03.07.07
09:05
аз наи много се кефя на класическите екшани и яките комедиики любимия ми филм е Умираи Трудно и четирите части са много яки но 3тата е наи -добра поне според мене
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
03.07.07
19:57
Военни, трилъри, драми. Сериозни филми харесвам. Любимия ми е “Кръстникът” и 3те части. След него “Пърл Харбър”, “Взвод”, “Красив ум”, “Цар на войната”, “Heat” и “Scarface”. Старите филми винаги повече са ми харесвали.
04.07.07
06:25
През свободното си време само това правя ..-гледам филми.Всичко ми харесва попринцип но напоследък съм се вманиачил по ужаси,психо .....Давайте идеи ако знаете някой хубав(и не съм го гледал :) ) Най-голямо впечатление останах от saw1,2,3.Просто нещо много по различно от това как някакво семейсто се преместило в друга къща и там имало дух или пък група ученици отишли някаде и там умрели оживяла само един.И Предизвесетна смърт също ми харесва като замисъл.На англ. незнам как се превежда :)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 04.07.07 06:29.
04.07.07
10:12
казано от Mafiq_vg на 04.07.07, 04:16:
щом харесваш воените бих ти препорачал ‘’Плача на слънцето’’ с Брус Уилис
Гледал съм го. Не ме впечатли.
04.07.07
10:29
Най-вече научна фантастика, фентъзи и качествени ужаси. Не си падам особено по екшъни от типа “Рамбо спира цяла съветска танкова дивизия с автомат”
казано от Vladimir8507 на 04.07.07, 10:29:
Най-вече научна фантастика, фентъзи и качествени ужаси. Не си падам особено по екшъни от типа “Рамбо спира цяла съветска танкова дивизия с автомат”
тоя лаф ми хареса
казано от Mafiq_vg на 04.07.07, 11:31:
казано от Vladimir8507 на 04.07.07, 10:29:
тоя лаф ми хареса
Мен също ме накефи. :lol:
-Страшен филм 1,2,3,4
-Рамбо-всичките
-NeedForSpeed-всичките
-Кървав диамант
-Bad boys
-Аз роботът
-Мъже в черно 1,2
-300
-Чакала
-Кръстника 1,2,3
-Ласаби
и още др.
‘’Чакала’’ е адския филм бях го забравил колко е як и Брус Улис си играе ролята перфекно само дето скапаните расисти го убиха накрая
Мда префектен филм да добавя-8ма миля на Еминем
-Изкуплението Шоушенк
-Матрицата 1,2,3
-Blade 1,2
-The day after tomorow
-Мистър и мисис Смит
-Карибскик пирати 1,2,3
-Амистад
Мнението беше редактирано от NRG на 04.07.07 17:47.
05.07.07
11:11
Всичко на Тарантино и Гай Ричи, мафиотски, трилъри, тук- там някой екшън и скай- фи, комедии, а най- обичам да гледам филми за затвори, концлагери и др. от сорта :coolsmile: , като започнем от култовия Шоушенк, който съм гледала милион пъти и ми е все така любим ;-)
Обичам и медицински сериали, в момента съм на вълна д-р Хаус :-)
05.07.07
11:13
p
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:30.
казано от predatorzzz на 05.07.07, 11:13:
казано от NRG на 04.07.07, 18:02:
Да е там сичките спартанци са наляти :-)
некъде из нета имаше филмче как са ги тренирали актиорите
чудех се дали обаче са постигнали тези резултати даиствително за толква краткао и дали деиствително са натурални/маи някаде имаше такав спор/
05.07.07
20:44
Аз през свободното си време гледам филми например-Константин , Умирай трудно 1 , 2 , 3 , 4 ,Небесно Царство , Шифърът на Леонардо , Властелина на Пръстените и някои комедиики от време на време . Повече си падам по исторорически , Фентъзи , Екшън т.н. Филми
06.07.07
09:53
От сериалите Prison Break(Бягство от затвора) не мога да го сравня с никой друг. Това е уникален филм, който страшно много ме кефи.
По принцип гледам много комедий - Страшен филм - 1,2,4 ; Детето на баба :) ; Ван Уайлдър и др.
С Вин Дизел и Жан Клод Ван Дам ме кефят филмите, но екшъните започват да стават изтъркани и еднообразни.
Хорър не гледам. Убива ми въображението. Предпочитам книгите(пр. Стивън Кинг - Нощна смяна/разкази/).
Ghost Rider
Perfect Stranger
Snakes On A Plane
Courage under fire
The marine
Heat
Scream
Highlander : The Source
Deja Vu
Blood Diamond
какво мислите за тези филми ? Някой ако ги е гледал да напише 1 коментар. Аз съм си ги набелязъл да ги гледам
Аз съм гледал Blood Diamond ,Deja Vu ,Ghost Rider ,Perfect Stranger .Добри са си филмите, но Ghost Rider нещо не ми хареса въобще.
казано от Mafiq_vg на 05.07.07, 13:58:
казано от predatorzzz на 05.07.07, 11:13:
казано от NRG на 04.07.07, 18:02:
Да е там сичките спартанци са наляти :-)
некъде из нета имаше филмче как са ги тренирали актиорите
чудех се дали обаче са постигнали тези резултати даиствително за толква краткао и дали деиствително са натурални/маи някаде имаше такав спор/
А някой да има линк към това филмче??
Мнението беше редактирано от NRG на 06.07.07 16:38.
Любими филми - Scarface (Белязаният) на Браян де Палма разбира се ;-) , Full-metal jacket (Пълно бойно снарежение) на Стенли Кубрик (най-великият военен филм за мене-наистина за ценителите на военни филми..малко е старичък).Once upon a time in America на Серджо Леоне (любимия ми филм като цяло и най-добрата роля на Роберт де Ниро според мене, който пък ми е любимият актьор.Все пак Серджо Леоне отказва да снима Кръстникът, за да създаде тази класика :) ), Raging bull (Разяреният бик).От фантастиките - 12 monkeys.Комедии - Страшен филм 1, 2, 4 и една доста стара, но много качествена - Dr. Strangelove.”Кръстникът” не ме радва толкова..особено след като съм гледал и споменатите по-горе 2 гангстерски филма.Филмите на Тарантино също са ми забавни и даже чакам новата му съвместна продукция с Робърт Родригез.та такива филми гледам.
Мнението беше редактирано от G33K на 14.07.07 09:23.
хехе кой филм ли, то с тоя ник:
1. Star Wars
2. Transformers (добре че излезе, чакам такъв филм от 10 г, вече го гледах 3 пъти на кино)
3. Black Hawk Down
4. Last Samurai
5. Ferrari
6. Indiana Jones
7. 300
Мнението беше редактирано от YODA на 06.07.07 20:59.
1.The Lord of the rings(и книгата и филмите са просто .... нямам думи)
2.Harry Potter(e малко изтъркано и безмислено като сюжет ,но от към ефекти върхът)
3.the O. C.(или казано иначе Ориндж каунти)
4.Step up(тоя филм просто не трябва да се изпуска)
5.Friends/Приятели
6.Fast and furious 1,2 и 3
и накрая но не на последно място The girl next door :)
Гледам абсолютно всякакви филми в зависимост от настроението.
Любими може би : Дони Браско, Кръстниците, City of God, Snatch, Ocean 11,12,13,Pirates of the Caribbean 1,2,3, Black cat white cat, Forest Gump, Don’t be a manace, Analyse this и едно анимационно сериалче - Futurama - страхотно.
Мнението беше редактирано от blz на 07.07.07 08:06.
казано от 4oKuTo на 08.07.07, 17:52:
Хари Потър :coolsmirk:
и аз мн му се кефя ;)
09.07.07
09:13
казано от topDevil на 07.07.07, 08:04:
Гледам абсолютно всякакви филми в зависимост от настроението.
Любими може би : Дони Браско, Кръстниците, City of God, Snatch, Ocean 11,12,13,Pirates of the Caribbean 1,2,3, Black cat white cat, Forest Gump, Don’t be a manace, Analyse this и едно анимационно сериалче - Futurama - страхотно.
филмът !
особено на фона на всеобщия екшън-кич , който е обзел потребителите lol
12.07.07
18:41
За феновете на Де Ниро да кажа -задължително не пропускайте Жега, Шофьор на Такси, Добри Момчета , Недосегаемите . За Кръстника 2рата част знаете предполагам.
Ако говорим за гангстерски филми ,най-силно впечатление сякаш ми направи Once upon a time in America . Филмът има много дълбок смисъл,доста мислех след него,а и е направен по интересен начин - с пренасяне в моменти от миналото и настоящето.Не може да се сравни с филмите за Готи,Джо Бонано,Бъгси Сийгъл или пък на Марио Пузо романите. Мисля че романът по който е направен Once upon a time се нарича “Гангстери” ,но Серджо Леоне определено е сътворил нещо невероятно от тая книга.
Мнението беше редактирано от introducer на 12.07.07 18:42.
Introducer, уважам те бате :) прочети по-горе моя пост за любими филми и ще разбереш защо ;-)
14.07.07
20:51
казано от YODA на 06.07.07, 20:42:
2. Transformers (добре че излезе, чакам такъв филм от 10 г, вече го гледах 3 пъти на кино)
Тъкмо се връщам от киното... нема такъв филм! Много ефекти, мн музика, мн бас :П
Като гледам филми главно се водя от ИМДб класацията за топ 250. Рядко ме е подлъгвала.
мен най-много ма кефи Властелинът на Пръстените,иначе Матрицата е готин,Спайдър-мен,Карибски пирати,Хари Потър и тн.
казано от Ради Хаджирадев на 14.07.07, 20:51:
казано от YODA на 06.07.07, 20:42:
Тъкмо се връщам от киното... нема такъв филм! Много ефекти, мн музика, мн бас :П
Като гледам филми главно се водя от ИМДб класацията за топ 250. Рядко ме е подлъгвала.
готин ли е
27.07.07
20:13
Cruel intentions 1 е любимия ми филм. Иначе има още мноого, които харесвам. %-P
03.08.07
18:15
Тренировъчен ден...уникален филм
може да ме помислите за смотаняк но аз гледм сериали като ало ало, женени с деца,алф се такива комедий инъче от новите филми или ужаси или комедий
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече