плуване и мм

16.03.07
18:54

Може ли да кача някой друг кг мм с плуване.Ходя мин 3 пъти в седмицата по 1 час.Искам да питам също и кои храни е наи добре да ям след тренировка.

16.03.07
19:02

Кои храни да ядеш след тренировка по плуване или след тренировка с тежести??? Иначе с плуването само няма да качиш.

16.03.07
19:07

само за плуване говоря нищо ли няма да кача?

16.03.07
20:03

Еми, няма. Най-вероятно ще дръпнеш на височина, ще ти се поразшири гърба, но кой знае каква мускулна маса не очаквай да направиш. Виждал си плувци по първенствата - това е оптималното.

16.03.07
20:07

По-скоро ще станеш релефен.

16.03.07
20:50

[quote author=“GrandMasterP”]По-скоро ще станеш релефен.

дали  :roll:

JA

16.03.07
22:08

и щи стане по-голям гръдния кош :)

16.03.07
22:15

А аз познавам и хора, на които им се е прецакал гърба от плуването. Всмисъл, изгърбени са :roll:

16.03.07
22:32

Е едва ли е било баш от плуването  :lol:  :lol:  :mrgreen:

16.03.07
23:49

Прочети повече за храненето като цяло, само с 2 лафа няма да стане.

Иначе с плуване може да достигнеш добри пропорции за тялото си. Особено ако развиеш добре техниката и тренираш по-спринтови дължини бътърфлай и кроу.

Рабира се и тренировките трябва да са ти качествени и интензивни, ако се плацикаш и държиш за бордюра нон стоп нищо няма да стане.

Освен това, храненето е от изключително значение.

17.03.07
09:36

Е аз не се плацикам.След тренировка чак след 1-2 часа се пребирам в дома и тогава ям това лошо ли е ?.Иначе като се прибера се храня стабилно то се пада кум 6 някаде и след тва кум 8-9 пак.Гледам повече пиле ориз картофи и други меса.Доста от тея бонуси ям през деня обаче.Ама на даскало седя дет са вика гладен щот сутрин едно мляко у дома а там хамбургери.

JA

17.03.07
17:36

аз сам тренирал 6 годинио плуване като малък искам да ти кажа че това плуване от всичко наи - много ми разви раменете и то доста(станаха широки и големи абе много добри само дето не са релефни а и аз не искам - се пак изглеждат по големи така)гръдния кош не ми е развит нз защо имам чуството че генетично имам малъ гръден кош и наи-вече проблем с гърдите обаче при тебе може и да се развие.Също да ти кажа че много калории се изразходват

25.03.07
08:34

и все пак мога ли да пустигна някаква ММ 3 пъти в седмицата за по 1 час и ако може ми кажете след трен на кви храни да наблягам

25.03.07
08:54

Аз имах една идея преди, като започна да чистя, един ден да ходя да бягам, друг да плувам? Като нон стоп всяка вечер си правя кардио в залата след тренировката ми с тежести ?

25.03.07
16:43

Какво искаш да кажеш с това че няма да кача нищо така ли?

26.03.07
08:38

казано от Go6kU на 16.03.07, 22:15:

А аз познавам и хора, на които им се е прецакал гърба от плуването. Всмисъл, изгърбени са :roll:

Е, надали е от това.
Причина - следствие..иначе, може и рапа да е виновен, ама не музиката, а т’ва че ходят изгърбени. :P

Мнението беше редактирано от 6th на 26.03.07 08:40.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1