24.04.07
13:31
Някой може ли да ми каже алтернатива на ориза и картофите-храна с малък гликемичен индекс. Мерси предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Всичко, което има фибри - боб, леща, нахут, грах, овес и т.н.. Предполагам не си на някаква строга диета. Ако е така, лапай от изброените храни и не му мисли.
Овесени ядки, пълнозърнести макарони.
Лещата е супер - има нисък ГИ, прилично количество въглехидрати, но и доста протеин.
А мога ли да приемам овесени ядки сутрин, след час някъде да поема едно добро количество белтък и в следобеда преди тренировката да хапна пак овесени ядки с кисело мляко, съответно след тренировка една доза протеин и след час още една доза.
08.05.07
21:24
екстродиран ориз (ако така му се вика) или житенки също са много добър вариант..
08.05.07
21:45
казано от mitkoto на 25.04.07, 10:11:
А мога ли да приемам овесени ядки сутрин, след час някъде да поема едно добро количество белтък и в следобеда преди тренировката да хапна пак овесени ядки с кисело мляко, съответно след тренировка една доза протеин и след час още една доза.
Вместо втора доза протеин след тренировката си направи едно стабилно комбинирано хранене. Значи след трен си пиеш шейка, но после ядеш въглехидрати, протеини и мазнини, за да осигуриш всично необходимо на организма.
19.05.07
17:29
казано от emzo на 24.04.07, 15:21:
Овесени ядки, пълнозърнести макарони.
Лещата е супер - има нисък ГИ, прилично количество въглехидрати, но и доста протеин.
А би ли ми казал кога е най-подходящо да ям леща(през коя част на деня) щото напоследък ми се дояде ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече