09.04.07
01:08
Здравейте ! Аз съм футболист и съм на 17 години и от 2 месеца ходя на фитнес и искам съвет от вас ! Повечето хора биха си казали защо не питаш някой от фитнес залата или някаде в магазин но им нямам вяра виждам ,че тук всички си разбирате от работата! Искам бързо да кача мускулна маса нали знаете лятото момичетата :D какво да говоря повече вие много добре знаете за какво става вапрос !Може ли да ми предложите нещо което трябва да земам и да е подходящо за мойта възраст !!
-Футболистчето
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
09.04.07
07:22
Понятието “бързо” в тоя спорт е по няколко години понякога. Протеина ти е задължителен. Гледай и от храна да си набавяш много. Във всичко друго можеш да правиш компромис, но протеин трябва да имаш достатъчно всеки ден. Не знам какъв тип тяло си, ако си слаб, трудно качваш, за омазняване изобщо не говорим може и гейнер да пробваш(не ти препоръчвам). И най вече кажи с какви пари разполагаш за да се ориентират хората какво да ти кажат.
09.04.07
07:27
Tребе ти едно протеинче качествено и си готов :) Разбира се, със стабилно хранене :)
09.04.07
13:02
Парите ще ги събера ! Имам приятели който за 2-3 месеца напраиха такиа тела, че неможах да поврявам но не ми казват какво пият викат че не пиели нищо но аз не съм вчерашен !
09.04.07
15:39
казано от FuTbOliSt4eTo на 09.04.07, 13:02:
Парите ще ги събера ! Имам приятели който за 2-3 месеца напраиха такиа тела, че неможах да поврявам но не ми казват какво пият викат че не пиели нищо но аз не съм вчерашен !
Хормонални инжекции в дупарата, това са биели сигурно :D.
09.04.07
16:05
хахаахха :D ! Не аз неискам спринцовки индекций и темподобни мен ме е страх от това :D ! Няма ли нещо което се пие!
09.04.07
20:32
Неможе ли да ми кажеш имената на продуктите ?
09.04.07
20:37
Protein powder, whey(суроватъчен), глутамин(glutamine), BCAA(branched chain amino acids).
09.04.07
22:32
Хормонални инжекции в дупарата, това са биели сигурно :D.
хахаха и после немоеж да дигнеш х*я тва мога да кажа за тия инжекции
Ти можеш да го кажеш , можеш да кажеш и че си 150 кила с 2% подкожни мазнини ма файда и от двете няма ;) , не убърквай хората с такива изказваня относно инжекцийте , има си цял форум за тая работа - www.gohard.org
10.04.07
03:12
протеин+глутамин+креатин+мулти витамин
Футболисте,
Ще те открехна по 2 въпроса:
1/ Професионалист в дадена област е човек, който си изкарва паритЕ със съответнотата работа. Оттук, откъде на къде професионалист, ще ти работи без да му плащаш. Извода е: Отговор от уважаващ себе си професионалист в сферата на фитнеса няма да получиш безплатно тук, че и платно май пак е невъзможно
2/ За да могат изобщо да ти отговорят на поставения въпрос, въпросните професионалисти са учили месеци наред./Пример НСА -фитнес и бодибилдинг/. Та, въпросните хора учат нещо с месеци и години, а ти искаш да ти отоворят с 2-3 изречения, ей така набързо, че да не се презориш. Тоест и това е малко вероятно да стане...
Това, което мога да те посъветвам аз/пълен аматъор/ е да започнеш да четеш http://www.bb-team.org и да се опиташ да си направиш план за мм.
Успех
Мнението беше редактирано от tpd на 10.04.07 12:03.
10.04.07
17:15
Много благодаря на всички които помогнаха tpd ще го имам предвид и това което ти каза ;)! GH0$T това на снимката ти ли си ?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече