30.07.07
15:35
От известно време се каня да направя тази тема (дано не ми я изтрият модераторите).
Искам да попитам според вас има ли таково нещо като демокрация или това е поредната утопия? Демокрация=Комунизм? Кажете си мнението и се аргументирайте, моля.
Много малко хора биха ми отговорили на този въпрос, ако им го задам на някое кафе, заведение или каквото и да е друго място, поради простата причина, че си нямат никаква представа от тази “материя”.
По-голямата част от хората (около 90%) за мен са за графа от типа на “Не виждам по-далеч от носа си” или ” жив зян”..
Та кажете си мнението, ако имате такова..
Темата беше редактирана от YODA на 03.08.07 08:27.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим“демокрация” в чистия си, научен, вид няма, не може, а и не трябва да има. определено демокрацията и комунизма не са едно и също нещо.
аргументация - сега ме мързи да пиша.
30.07.07
20:15
Чърчил е казал, че демокрацията не е най-добрият строй ,но човечеството не е измислило по-добър от този все още..
Ако питаш за бг демокрация -това за мен е криворазбрана демокрация !
казано от Huskarl на 30.07.07, 15:35:
От известно време се каня да направя тази тема (дано не ми я изтрият модераторите).
Искам да попитам според вас има ли таково нещо като демокрация или това е поредната утопия? Демокрация=Комунизм? Кажете си мнението и се аргументирайте, моля.
Много малко хора биха ми отговорили на този въпрос, ако им го задам на някое кафе, заведение или каквото и да е друго място, поради простата причина, че си нямат никаква представа от тази “материя”.
По-голямата част от хората (около 90%) за мен са за графа от типа на “Не виждам по-далеч от носа си” или ” жив зян”..Та кажете си мнението, ако имате такова..
демокрация = власт в ръцете на демоса (народната маса)
комунизъм = власт в ръцете на партията
В България:
комунизъм = класически комунизъм
демокрация = власт в ръцете на мафията!!!
Виждам , че си си сложил Сталин на аватар.
Ето един цитат от Сталин:
“Държава, в която полицаите получават повече , отколкото учителите няма бъдеще”!
От устата на Сталин това звучи 100% на място!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече