09.04.07
11:15
Здравейте. Въпроса ми е мога ли да вдигна температура от прием на креатин ? Пия го сутрин и вечер преди трениворка в дните за тренировка, а когато нямам тренировка само сутрин. Мерси предварително. :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
09.04.07
11:29
Не, няма такъв страничен ефект. Най много кофти на корема да ти стане.
09.04.07
12:04
Креатинът не вдига температурата. Иначе в трен дни го пии преди и след тренировка.
Здравейте. За да не отварям нова тема, ще пиша тук.
Един приятел си купи креатин на Оптимум от магазина на Евлоги Георгиев. Като почна да го пие и взе да се оплаква, че го боли глава. Отначало му се смеех, ама ми и аз да го пробвам и определено има ефект, ама не такъв, какъвто би трябвало :). Още след първите 5 грама и... как да го опиша чувството, все едно си леко пиян или имаш лек махмурлук/температура. Абе накратко чувстваш дискомфорт в тиквата. Търсих някъде да прочета за странични ефекти, ама точно такъв страничен ефект определено никъде не видях някой да казва.
Сега гледам на опаковката и там пише EXP/04/07. Да не би нещо да се е развалил, де да знам и аз.
Общо взето искам да разбера някой дали е имал подобни проблеми?
Мнението беше редактирано от XmUrF на 10.04.07 14:01.
креатина е абсолютно безвреден,в допустимия грамаж.
на /он/,са много добри продуктите и не вярвам да е от него.
11.04.07
07:54
Това ми звучи като високо кръвно, което се случва при използването на креатин, но не знам дали може да стане от първите 5гр.
Един единствен път съм се чуствал така, когато го пих на гладно и с вода.
Иначе си пия по 10 гр на ден, без проблеми, и вече май съм пристрастен към него :)
Аз се поразрових малко повечко в нета и наистина намерих подобни симптоми, макар и рядко. Явно наистина вдига кръвното. Малко странно се получава. Да беше само при него или при мен, ама то и при двамата. Със сигурност не предозираме, защото и двамата не сме пили до сега креатин и сме много далеко от дневната зареждаща доза. Просто като те зацепи главата след първите пет грама и... До сега и двамата повече от 10гр. на ден не сме взимали.
За приятелчето не знам, но аз по принцип никога не съм имал проблеми с кръвното, 120/80 винаги когато са ми го мерили.
П.П.
То и аз го пих с вода и на гладно, ще пробвам с малко мед сега и след като съм се наял.
Мнението беше редактирано от XmUrF на 11.04.07 15:39.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече