15.03.07
18:16
Имам малък проблем с трицепса когато тренирам ръце обикновенно започвам с него но не мога да го напомпя добре,за разлика от бицепса :).Правя лежанка с тесен хват,френско и разгъване на скрипец сичките 3х8 .Ако може да ми кажете някакви упражнения за трицепс с които да се напомпвам яко :) (стажа ми е година и половина)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
упражненията ти са просто идеални аз правя същите .. щом не може да ги напомпиш значи не ги правиш правилно :) аз като приключа с тези упражнения мускула гори направо :lol:
15.03.07
18:35
можеби трябва да намаля килограмите но незнам дали с 8 повторения ще се напопвам хубаво :? (все пак тренирам за маса и повече повторения няма да са ми от полза)
Това също беше и моята програма за трицепс и е много добра. Да не би да си ги правил тези упражнения прекалено дълго време и мускула да е свикнал с тях.
Пробвай да разнообразиш малко с кофички или разгъване на дъмбел зад глава.
ами и аз правя по 8 повторения :) ако откакто си почнал фитнеса използваш тези упражнения значи е време да ги смениш
15.03.07
18:44
Какво разбираш под “напомпване”? Ако това е усещането на изтощение на мускула след упражнение/серия това е само от техниката на изпълнение и на килограмите.
15.03.07
19:11
ами искам да влиза повече кръв в мускула като го тренирам.От време на време разнообразявам тренировката за раце-правя ги на супер серия,започвам 1-во с бицепса,правя и други упражнения,разменям реда на упражненията...Мисля да заменя френското сас разгъване на дъмбел зад глава него си го изпълнявам както трябва,а на скрипеца сега дърпам с въже за разлика от преди.
16.03.07
12:16
ами искам да влиза повече кръв в мускула като го тренирам.От време на време разнообразявам тренировката за раце-правя ги на супер серия,започвам 1-во с бицепса,правя и други упражнения,разменям реда на упражненията...Мисля да заменя френското сас разгъване на дъмбел зад глава него си го изпълнявам както трябва,а на скрипеца сега дърпам с въже за разлика от преди.
Намаляш килограмите и увеличаваш повторенията.Аз лично правя две тежки упражнения а третото само напомпващо.Пробваи разгъване на скрипец с въже.
и аз го бях закъсал с трицепса точно по същия начин - тренирам го и не влиза нищо
цаката е в разнообразието, а не да правиш едни упр всеки път
пробваи така
скрипец-да разгрееш лактите
кофички
дъмбел зад глава
вчера правих това за трицепс тренировката беше екстра и сека имам лека мусколна треска
а също така ако можеш да кажеш кое го усещаш наи-слабо смени него а не цялата програма
Щом искаш да понапомпаш опитай и това - разгъване на скрипец с Д-ръкохватка в подхват! Влиза идеааааално. Буквално усещаш кръвта да навлиза в мускула.
прави повече серии,защото мускула може би е свикнал на това натоварване и неможе да порасне.ти ако правиш от 1 година за трицепс примерно по 6 серии,ти как мислиш ще има ли напредък,прави повече серии.
пробвай последната серия на всяко упражнениеда я правиш с малки тежести, но много повторения до отказ.страшно напомпва.
Можеш и да опиташ и с френско.
Намаляваш сериите в другите две упражнения или тотално махаш третото.
Правиш 3 серии френско надхват и 3 серии подхват - доста размазващо е.
На мен лично ми докара МТ от раз. :P
Пробваи упражнението 21 за трицепс на скрипеца. Преди малко се вращам от фитнеса и за първи път го правих но мускулът все още гори
30.03.07
10:49
казано от L07uUz на 30.03.07, 09:49:
Пробваи упражнението 21 за трицепс на скрипеца. Преди малко се вращам от фитнеса и за първи път го правих но мускулът все още гори
Даваш ми страхотна идея ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече