Фитнеса и мастурбацията

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.12.04
17:13

Със сигурност е положителен  :lol: или  :roll: ?Абе всеки требва да пробва,на всеки деиства разлитно.

10.12.04
17:21

[quote author=“svetlio87”]Със сигурност е положителен  :lol: или  :roll: ?Абе всеки требва да пробва,на всеки деиства разлитно.

Ae маструбацията еднакво деиства :)) и ефекта един и същ
по-здрави

10.12.04
17:29

Aбе пичове както каза D3BEP не сме профита та да ни интересува това.Всеки си решава от какво има нужда и да си го прави.Като станем профита тогава ще му мислим

20.12.04
16:03

Само да има “хардуер”

LA

20.12.04
16:12

А пък аз съм чувал че всъщност чекиджийството преди тренировка изморява,и то си е така(май)

Всмисъл то ясно че изморява,ама се чувстваш изморен:)
hahahahahahahaha :P :P :P

20.12.04
17:02

така е =) после може да се удушиш с щангата като нищо =)

HE

20.12.04
17:06

Не знам но аз след секс съм ходил на тренировки и се чувствам уморен! За другото не знам не съм пробвал.

20.12.04
18:15

На мен ми е все едно но с 2 пъти секс и тренировка може и да се изморя

21.12.04
12:07

Абе да ви кажа, непрекъснатото изхвърляне на семенна течност не е хич хубаво. Тя съдържа невероятно много вещвства в себеси(най- малкото защото целта и е да продължи живота, а природата се е погрижила това да стане както си трябва). При всяко изхвърляне на сперма, всички органи невероятно много се натоварват за да се възтанови тази загуба. Това много ги изтощава и напряга. Да ви кажа това е една от основните причини заради които мъжете живеят по малко от жените.
Във всички източни практики, много се държи да се пази тази течност(кажи будизъм, йога, даоизъм и т.н.)Там много се държи да имаш добра “култура” в секса.
Това западния човек не може да го разбере: не може нещо да е супер хубаво и да е полезно на всичко отгоре (едното за сметка на другото).
Но това не означава да не се прави секс :) Те си имат практики с които не изхвърлят семенната си течност и въпреки това стигат до оргазъм ;)

Абе глупости говоря и аз

JI

21.12.04
12:11

Хаха етжа са прав пат го чух оргазам без сперма .. :))
незнам може ама аз сам до някаде на меннието живей си живота и без това жив от него няма да излезеш :))

21.12.04
12:28

Между другото за китайските императори се смята, че са били специално обучавани по sex часта. Те са имали доста големи хареми с жени които са си имали своите потребности така да се каже :) и са си искали своето. А императора все пак трябвало да пази достоинството си ;) и да се представи добре. Та те са стигали до нивото при което са могли да задоволят много жени наведнъж без да се изтощят :).

А е много трудно сега да се задоволи дори една жена както трябва. С това много малко “атлети” могат да се похвалят.

Sorry за offtopic-a :)

21.12.04
13:46

Понеже тая тема малко нещо се изкриви, преди да се сети някой да я затвори, ще кажа какво съм чел за китайския император :lol:
Та значи - за да се кандидатираш за учител по секс на Императора е трябрвало да можеш да се изпикаеш в чаша, след което да си вземеш (изтеглиш) течността обратно... :shock:  е и това, ако не е майтап :lol:

21.12.04
16:24

[quote author=“Martin”]Понеже тая тема малко нещо се изкриви, преди да се сети някой да я затвори, ще кажа какво съм чел за китайския император :lol:
Та значи - за да се кандидатираш за учител по секс на Императора е трябрвало да можеш да се изпикаеш в чаша, след което да си вземеш (изтеглиш) течността обратно... :shock:  е и това, ако не е майтап :lol:

Как я теглиш Марто

21.12.04
16:47

Нужни ми бяха години тренировки......
шегаджия :lol:

21.12.04
17:50

Малко on topic: ако лъскам преди тренировки малко или много се скапвам, но вечерта след тренировка много често съм яко загорял за секс. Това за честата еякулация (ако така се пише) не бях го чувал. Като я няма жената се е случвало и по три пъти на ден да си ударя ... ама щом е вредно (статийката от тоя последния доктор звучи логично) значи не би трябвало да го правя.

21.12.04
19:31

[quote author=“Martin”]Нужни ми бяха години тренировки......
шегаджия :lol:

Това не го разбрахме Мартине

BO

21.12.04
21:27

ама тая тема още ли я подвъртате?

Всичко е секс на тоя свят. Тренирате, за да сте по-секси и по желани от жените... т.е. за да ви огрява повече (дори подсъзнателно това се иска), така че, тренирате за да правите повече секс с по-готини жени и правите секс за да се чувствате щастливи. и тва е...  :wink:

DI

22.12.04
03:32

Аз лично го правя най-малко зареди секса...( това е последното нещо с което ще тръгна да впечетлявам някое момиче ) Но тук гледам, че го удряте на чат вече и сте се отклонили от темата... Ако го правите зареди това да ви харесват жените... аз оставам без коментар  :evil:

22.12.04
10:39

djgorgio-ASTOR написа:
Martin написа:
Нужни ми бяха години тренировки......
шегаджия 

Това не го разбрахме Мартине

Реших, че ме питаш как тегля течността, щом съм бил учител на Императора :lol:

А ако ме питаш как става по принцип, смятам, че се отнася за контрола върху процесите, протичащи в организма, нещо такова. Въобще темата с въпросния контрол е доста интересна, но да не правим оф топици повече

22.12.04
15:04

Абе чудя се дали от много “чук-чук” ще от слабна??? Ако има резултат значи да почвам с приятелката ми, защото тия диети не ми се нрави много много. Нали разбирате за какво да се мъчя като хем може да ми е хубаво и да има резултат :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:

22.12.04
15:23

Ако искаш да отслабваш - диета и тренировка. Другото е за удоволствие.  :D

22.12.04
15:32

миии, ако искаш да накараш приятелката ти да се чувства като велоергометър, давай :)
но няма да и хареса :)

22.12.04
17:55

защо да не й харесва??? Това е също един вид тринировка, нали?
Да го погледнем така: тя вместо да кляка в зала за да има по-хубави крака ще прави клекове над мен :twisted:  :twisted:  :twisted: И защо да се чувства като велоенергометър? Аз няма да я въртя тя само ще се върти :wink:
(добре че не знае какво пиша в този форум че....няма да ми пусне до края на живота ми)

BA

22.12.04
18:20

абе хора кви са тия теми ве :))) естествено че мастурбацията е полезна, а и според мен никой нормален мъж а и момче не може да издържи без този “навик” хахах. а и от личен опит знам че мастурбацията е нещо като пречистване от лошите работи в организма (така ми го дефинира един бивш културист) :). Значи аз дигам МАХ 80 от лег и хода сутрин в 10:00 да тренирам. Веднъж сутринта в 8:00 имах “взаимоотношения” :oops:  с приятелката ми и кат отидох в залата .... 95кг :))) не съм сигурен дали е от това но се пак така си мисля :)))

22.12.04
18:41

15 кг отгоре  :o :shock: . Еми давай по-често с взимоотношенията :D
А сега сериозно - не мога да повярвам, че вследствие на .. си си повишил макса с 15 кг. Просто не може да бъде сериозно това. То ако беше така, отдавна да си е описано и формулирано като методика :wink:

22.12.04
18:46

При него може пък да деиства,кои знае :D

22.12.04
19:09

[quote author=“b_boy”]Абе чудя се дали от много “чук-чук” ще от слабна??? Ако има резултат значи да почвам с приятелката ми, защото тия диети не ми се нрави много много. Нали разбирате за какво да се мъчя като хем може да ми е хубаво и да има резултат :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:

Отговорът е да наистина много калории си заминават (пък и жената доволна)

22.12.04
20:41

Секса добре действа на корема(поне при мен действа)
Иначе го избягвам преди тренировка
За сметка на това след тренировка съм като малко японско багерче :D

BO

22.12.04
20:55

[quote author=“Martin”]
А сега сериозно - не мога да повярвам, че вследствие на .. си си повишил макса с 15 кг. Просто не може да бъде сериозно това.  :wink:

То я ясно, че пряко секса не му е помогнал за постижението. По-скоро да не забравяме за психологическата нагласа, силата на духа и подсъзнанието. Обратното също е възможно - някой с 200 кг лег за МАХ, да не може да отлепи и 180, защото примерно гаджето му го е напуснало... айде със здраве!

23.12.04
00:43

Това с 15 -кила е пресилено човека или не си е знаел реалния макс или е имало друга причина това е като смъртната опасност тогава се правят невъзможни неща

23.12.04
10:13

Смятам, че в случая, мнението на Бобтош обяснява нещата.

PS

06.01.05
11:03

Вижте истината е съвкупност от някои от тези мнения, които прочетох тук. Онзи втория доктор е прав. Не го е казал само той. Но това важи за прекомериното лъскане. Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :) ТАКА 2-3 ПЪТИ Макс 4!!!

[quote author=“propellerheads”] Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :)

По кое време на денонощието? Преди или след или пък по време на тренировка???
Ако лъскам по трипъти на седмица, колко бицепс мога да кача за месец????

—————-шегичка——————
Да ви имам темите!!!
—————-шегичка——————

10.01.05
19:06

[quote author=“propellerheads”]Вижте истината е съвкупност от някои от тези мнения, които прочетох тук. Онзи втория доктор е прав. Не го е казал само той. Но това важи за прекомериното лъскане. Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :) ТАКА 2-3 ПЪТИ Макс 4!!!

Гаджето иска много повече от 2 пъти седмично  :cry:  :cry:

10.01.05
23:32

“Ама козата си иска пръч” ако ме разбираш

11.01.05
12:58

Ех да еба Мен кво ме интересуеа колко пати иска приятелката ти да я ебеш на седмица и аз правя доста повече от 4 пати :)))
незнам ще измисля нещо да ги намаля

11.01.05
15:18

[quote author=“Beliver”]Ех да еба Мен кво ме интересуеа колко пати иска приятелката ти да я ебеш на седмица и аз правя доста повече от 4 пати :)))
незнам ще измисля нещо да ги намаля

Що четеш темата тогава или да се поизхварлим малко а
Хвала хвала на “такъви” постове

11.01.05
15:49

Ми все пак аз написах тая тема  :wink:
Явно на всички им стана интересна но чак да пишат как се ставало китаиски император хаххах тва е смешно но както и да е всеки си имам менение  :)  :)

13.01.05
17:17

А ве хора ласкаите и тва е пак които мойе да ебе о6те по добре  :wink:

14.01.05
10:07

——————————извън темата———————-
Тука нещо се загрубява или....
——————————извън темата———————-

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1