Пируват

AZ

08.12.04
18:08

Някой да знае къде в София може да се намери Пируват?

SeLeCt

02.11.05
19:02

и аз се интересувам от тоя препарат
някой пил ли го е и кфи са ефектите от него
някой казват че се ускорява горенето на мазнини с 40 %
дали е вярно

02.11.05
20:07

В аптеки също го има

02.11.05
20:39

[quote author=“SeLeCt”]и аз се интересувам от тоя препарат
някой пил ли го е и кфи са ефектите от него
някой казват че се ускорява горенето на мазнини с 40 %
дали е вярно

яко. 8)

08.11.05
08:43

Само чист пируват няма да си намериш, просто не съществува, има го комбиниран с Л-карнитин и др. мисля, че в магазина на Пиротска го има, но не знам нито цена нито дали още се предлага. Доста е скъп обаче!!! Иначе деиства невероятно!!!

08.11.05
09:05

Тука има малко инфо:
muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=64

SeLeCt

08.11.05
23:20

леелел майко 300 гр мазнини на седмица ма тфа е жестоко направо не мога да повярвам кфи пари е това чудо някой знае ли и от каде може ад се намери

09.11.05
22:18

Днеска обикалях в аптеките за “Пируват” и нищо не намерих :cry: .
Питах аптекарките и ми казаха че даже не са чували за този продукт.
Сигурни ли сте че това му е точното име “Пируват” да няма нещу друго кам него и искам да попитам каква му е цената и какъв грамаж е ???

09.11.05
23:30

[quote author=“SteeL”]Днеска обикалях в аптеките за “Пируват” и нищо не намерих :cry: .
Питах аптекарките и ми казаха че даже не са чували за този продукт.
Сигурни ли сте че това му е точното име “Пируват” да няма нещу друго кам него и искам да попитам каква му е цената и какъв грамаж е ???

И аз така, никъде из аптеките няма. :(

SeLeCt

10.11.05
10:25

(izvinqvam se za kirilicata no sam v game club i nqma kirilica)

az 4uh 4e v snc ima no az sam ot pernik i mi e trudno da proverq ako ima nqkoi kooito jivee blizo do centara neka da otskochi do tam

18.11.05
15:18

Както казах вече чист пируват много трудно се намира и е ужасно скъп!!! но комбиниран с Л-Карнитин в отношение 5/4 го има в магазина на  СНСи на “Пиротска” 500мл за 43.50лв  :roll:  и тоя не ми се вижда евтин ама аиде .. не съм го пил още, но веднага след като видя/усетя ефекта ще ви усведомя  :lol:

SeLeCt

18.11.05
16:03

по колко се пие ?

18.11.05
16:12

ами казаха ми една капачка (20мл) сутрин преди тренировка и вечер преди лягане една ... ама на продукта си пише една доза (20мл) на ден!! или две по 10мл сутрин и вечер .... аз мисля да опитам 2 по 20мл, защото тренирам всеки ден по 2 часа, а и с много сериозно НВД!

SeLeCt

18.11.05
16:42

значи ти стига за 25 дена така ли ?

24.11.05
09:10

Ако пиеш по 40мл (2 по 20) ще три стигне за 12 дена някаде .... но нещо не съм много доволен за сега ... може би не го пия правилно сутрин на гладно преди закуска, час и нещо преди тренировка и вечер малко преди да си легна пак кажи речи на гладно :) по 15-20 мл на доза!!! Така като смятам излиза че л-карнитина е малко!!! В бутилката от 500мл има 25000мг л-карнитин и 20000мг пируват ... аз сметнах че на доза от препарата приемаш 750мг л-карнитин което за моето НВД си е малко .... аиде някои, който е пил да каже малко повече!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1