19.05.07
01:50
Тъй като не видях такава тема,реших да пусна. Според вас жените за плюс ли приемат факта,че например даден човек е мускулест и добре оформен и с какво око гледат на него? Например вие като започнахте да ходите на фитнес,забелязахте ли промяна в отношението спрямо вас,и в какво се изрази тя? Повече жени или по-малко,повече погледи и т.н?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
19.05.07
07:21
Кой каквото и ще да казва за парите и отношенията между мъжете и жените това си е плюс отвсякъде.
19.05.07
08:18
Хм, макар да не е било целенасочено, тренировките и визуалната промяна държаха настрана всякакви “свади” по дискотеки, улици, градинки. Дали съм събирал повече погледи или не, това не е нещо, което да ме е интересувало - по-важно е каква полза съм успял да извлека от тях.
Да, привилегия е! По конституция всички сме с равни права - лични, политически, процесуални...но един бик сред тълпата от плъхове винаги ще превъзхожда, поне физически!
19.05.07
09:21
казано от Jorku на 19.05.07, 07:21:
Кой каквото и ще да казва за парите и отношенията между мъжете и жените това си е плюс отвсякъде.
Абсолютно. Голяма работа са тия пари в днешно време. Всичко въртят. Конкретно в нашия град (не че в другите е по-различно),може да си най-големия тъпанар,грозник,слаб,кльощав и какъвто си поискаш,но имаш ли много пари, се отварят железни врати,било с жени,било с други неща
казано от Kevin_Kostner на 19.05.07, 09:21:
Абсолютно. Голяма работа са тия пари в днешно време. Всичко въртят. Конкретно в нашия град (не че в другите е по-различно),може да си най-големия тъпанар,грозник,слаб,кльощав и какъвто си поискаш,но имаш ли много пари, се отварят железни врати,било с жени,било с други неща
Kevin_Kostner, сам си спамиш темата...
Темата е за мускули, не за пари..
“Привилегия ли е да си мускулест?”
Моето мнение- да, привилегия е на улицата и в отношенията с жените, но в работата може и да ти пречи, ако си прекалено мускулест , защото хората подсъзнателно те определят като “мутра” и ти нямат доверие или те подценяват...
казано от kyc-kyc на 19.05.07, 10:01:
казано от Kevin_Kostner на 19.05.07, 09:21:
Моето мнение- да, привилегия е на улицата и в отношенията с жените, но в работата може и да ти пречи, ако си прекалено мускулест , защото хората подсъзнателно те определят като “мутра” и ти нямат доверие или те подценяват...
Е да, ако се носи с потника и дебелия ланец - ще го асоцират с мутра.
Иначе не съм съгласна. Визията на 50% (поне) е зависима от начина на обличане. Виждала съм прекалено много мускулести мъже, които изглеждат перфектно в костюм. ;) Или с черната прилепнала блузка (СталкерчУу.. ;) ).
Изразът на лицето също е от значение :)
С няколко думи - начинът, по който ни възприемат околните е пряко зависим от самите нас. :) Същото важи и за мускулесите мъже :)
19.05.07
15:44
казано от MOHCTAPA на 19.05.07, 08:25:
Да, привилегия е! По конституция всички сме с равни права - лични, политически, процесуални...но един бик сред тълпата от плъхове винаги ще превъзхожда, поне физически!
Като те гледам наистина си много голям поздравления, но мисълта ми е, че независимо колко си як винаги могат да те изненадат и да ти счупат главата. Така че голямо значение има колко си луд в главата :)
19.05.07
16:29
Да, привилегия е, определено! Мускулите са един огромен плюс и то не само що се отнася до отношенията с жените. При мен фитнесът е донесъл само позитиви! (е, ако не броим болките в ставите :D )
казано от valaraukarky на 19.05.07, 15:44:
казано от MOHCTAPA на 19.05.07, 08:25:
Като те гледам наистина си много голям поздравления, но мисълта ми е, че независимо колко си як винаги могат да те изненадат и да ти счупат главата. Така че голямо значение има колко си луд в главата :)
...да така е, не споря! Отговорих в духа на въпроса, а именно, че най-малкото е достойно за уважение като видиш някой як по улиците, защото той си е направил труда да стане такъв с цената на тежки тренировки, което от своя страна също изисква да си леко “чалнат” на тема фитнес и фиксидеята “да стана по-голям”. Тук става въпрос за една качествена несъизмеримост между тялото на един неспортуващ и този, който тренира. “Ъпгрейда”, който си направил те прави повече в сравнение с другия чисто от гледна точка на физика, изградено тяло, тяло, върху което си работил. Не става въпрос за съпоставка на интелектуални качества или за това как каратиста ще пребие билдъра или “лудичкия street fighter” може да ми счупи главата.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.05.07 16:50.
19.05.07
17:03
Хмм...определено е по-добре да имаш хубава фигура,но мускулите повярвайте ми не променят НИЩО около даден човек-било то момичета,работа,приятели и т.н....единствено може да събирате погледи но само толкова
Ами поне за мене е ..съобразявайки се с годините ми....Щом се обръшат все още след мене значи е добре...Верно все още ми правят път,ама ...тая привилегия е за вас ...по-младите :)
20.05.07
11:38
Абе яко е да влезнеш някъде и да си по-широк от почти всеки, не знам дали путките го забелязват обаче пичовете със сигурност. ;)
и при мен донесе само позитиви - освен момичетата, секса и погледите някак си цялостното отношение на околните се промени - някак си с повече респект...
20.05.07
16:18
Разбира се, че е един вид привилегия. Все пак когато един човек се запознава с теб първото нещо което вижда е тялото ти.А след това всичко останало! А няма човек, който да не хареса едно оформено, мускулесто тяло!!!НЯМА ....
20.05.07
16:51
Според мен пък не е важното да си мускулест, а да си “огромен”( нямам предвид дебел)
Ще кажа и защо: Аз, например, съм на 15, не ходя на фитнес, а правя некви смешни тренировки вкъщи. Навсякъде ми правят път, щото си мислят ” въх, туй лапи колкот мене, нема да е много разумно да му скачам”. Братчед ми, който вади ибахти релефа, дето и да го видат му скачат (ако не съм с него де).
Абе, откъдето и да го погледнеш, говедата си се открояваме много ярко :)
20.05.07
17:20
казано от Jarod Shadowsong на 20.05.07, 16:51:
Според мен пък не е важното да си мускулест, а да си “огромен”( нямам предвид дебел)
Ще кажа и защо: Аз, например, съм на 15, не ходя на фитнес, а правя некви смешни тренировки вкъщи. Навсякъде ми правят път, щото си мислят ” въх, туй лапи колкот мене, нема да е много разумно да му скачам”. Братчед ми, който вади ибахти релефа, дето и да го видат му скачат (ако не съм с него де).
Е този коментар ме накара да се смея много.
Колега “говедо” ,не смяташ ли че на 15 ти е рано всеки да ти прави път?
Относно темата когато си мускулест хората гледат по-различно на теб
те виждат ,че притежаваш отговорност дисциплина и упоритост ,или пък те обвиняват
че се “зобиш” :)
Истината е че външният вид е от огромно значение.
20.05.07
18:35
Аз на 15 кви уруди съм виждал не е истина....нищо не се знае
20.05.07
19:20
казано от Jarod Shadowsong на 20.05.07, 16:51:
Важно, за да сплашиш някфи лапетии може би да, но ако искаш уважение от спортисти и хора, които разбират от фитнес, женичките да те гледат на кавали и прочие - тогава не ти стига да си огромен. Пък и за да си огромен зависи много от гена - колко си висок примерно - неща, на които няма как да повлияеш (освен кг ест).
Истината се крие по-средата ;)
Ако ходиш в релакс ще те забележат де, но съм виждал много здрави момчета които не изглеждат огромни на улицата и не се забелязват. Зависи от облеклото. На някои им е трудно вече де. При моите 110 кг се забелязва вече, пък и нямам проблеми от доста време насам където и да ходя. Понякога хората ги плашиш без да искаш (аз съм и с бръсната глава така че допълнително) и така. Понякога те гледат и с отвращение.
Всъщност именно изказвания от рода на: ‘путки’ и ‘говеда’ определено правят КОФТИ впечатление. Независимо дали си мускулест - или не.
21.05.07
16:34
Аз също съм 100 кг (99,4 да сме точни), няма мазно по мене, освен малко в корема и плаша не само лапетата, а и доста по-големи от мен... Мацките си ме гледат доста нахъсано, ама то и аз си махнах огледалото в банята, че да не зема си посегна :D Според мене си е привилегия, дори да не си личат мускулите, пък било то и само заради това, че си различен от останалите
П.С. Колкото до обращението “говедо”, аз си го харесвам...За путка няма да коментирам :@ Най-брутално според мен е да ти кажат “теглич” или “снегорин” :D
казано от Jarod Shadowsong на 21.05.07, 16:34:
Аз също съм 100 кг (99,4 да сме точни), няма мазно по мене, освен малко в корема и плаша не само лапетата, а и доста по-големи от мен... Мацките си ме гледат доста нахъсано, ама то и аз си махнах огледалото в банята, че да не зема си посегна :D Според мене си е привилегия, дори да не си личат мускулите, пък било то и само заради това, че си различен от останалите
П.С. Колкото до обращението “говедо”, аз си го харесвам...За путка няма да коментирам :@ Най-брутално според мен е да ти кажат “теглич” или “снегорин” :D
четейки мненията ти само един коментар : имаш още много да растеш ... на акъл! дано процесът не се забави или въобще да спре.
Мускулест и сериозно замазнен -не . А особено с бръсната глава независимо какво има в тиквата попадаш под названия от сорта на - мутра,говедо,тапир и безмозъчен гардероб .
Ако имаш просто атлетична фигура -да - защото според всички колкот си по як и голям толкова си по тъп .. това е представата на повечето хора .
казано от Jarod Shadowsong на 21.05.07, 16:34:
Я дай пик да видме кфо “говедо” си :) - ма в темата за снимки че да не става флууд :) .
21.05.07
20:44
Аз пък съм забелязал ,че и най-привлекателният нацепеняк да съм,като ходя пеша на залата трудно ще ми обърнат внимание. Може да си грозен ,тъп и безинтересен ,но имаш ли пари и готина шейничка от Бавария, веднага ще вземат да те потърсят и п**ки и приятели дето даже и не им помниш имената.
Колкото и да се поддържа човек,колкото и да влага в себе си,няма ли кинта ,женките бягат.
Първото впечатление на хората за трениращите е че са глупави -Не им се сърдете ! Аз не познавам много корав и много умен !
Признайте и вие като видите ланците и голата глава също гледате да си нямате работа
казано от introducer на 21.05.07, 20:44:
грозен ,тъп и безинтересен ,но имаш ли пари и готина шейничка от Бавария
Това е описанието на типичното леке.
Наистина ли се възхищаваш на такива нещастници?
Първото впечатление на хората за трениращите е че са глупави -Не им се сърдете ! Аз не познавам много корав и много умен !
Въпрос на социални контакти. ;-P
Признайте и вие като видите ланците и голата глава също гледате да си нямате работа
Не съм фен на бижутата. Хора с голи глави много.
Когато видя, някое кележче с 20 годишна шейна от Бавария, дето тате я е купил от авто-морга в началото на 90-те, обръснал главицата, разперил ръце на нЕмощното си телце и мислещ се за велик, това предизвиква само и единствено надсмешка у мен.
А като не върже и две приказки на кръст, направо ме туширВа на пода. Уви, подобен типаж е гарантирано АДСКИ ТЪП.
Имаш много странен поглед над нещата. Струва ми се, че си заобиколен главно от разни такива псевдо-гъзари, които си мерят телефоните и тенекиените ланци, докато около тях ...живота си върви, а на никой не му дреме за разни мижитурки.
Аз пък съм забелязал ,че и най-привлекателният нацепеняк да съм,като ходя пеша на залата трудно ще ми обърнат внимание.
И как си го забелязал?
Аз пък съм забелязал, че ако някой прави впечатление, само ако слиза от ‘автомобил’, рядко е ‘най-симпатичния’.
Най-често вниманието се дължи не заради автомобила, а заради смешните стойки, които чупи с нищо забележимия.
Мнението беше редактирано от 6th на 22.05.07 08:24.
22.05.07
09:19
Темата е странна, никва привилегия не може да бъде да си мускулест.Предимство и привилегия е да ти сече пипето и да имаш акъл в тиквата , а не да си само планина от мускули с празна кратуна.Аз например се чувствам кофти когато чувам опредления от рода на “мутра” и т.н.
Не става само с ядене... трябва и пиене ;).
Това в кръга на шегата.
Както и да гледам всичките отговори са повърхностни ;). Никой не спомена най- най- най- най-важната промяна съпътстваща изграждането на тялото.
Сигурно вече се питата коя е тя ;).. хе-хе... ами има едно нещо на което по белите страни му викат селф естийм.. на български може да се каже самочувствие.. но не точно. С други думи човек като си промени външния вид, то той променя и начинът по който сам се възприема.
Ако човек има самочувствие ( покрито естествено ) то той е вече няколко обиколко пред останалите. Това се отразява цялостно - вдига се тонусът, човек е в добро настроение, позитивно настроен.. но не си мислете че това остава незабелязано от околните ;).
Както винаги медалът има две страни. Ако човек се самозабрави започва да предизвиква негативни реакции в хората около него. Предполагам всички са били свидетели на това как разни “говеда” се мислят за кинг ъф дъ уърлд и че видиш ли всички са им длъжни. Това поведение е изключително дразнещо и с времето обикновено около такива хора остават само използвачите.
22.05.07
18:46
С7Алк3р ,човек,не знам къде живееш и как е при теб,разбрах само че при вас се смеете на хората с баварките(били те 20 или 2 годишни) и че има много бръснати глави.Повярвай ми брато,реалността е друга ! Женките са 95 на 100 при тоя с возилото и парите ,отколкото при умния обръснат билдър. Ако твоите приятелки им се смеят на чупещите стойки ,да знаеш -лъжат . Рано или късно ще опрат до някой такъв сатиричен образ . Както им се смеят ,като ги черпят тук там,като ги качат на колата и ще как стоят нещата . Може пък да ти кажат тайно че само ги използват - ей това е може би най-верният отговор. А това че търсят здрави ,плодовити мъжкари ,от които да оставят здраво поколение е вярно ,ама е животински истинкт това,хомо-сапиенс това им е проблема ,порастнали са им мозъците повече отколкото трябва и се учат .Една шматка сега като види че й връзват догодина ще ги върти трима ..по догодина ще е и на райони ,може и на Тракия да я видим.Това е друга тема...
Не е кой знае ква привилегия да си мускулест...дето каза един пич - важно е самочувствието,мотото на тоя форум също е много важно - НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ ,макар и да остане ненапълно оценено
22.05.07
19:00
Много правиллно е това със самочувствието, стига да не е прекалено високо. Когато промениш не само тялото си, но и начина на мислене и заобикалящата среда (разбирайте приятели и познати..) се променя и самочувствието ти.
аз не че съм здрав (даже хич мога да кажа) ама малко като се пооформих и взе да ми идва едно самочувствие (не в лошия смисъл) фитнеса ми помага да се превърна постепенно от онова малко лигавенце в малко по нелигавещо се лигавенце :)
22.05.07
20:13
Като засегнахме темата за самочувствието,нека да кажа нещо,защото то също е малко свързано с темата. Не мислите ли,че хората,които си вдигат драстично самочувствието само и единствено заради това,че са се оформили са смешни? Това,че са се погрижили за тялото си е супер и похвално,но едва ли може да е основание за такова надигане,надуване и летене в облаците. Да не забравяме,че не сме и единствените с мускули в града примерно. Аз например си тренирам само за лично удоволствие и защото ми харесва да съм здрав,но едва ли бих стигнал до там,да се перча и надигам заради това. Това си е пълно избиване на комплекси. Като няма с какво друго да парадира човек и почва да парадира с такива неща
introducer, не знам, може би не съм бил достатъчно изчерпателен.
Не си ме разбрал.
Не казвам, че е смешно да си паралия или нещо от сорта, а че ако само на това се крепиш...до никъде не стигаш.
Дори и някой такъв да гепи мадама, то ще е за кратко, тамън докато успее да го ошушка. :lol:
А, ако е толкоз куха..живи и здрави.
А разни лекета, дето се мислят за велики, просто защото карат БеЕмВе и парадират с това..директно се вкарват в група простовати.
Хората, които имат, рядко се афишират. Е, сигурно има и издънки, ама тия са епизодични герои.
И, ако средното ниво на 15 годините девойки е ‘ти що ме излъга, че бмв-то е твое’, то аз не смятам, че някакви кухи лейки, трябва да лепят етикет в обобщението - жени. Не за друго, но познавам прекалено много мадами, които бачкат или си въртят бизнеса и не смятат да се продават на някой тъпак, само щото му е лъскава колата. Това с колите, може и да минава пред ученичките(някои), пред кварталната разпоретина и т.н., но рядко при някоя жена със самочувствие, интелект и т.н.
Постави се на тяхно място: Какво ще избереш? Да си с някой пълен тъпанар, който не можеш да го дишаш, ама да си зависим във всеки един момент от него или да си на положение в отношенията с човек, който ти допада?
А и най-успешните в свалките, които познавам..и тримата са пешеходци. :coolgrin:
Честно казано, в тази и в съседната и в още една тема, като ги чета такива ‘жените само за парите’ и наистина се притеснявам за вас.
Като да е някаква проява на онази приказка с киселото грозде.;-P
Иначе си прав, финансовата стабилност е търсена - и от жени и от мъже. Надали би искал да се хванеш с няква, дето да трябва да я осиновиш, нали?
Освен това, търсенето на една такава стабилност е още едно проявление на този прословут инстинкт за оцеляване и подсигуряване на поколението.
И все пак по темата:
И предимство и недостатък.
Наистина, след определено заякване, няма начин да не притесняваш хората наоколо, поне при първи срещи.
А и нетрениращите, дребни и т.н., вероятно ще изпитват завист и съответната антипатия.
Мнението беше редактирано от 6th на 22.05.07 21:10.
22.05.07
21:55
Абе да ти кажа не искам да съм някой овчар с БМВ ,ама и с удоволствие бих забил някоя друга пичка с него в повече.
И аз познавам пешеходци които много ги оплитат в мрежите женките,ама да ти кажа на 10 -1,2 най-много да приличат на хора.Другото все кучета..та мисълта ми е ,не можеш да си пешеходец и да хващаш само големи риби,трябва и керливите часовници да улавяш и малките пишочета също трябва да ги пускаш в живарника ,така е мамка му.
А колкото до жени на високо интелектуално ниво,бизнес дами -тия неща ми звучат утопично..виждал съм ги по филмите и май там ще си останат.
И аз ходя да тренирам за кеф,не се надувам ,чакам другите да ме гледат лошо,забравям понякога че тренирам,то просто ми е станало като ежедневие,за други това е събитие.
момчета май забравяте най- важното което тежестите правят за нас.Поне аз съм изградил много здрава воля от тренирането.А имаш ли силна воля и какво си го наумиш винаги го постигаш рано или късно!Защото за да ходиш да тренираш и да се храниш правилно се изисква воля , нали? Защото всичките казват аиде да идем да се напием или да ядем шоколади но ти отказваш, нали!КУлтуризъм - култура на тялото! А човек които не се грижи за тялото все едно не се уважава самия себе си!Препочитам да дам пари за храна и добавки отколкото за алкохол и цигари.Аз незнам вие какво мислите че означава мутра но за мен тва означава човек които е тъп като дъб и неможе да каже правил но 5 думи една следна една. А физически тои прилича на торба с лайна.Над 130 кг лои и мас като корема му стига до колената а гъза до петите и има гинекомастия:) ако и вие спадате към тва определиние значи тогава найстина сте мутри и да не забравяме ланците и колата и телефона.НО аз не виждам нищо лошо в това да има красиво тяло дори и то огромно без мазнини.И ако някои ве мисли за прости докажете му че не сте!
дали е привилегия - да много голяма !!
на 1 място за мен е това че по този начин общувам с различни интересни хора ,нови запознанства и подобни
2 е че повдига самочувствието
3 физическата сила и излъчване което = на респект от околните .Може и да не си мн голям боец но никои не би тръгнал да се гаври с теб при положение че може да го направи с някои далеч по-слаб
4 За мацките мисля че е от значение .Фитнеса показва че мъжа държи на себе си а това е +
5 атрактивност-когато някои по здрав батко мине покраи улицата всички обръщат внимание на това без значение момче момиче и др ...просто го оглеждат
това е моята теория и мисля че съм 100% прав
Според мен много помага.Преди няколко седмици сложих снимки в няколко сайта.На тях съм по боксерки и по бански.Оттогава всеки ден има толкова посещения колкото преди за 2 месеца.Жени на всякаква възраст.Някои дори предлагат да станем гаджета.А повечето от вас тук имат много по-добра фигура от моята.Обаче преди 1-2 години нямаше въобще какво да покажа.Освен кокали може би.Не съм атлетичен,но с много по-добра визия сега.И отношението на другите е много по-добро.Спокойно се събличам на плажа,не се притеснявам като преди.
Да имаш здраво,силно тяло много помага и в ежедневието.Искаш у дома да поправиш нещо дребно.Колата си,водопровода в къщи,печката или просто да разместиш мебелите.Правиш услуга и на гаджето си,но ако си слаб само ще се изложиш.Резила ще е голям.Мускулестото тяло за един мъж е нещо много важно.И много му помага в живота.
06.06.07
11:04
Да си едричък отдавна не е реална привилегия (било е така до към 1847 г.). Да си висок е. Да си едър и изчистен е по-скоро бонус, който казва - “аз имам хубав ген”. Не знам на какви жени сте попадали, но мадамите които можете да свалите само с мускулестото си дупе обикновено са към 45-те или до 18 години. Всички останали имат нужда от още нещичко. А при по-възрастните дами трудно може да се каже, дали вие не сте били бройката. Щото да се говори за тебе като за “жребец” е приятно докато не те представят като “моя нов жребец” на приятелките си, без да е необходимо да ти казват името... А мерси за привилегията!
Колкото до привилегията да си як от гледна точка на безопасност:
- ако са решили да те сбият просто ще те бият повече хора (какъв бонус е това?)
- по-дребничък срещу вас има по-голяма вероятност да използва оръжие
- ако се стреля по-някой по-едрите биват бъркани с охраната... (за косата и ланеца, няма да споменавам)
На тези дето смятат, че е привилегия да си едър и мускулест ще напомня, че във Франция било привилегия да си със синя кръв до революцията. Да си мускулест е фактор, с който хората се съобразяват, но не винаги за добро. Вече не е привилегия!
Знаете ли какво пише на гроба на Самюел Колт (изобретателя на револвера)? “Природата създаде разнообразието, Колт само върна баланса.”
Хубаво е, че сме малка страна и нямаме нужда от закон за свободна продажба на “Калашници” (понеже ние това произвеждаме) ...
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 06.06.07 11:10.
ДВе страници и никой не се сети да каже най-голямата полза от спорта. ЗДРАВЕТО. Жените, колите, парите и други подобни величини са в едно граничещо с безкрайно количество. В близко и далечно бъдеще няма да свършат.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече