Креатина и бирата ?

21.06.07
17:04

Е, какви са зависимостите между нещата, влияе ли 1-то на другото, абе въобще всичко, понеже ми е интересно да знам.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.06.07
18:34

Луд ли си? Пий бира колкото си искаш :D Мн ясно, че влия.

Ама на какво да влияе? Нещо не си изяснил. Алкохол ли е махай го.

22.06.07
08:46

Като видя тема.... Алкохола и фитнеса, или Цигарите и фитнеса... и направо умирам.. Абе хора вие искате да си пиете, да си пушите, да си тъпчите чипсове с бира и накрая да има ефект... Ами ще се научите да се лишавате от някой неща!

22.06.07
10:14

Не пуша, от време на време пия по 2-3 бири, което е полезно, и понякога нещо твърдо. Та въпроса ми беше дали алкохола по принцип неутрализира действието на добавките, било то креатин, глутамин, протеин?

Да. Най - малкото защото те дехидратира.

22.06.07
13:11

Пичове, бирате не е чак толкова страшна. 1-2 бири от време на време  едва ли ще ви дръпнат на зад. Просто не трябва да се превръщат в навик, щото си проличава в коремчето. Пийте си биричк,а само не  пробвайте да разтваряте креатин или протеин в нея ;)

казано от dobata на 22.06.07, 13:11:

Пичове, бирате не е чак толкова страшна. 1-2 бири от време на време  едва ли ще ви дръпнат на зад. Просто не трябва да се превръщат в навик, щото си проличава в коремчето. Пийте си биричк,а само не  пробвайте да разтваряте креатин или протеин в нея ;)

Това е едно от оправданията човек да пие :) Другото е че виното било много полезно. Еми съмнява ме да е много и то полезно. Ако искаш да направиш нещо в тоя спорт и тръгнеш с 1-2 бири след време никой не знае колко ще пиеш.

FZ

22.06.07
15:33

казано от face_the_truth на 21.06.07, 17:04:

Е, какви са зависимостите между нещата, влияе ли 1-то на другото, абе въобще всичко, понеже ми е интересно да знам.

Биричка може  ;-) , но с другият алкохол внимавай.  :coolsmirk:

23.06.07
13:30

Е добре  Jorku ти не си ли позволяваш да пиеш от време на време ???не говора за  всеки ден или през ден  !!  говора ти на некои купон или  на некои празник  !! ( не  говора  когато праи6 цикал  с креатин  а попринцип )

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 23.06.07 13:31.

Пия веднъж на 2 месеца някъде. Максимум 2-3 бири.

24.06.07
06:40

Зависи от целите които си си поставил.Лично аз нямам за цел супер тяло в смисъл супер малка талия,никакви мазнини и хармонични изчистени мускули.Лично аз тренирам да имам една приемлива фигура с изразена мускулатура и естествено за ограничаване на мазнините и тонус.Изхождайки от това аз  лично не виждам пробелм от 1-2 бири един път в седмицата.Пил съм и бира когато приемам креатин,но се старая да мине повечко време между приема на креатин и употребата на бира.Може да не е съвсем полезно признавам,но пък и не е чак толкова вредно,така че човек може да прави някой друг компромис.Някой от професионалистите тука правят компромис да кажем със сладко и си угаждат.Мене сладкото не ме изкушава толкова и аз си угаждам на душицата с някоя биричка като почивам един път седмично.Едва ли 1-2 бири са по-вредни от някоя тортичка или други сладки изкушения. ;-)

24.06.07
07:30

Бирата  намалява  ефекта на креатина  и то доста !!

25.06.07
06:47

не мисля така. При мен няма никакво забавяне.Всичко е до организъм мисля

25.06.07
07:11

ТАка  е  братле алкохола  и  кофеина  пречат на  креатина!! Питаи в  магазина  дето си взел  креатина !!

27.06.07
22:01

са с риск да се изложа щото съм бая начинаещ ще попитам:

тя бирата нали пречиства бъбреците, а пък креатина нещо лошо им правеше. така че няма ли да е добре на месец профилактично една бира 0.330 да се изпива ??

28.06.07
14:20

Не  братле  пие6 мноо вода  мнооо  за да няма  опаснос  за  бабреците!!бирата пречи  заради алкохола  които намалява много деиствието на креатина

08.09.22
17:40

казано от face_the_truth на 21.06.07, 17:04:

Ако пиеш бира с креатин ще пикаеш доста от личен опит знам поне при мене беше така де... Само не смесвай протеин и уиски че доста болки в стомаха ще имаш

Мнението беше редактирано от Fitnesss... Gymm на 08.09.22 17:41.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1