Относно креатина

09.04.07
11:15

Здравейте. Въпроса ми е мога ли да вдигна температура от прием на креатин ? Пия го сутрин и вечер преди трениворка в дните за тренировка, а когато нямам тренировка само сутрин. Мерси предварително. :)

Не, няма такъв страничен ефект. Най много кофти на корема да ти стане.

Креатинът не вдига температурата. Иначе в трен дни го пии преди и след тренировка.

10.04.07
13:58

Здравейте. За да не отварям нова тема, ще пиша тук.

Един приятел си купи креатин на Оптимум от магазина на Евлоги Георгиев. Като почна да го пие и взе да се оплаква, че го боли глава. Отначало му се смеех, ама ми и аз да го пробвам и определено има ефект, ама не такъв, какъвто би трябвало :). Още след първите 5 грама и... как да го опиша чувството, все едно си леко пиян или имаш лек махмурлук/температура. Абе накратко чувстваш дискомфорт в тиквата. Търсих някъде да прочета за странични ефекти, ама точно такъв страничен ефект определено никъде не видях някой да казва.

Сега гледам на опаковката и там пише EXP/04/07. Да не би нещо да се е развалил, де да знам и аз.

Общо взето искам да разбера някой дали е имал подобни проблеми?

Мнението беше редактирано от XmUrF на 10.04.07 14:01.

11.04.07
06:54

креатина е абсолютно безвреден,в допустимия грамаж.
на /он/,са много добри продуктите и не вярвам да е от него.

NO

11.04.07
07:54

Това ми звучи като високо кръвно, което се случва при използването на креатин, но не знам дали може да стане от първите 5гр.

11.04.07
08:17

Един единствен път съм се чуствал така, когато го пих на гладно и с вода.
Иначе си пия по 10 гр на ден, без проблеми, и вече май съм пристрастен към него :)

11.04.07
12:06

Аз се поразрових малко повечко в нета и наистина намерих подобни симптоми,  макар и рядко. Явно наистина вдига кръвното. Малко странно се получава. Да беше само при него или при мен, ама то и при двамата. Със сигурност не предозираме, защото и двамата не сме пили до сега креатин и сме много далеко от дневната зареждаща доза. Просто като те зацепи главата след първите пет грама и...  До сега и двамата повече от 10гр. на ден не сме взимали.

За приятелчето не знам, но аз по принцип никога не съм имал проблеми с кръвното, 120/80 винаги когато са ми го мерили.

П.П.
То и аз го пих с вода и на гладно, ще пробвам с малко мед сега и след като съм се наял.

Мнението беше редактирано от XmUrF на 11.04.07 15:39.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1