тичане

03.04.07
09:13

Сега в момента сам на НВД и ми останаха още 5 кг до целта.АЗ имам доста големи крака имам предвид мускули.Прасеца ми е доста голям обиколката му е около 47 см и е релефен.И въпроса ми е дали сутрин от тичане може прасеца ми да порасне  защото нали се помпа с кръв.Защото не искам да става още по голям

03.04.07
10:55

По-скоро ще се орелефи, въпреки че аз понякога имам мускулна треска по прасеца. :-)

03.04.07
15:21

От бягането няма да стане по-голям даже е по-вероятно да се смали.

03.04.07
16:06

казано от zloster_ma6inata на 03.04.07, 09:13:

Сега в момента сам на НВД и ми останаха още 5 кг до целта.АЗ имам доста големи крака имам предвид мускули.Прасеца ми е доста голям обиколката му е около 47 см и е релефен.И въпроса ми е дали сутрин от тичане може прасеца ми да порасне  защото нали се помпа с кръв.Защото не искам да става още по голям

Честно казано прасеца е по-специфичен мускул и е възможно да се увеличи от бягане(но спокойно от само 1 тичане[дори всеки ден] няма да ти стане по-голям)...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1