а отделно за тренирането като няма пек-дек прави лег с по-тесен хват, но лактите да са настрани. Също кросоувър с кръстосване и задържане на ръцете в кръстосано положение.

ArnoldPl

27.04.07
11:51

казано от DooM_MasteR на 16.03.07, 23:39:

Натрупайте повече маса в гърдите и ако не сте много мазен ще ви се очертае тоя канал. Е все пак зависи и от генетични заложби, доста билдъри имат развити гърди, но не и канал...

(доста билдъри имат развити гърди, но не и канал”)-сам
го каза, това е и причината да задам въпроса, защото ситуацията ми е такава.
А канала така или иначе си е мускул..въпреки че е част от гръдния такъв.:)
Факта че не се натоварва добре от останалите упражнения за гърди също го разграничава отчасти, така че си има основание да се разглежда поотделно:)
В крайна сметка се справих с проблема(на който знаех решението, но нямах средствата)
и след като не намерих заместител на пек дека смених залата и си го ползвах него :)

Мнението беше редактирано от ArnoldPl на 27.04.07 11:53.

27.04.07
13:18

ArnoldPl, ако това си ти на аватара, въобще не се притеснявай даже...;]

27.04.07
14:27

казано от ArnoldPl на 27.04.07, 11:51:

Факта че не се натоварва добре от останалите упражнения за гърди също го разграничава отчасти, така че си има основание да се разглежда поотделно:)
В крайна сметка се справих с проблема(на който знаех решението, но нямах средствата)
и след като не намерих заместител на пек дека смених залата и си го ползвах него :)

Нима “билдъри” да нямат елементарни познания по анатомия- незнам!? Т.н. “канал” е мястото където се намира sternum- гръдната кост на човека. За нея се захващат двата Pectoralis major - гръдни мускула със сухожилия- въпросната ямка не е нищо друго освен кост покрита с кожа :/ и каквито и упражнения да правиш- няма да успееш да я натовариш :) хахаха

Klimentii

27.04.07
15:36

Lounge Lizard , повечето билдъри не знаят как правят мускули! Просто знаят какво да ядат и какви упражнения да правят, но не и защо!

28.04.07
09:04

хахах Климентий сам си противоречиш.

28.04.07
12:59

и според мен пек-дека е най - добро,а добра алтернатива е cross-over
p.s. форума е за да се дават съвети, а не да се карате за дреболий :)

Klimentii

28.04.07
22:04

казано от valaraukarky на 28.04.07, 09:04:

хахах Климентий сам си противоречиш.

Не си противореча. Просто не ме разбираш. Един билдър прави каквото му казва треньора и запомня какво да яде и какви упражнения да прави. Но знае ли точно как действат веществата на клетките? Знае ли какво се случва с мускулните клетки след тренировка?

29.04.07
08:23

Съгласен съм, че повечето състезатели имат ген и готовност да си тровят тялото със стероиди, но  нямат необходимите знания по бодибилдинг (ако за това говориш)Но пък от др страна - треньорът също е билдър
Но на билдъра не му трябва научна диплома, за да е билдър.
И да те питам ти като говориш по телефона или като гледаш тв знаеш ли точно как работят уредите  ?
Така че някои хора като растат лесно и са доволни с резултатите не се интересуват да четат какво се случва с мускулните клетки след тренировка :)

Klimentii

29.04.07
10:48

казано от valaraukarky на 29.04.07, 08:23:

Съгласен съм, че повечето състезатели имат ген и готовност да си тровят тялото със стероиди, но  нямат необходимите знания по бодибилдинг (ако за това говориш)Но пък от др страна - треньорът също е билдър
Но на билдъра не му трябва научна диплома, за да е билдър.
И да те питам ти като говориш по телефона или като гледаш тв знаеш ли точно как работят уредите  ?
Така че някои хора като растат лесно и са доволни с резултатите не се интересуват да четат какво се случва с мускулните клетки след тренировка :)

Телефона и телевизора знам как работят, специалността ми е комютърна техника по-скоро и програмиране ;)

29.04.07
12:31

Канала не е мускул! Той се очертава, когато се натрупва маса в гърдите. Lounge Lizard ти го каза вече...
Гърдите може да са ти много развити, но ако самите захватни места са по-отдалечени по рождение няма как да се получи желания ефект.

Мнението беше редактирано от DooM_MasteR на 29.04.07 12:34.

ArnoldPl

30.04.07
22:10

казано от DooM_MasteR на 29.04.07, 12:31:

Канала не е мускул! Той се очертава, когато се натрупва маса в гърдите. Lounge Lizard ти го каза вече...
Гърдите може да са ти много развити, но ако самите захватни места са по-отдалечени по рождение няма как да се получи желания ефект.

Ох, писна ми да пиша, явно не се изразявам добре и не ме разбирате :)
Естествено че пространството между гърдите не е мускул.Ама това от двата края какво е  :lol: Мисълта ми беше че си се изискват някакви специални движения за да натовариш малко повече тази част на гърдата.Ако разбира се, по рождение си не става..еми дам..няя стане квото и да правиш, при мене стана:)
Предлагам с това темата да приключи че само се джафкаме един друг;)
А за момчето което попита, да аз съм на аватара

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1