22.04.07
19:52
Значи взех си две опаковки l-carnitine на биогейм. В описанието му пише едно, тук във форума чета друго, а в залата ми казват трето. Моля някой който е имал ефект при него да ми отговори:
1. Кога е най-ефективния прием на карнитина (вечер час преди лягане, сутрин на гладно, преди или след тренировка)? 82кг съм и искам да изчистя комплексно мазнините.
2.Какъв грамаж да пия, в описанието му чета, че препоръчителния му прием е до 1гр дневно, а тука чета 7-8 грама, дори 10, при положение, че финансово не искам да се затормозявам, но пък да не е така, че да няма ефект съвсем пък.
3.Разбрах, че е съвместим много добре с диета и кардио. Кардиото си го правя откакто първа пролет пукна, а диета каква да избера? Не съм привърженик на НВД-то повече от пет дни да се прилага месечно (вече го изкарах), какво бихте ми препоръчали?
4.Разбрах, че след месец вече не дава ефект и се прави почивка, но никъде не видях колко точно е тази почивка?
5. На Биогейм по принцип избягвам всякакви продукти, но л-карнитина е най-евтин. Това означава ли, че е боклук пред другите марки?
И един въпрос, който не е свързан с Л-карнитина. В период на чистене да спра ли Про Голд-а (вземам след тренировка 3-4 лъжици от него).
Благодаря предварително за отговорите.Извинявам се, че пускам тема във форума, макар че има дузина за л-карнитина, но в никоя не е ясно уточнено за тези тънкости около него.
Темата беше редактирана от AcTivE на 22.04.07 19:54.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/17497/
Като се има напредвид “качеството” на Нутрим - по-добре го спри !
22.04.07
20:52
пии го по 1гр сутрин на гладно и 1гр 1час преди тренировка а в почивните дни сутрин на гладно и вечер преди лягане пак !:)
23.04.07
15:04
Имам един въпрос:
Почти веднага след като съм се върнал от даскало ходя на тренировка.Хапвам и след 30-тина минути отивам в залата.Тъй че Л-карнитина го пия 10-15 мин преди да съм ял мислите ли че се усвоява добре по този начин?
Мнението беше редактирано от silver_hawk на 23.04.07 15:04.
23.04.07
19:34
Ако можеш да го взимаш 30мин преди тренировка а ина4е пак ще се усвои
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече