25.07.07
05:47
http://btv.bg/movies/?film=1931
дано някой се сети да го запише и да го пусне в нета, че ми е доста интересно ,а няма да мога да го гледам.
25.07.07
08:33
Вероятно в някой от тракерите ще го пуснат. Ще е интересно 100%.
Филма е от 2005г. значи трябва да го има в тракерите ако не успеете да го гледате.
25.07.07
10:46
Пише че в него играе Роланд Кикингер , който е един от най-високите културисти.
в списание Flex има описана историята на Арнолд прочетах я с интерес филма също ще е интересен не бих го пропуснал :)
В тракерите съм го търсил безрезултатно :( Ако някои има възможност нека го запише или ако има познат, които може :)
25.07.07
18:28
Ей мерси много ! Ще го гледам задължително. Ако другата седмица пуснат и Pumping Iron бТВ трябва да ги позлатим ;]
25.07.07
19:56
Ако някои има тв тунер на пс-то да го запише задължително, аз имам но нямам достъп до качествен сигнал точно сега, така че някой друг трябва да е
Хубав е много филма и на мен ми хареса :) .Показва как от едно клиощаво австрийско момче човек може да се превърне в Мистър Олимпия,световноизвестна кино звезда и гобернатор на Калифорниа-стига да има достатъчно воля и хъс да го направи.Много хубав филм-заслужава си да се гледа :)
Тоя гинокамастик нямаше нищо общо с Арнолд. По отвратителни гърди не бях виждал. Франко са го направили като някакво кученце на Арнолд. Лу Фериньо пък никога не е бил по-нисък от Шварценегер ! Само се зарадвах на Франк Зейн в ролята на съдия или водещ на състезанието беше. :) Като идея и замисъл филма е супер, но като екип и краен резултат лично аз очаквах повече. Но в крайна сметка филма няма значение, важното е какво наистина е постигнал Арнолд и че няма много живи хора, които да са направили нещо подобно.
26.07.07
18:02
На мен много ми хареса ...много се учудих обаче дали наистина Арнолд е такова лице в реалния живот - постоянно ли пуска базици както във филма :lol: .Аз обаче след края на филма спокойно можех да кажа ,че той е най-великия културист и без проблеми сред най-великите спортисти на всички времена.
Много ме трогнаха и постъпките му. Ето например брат му като починал той издържал семейството му.
Накефи ме обаче как отиде посред нощите да тренира в залата.Този човек е голяма личност !!!
Мнението беше редактирано от introducer на 26.07.07 18:04.
казано от introducer на 26.07.07, 18:02:
На мен много ми хареса ...много се учудих обаче дали наистина Арнолд е такова лице в реалния живот - постоянно ли пуска базици както във филма :lol: .Аз обаче след края на филма спокойно можех да кажа ,че той е най-великия културист и без проблеми сред най-великите спортисти на всички времена.
Много ме трогнаха и постъпките му. Ето например брат му като починал той издържал семейството му.
Накефи ме обаче как отиде посред нощите да тренира в залата.Този човек е голяма личност !!!
Явно всичко във филма е вярно :) -и мен много ма изкефи как след като му съобщиха,че баща му е починал вместо да седне да се самосъжелява отиде да блъска в залата ;) :) .Абее филма е на 6 :)
казано от introducer на 25.07.07, 18:28:
Ей мерси много ! Ще го гледам задължително. Ако другата седмица пуснат и Pumping Iron бТВ трябва да ги позлатим ;]
Е, що не каза... Имам го на харда.
27.07.07
19:13
никой ли не го записа :ahhh:
27.07.07
21:17
Честно казано мислех, че е съвсем друг филма...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече