Алтернатива на ориза и картофите ?

24.04.07
13:31

Някой може ли да ми каже алтернатива на ориза и картофите-храна с малък гликемичен индекс. Мерси предварително.

24.04.07
15:05

Всичко, което има фибри - боб, леща, нахут, грах, овес и т.н.. Предполагам не си на някаква строга диета. Ако е така, лапай от изброените храни и не му мисли.

24.04.07
15:21

Овесени ядки, пълнозърнести макарони.

Лещата е супер - има нисък ГИ, прилично количество въглехидрати, но и доста протеин.

25.04.07
10:11

А мога ли да приемам овесени ядки сутрин, след час някъде да поема едно добро количество белтък и в следобеда преди тренировката да хапна пак овесени ядки с кисело мляко, съответно след тренировка една доза протеин и след час още една доза.

08.05.07
21:24

екстродиран ориз (ако така му се вика) или житенки също са много добър вариант..

казано от mitkoto на 25.04.07, 10:11:

А мога ли да приемам овесени ядки сутрин, след час някъде да поема едно добро количество белтък и в следобеда преди тренировката да хапна пак овесени ядки с кисело мляко, съответно след тренировка една доза протеин и след час още една доза.

Вместо втора доза протеин след тренировката си направи едно стабилно комбинирано хранене. Значи след трен си пиеш шейка, но после ядеш въглехидрати, протеини и мазнини, за да осигуриш всично необходимо на организма.

казано от emzo на 24.04.07, 15:21:

Овесени ядки, пълнозърнести макарони.

Лещата е супер - има нисък ГИ, прилично количество въглехидрати, но и доста протеин.

А би ли ми казал кога е най-подходящо да ям леща(през коя част на деня) щото напоследък ми се дояде ...

19.05.07
18:24

Ами ако сваляш - до 14.00 да кажем.
Ако качваш може и вечер, зависи ....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1