08.06.07
07:34
Забелязвам, че традиционно наддавам на тегло до 24 часа след тренировка. Не съм си мерила обиколки, но ако съдя по начина, по който се усещам, се и раздувам. По-късно този ефект минава (а и в момента целта ми е да свалям по принцип).
Нормално ли е това явление и на какво се дължи?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
казано от Lumina на 08.06.07, 07:34:
Забелязвам, че традиционно наддавам на тегло до 24 часа след тренировка. Не съм си мерила обиколки, но ако съдя по начина, по който се усещам, се и раздувам. По-късно този ефект минава (а и в момента целта ми е да свалям по принцип).
Нормално ли е това явление и на какво се дължи?
Напълно нормално е ! ! ! След като си тренирал/а ръце и/или крака или съвсем други части кръвто отива там и за това се чувстваш подут/а.Ако вдигам малко повече кила от обикновенното и аз се чувствам така.
Не само се чувствам, но и качвам обективно тегло. Два дни след това, този ефект се губи. На какво се дължи?
казано от Lumina на 08.06.07, 12:13:
Не само се чувствам, но и качвам обективно тегло. Два дни след това, този ефект се губи. На какво се дължи?
Мускула заяква, тялото праща там хранителни вещества които го укрепват.
Да, и при мен се получава подобен ефект. Не само, че се раздувам, определено задържам и голямо количество вода, там където съм се натоварила. Защо остава тази вода в тъканите? Ето вчера съм тренирала крака, в момента са невероятно подути. Но вчера си бяха наред...до тази сутрин.
казано от winnie на 25.07.07, 07:59:
Да, и при мен се получава подобен ефект. Не само, че се раздувам, определено задържам и голямо количество вода, там където съм се натоварила. Защо остава тази вода в тъканите? Ето вчера съм тренирала крака, в момента са невероятно подути. Но вчера си бяха наред...до тази сутрин.
Както ми отговориха едносрично във форума на Spidersport, това е задържане на вода в мускулите за енергийните процеси там. Случвало се на всички. :-/
казано от winnie на 25.07.07, 07:59:
Ами те за тва културистите не ядат сол защото тя задържа водата, лично аз не соля много и при мен се получава този ефект за няколко часа ама все пак аз тренирам от бая време 18 месеца и може и да съм привикнал и да не ми прави впечатление.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече