23.09.07
07:22
ами интересно ми беше до кога може да се расте натурално според вас та реших да пусна тая тема естествено че гена си е ген но все пак ще ми е интересно да узная
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.09.07
07:53
За размера и кг играе най-важна роля височината.Може би в наторалния бодибилдинг е по-добре да си от по-нисичките защото крайниците ще са по къси и ще изглеждаш по-натрупан и голям докато на високите по няма да им личи дори и да са с 3-4 санта повече в обиколките.Но има един много важен критерий-релеф и дефиниция особенно в натуралниа бодибилдинг.Това вече не опира толкова до ген а до здрави тренировки и хранителен режим.Вчера бях на републиканското и имаше такива смешковци където бяха мазни и нямаха достатъчно маса.Един даже си имаше малко шкембе а представи си спонсориран от НСА.Каква реклама само! :D Много от състезателите нямаха добра дефиниция и на повечето им изоставаха гърдите и краката.Тези кото бяха в категорийте до 75 просто бяха гола вода!Е имаше и на ниво но само победителите.
23.09.07
08:29
Ей до тук.
Този младеж за мен изглежда перфектно!
Мога само да му се поклоня за усилията и постоянството.
23.09.07
09:23
казано от tbby на 23.09.07, 08:29:
Ей до тук.
Гледал съм го този някаде много ми е познат...Мисля че по телевизията съм го виждал.Не използвал стеродиди мисля че казваше.Много хубаво тяло има за натурален за такова само мога да си мечтая :)
От както видях Митьо-Крика и Любо-Лежанката на “натурално” състезание ми е ясно, че такав филм няма.
Изобщо като говорим за химия и натурално и ненатурално и се замислим малко ще ни стане ясно, че всеки, който пие безалкохолно взима “химия”. Човек по принцип отдавна не приема това , което Природата му е отредила да приема.
23.09.07
15:50
Я се тествайте тук, автора е уважаван човек и пише, че калкулатора е доста точен.
мнението ми напълно съвпада с това на митака101,но бях изненадан когато видях резултатите на астор мисля че раката му беше 55 гръдна над 140 което си е много та затова ми се иска да чуя и неговото мнение
Ей до тук.
главата си давам,че на състезание не е може да е релефен,може да е твърд и венозен,ама и двете без химия не става,най-малкото докато си на диета мускула се сплесква супер много и такъв процент мазнини комбиниран с такава маса без химия забрави,малко хора (състезатели) ще си признаят,че зобят и още по-малко ще кажат какво а почти никой няма да каже с колко такъв е спорта,аз не виждам нищо лошо да казвам 1:1 това което правя и с препарати и с храна и с тренировки,просто няма за какво да се крие,но не всеки е дорасал до там ...
Според мен важно значение има и възрастта, на която човек е започнал да тренира. Колкото по-рано, толкова по-добре. Според мен за максимални резултати трябва да се почне да се тренира на 17-18 г. Така до 22-25 г. ще се натрупа бая качествена маса, която ще се запази за по-дълго време.
казано от Тео на 23.09.07, 21:33:
аз започнах няколко месеца преди да навърша 16 ;)
Еми сам виждаш резултатите и колко бързо си ги постигнал! Мускулни групи тренирани усилено в по-млада възраст после вървят много по-добре, отколкото други, които не са тренирани в тази възраст.
Ей до тук.
Лазар Взима ,като много други :) !
24.09.07
09:03
Натурално с добавки могат да се постигнат много добри резултати. , но трябва да пиеш добри добавки да знаеш да ги пиеш правилно и да ги комбинираш правилно + подходящата тренировка за теб + правилната диета и въстановяване .
Ако разчиташ на натуралния начин на трениране трябва да знаеш , че ще ти трябва повече време за добри резултати ,не става за един , два и три месеца.
Натурално с много упоритост и труд в залата и извън нея може да се направи 48 см. ръка.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.09.07 09:54.
Ей до тук.
Това е един от инструкторите в Power & Beauty. Има направо сдухваща преса, но на тази снимка изглежда с поне 30% по релефен от кондицията в която съм го виждал до скоро. Тази снимка на която е на състезания е горе долу по реална.
24.09.07
13:39
Ей до тук.
На тази снимка ме съмнява да няма зоб , може да е малко но е взимано .Този релеф просто ......... :coolsmirk:
http://www.sladur.com/new_img/1/7/7/0/9/1/177091.html
Тук мога да се съглася че няма химия
http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=177091&more=6
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.09.07 13:40.
Аз мисля, че мога да стана около 80 кг при ръст 169 см, 6-7% мазнини и 45 ръка (студена). Трябват ми само още няколко кг чиста мускулна маса ;)
казано от Петко К на 24.09.07, 18:22:
Аз мисля, че мога да стана около 80 кг при ръст 169 см, 6-7% мазнини и 45 ръка (студена). Трябват ми само още няколко кг чиста мускулна маса ;)
при положение че не си толква висок с правилните пропорции ще изглеждаш дори и на 80 кила повече от перфектно аз съм 185 и ми трябва значително повече маса но сега идва зима и масата се трупа по-лесно пък и сям започнал и диетка и добавки съм си харесъл и така дано товакоето съм си поставил за цел го постигна
Мнението беше редактирано от Mafiq_vg на 24.09.07 19:34.
24.09.07
19:35
Тео, на колко години си и колко стаж имаш?
25.09.07
06:43
Значи и на теб шапка ти свалям за усилията и постоянството :)
Много добре изглеждаш.
Поздрави :)
сега см в основен и не изглеждам добре,иначе благодаря в момента се възползвам от стачката и тренирам двуразово :)
казано от BIG PICHAGA на 24.09.07, 09:03:
Натурално с добавки могат да се постигнат много добри резултати. , но трябва да пиеш добри добавки да знаеш да ги пиеш правилно и да ги комбинираш правилно + подходящата тренировка за теб + правилната диета и въстановяване .
Ако разчиташ на натуралния начин на трениране трябва да знаеш , че ще ти трябва повече време за добри резултати ,не става за един , два и три месеца.
Натурално с много упоритост и труд в залата и извън нея може да се направи 48 см. ръка.
E..ако някой иска за 2-3 месеца да постигне много, смятам че не е за тоя спорт, ако ще и да му е лековато хоби. :)
Де да знам.. аз лично, не тренирам просто заради сантиметъра, а защото ми е приятно да го правя. Всъщност, не знам, кое от двете преобладава - май второто.
Колкото до този пич на снимката - много е релефен. Има много яка преса. Обаче, темата не е за ‘колко релефни’ можем да бъдем. :-P
Склонен съм да мисля, че при пълно отдаване и малко генетика, дори и напълно натурално без грам стероид или добавки, може да се постигне много.
Мнението беше редактирано от 6th на 26.09.07 06:58.
02.10.07
16:03
Ей до тук.
НЕ ВЯРВАМ! ТАКЪВ РЕЛЕФ НА ТИЯ РАЗМЕРИ БЕЗ СТЕРОИДИ - ЗАЕБИ! ТОЯ ТРЯБВА ДА ТРЕНИРА ПОНЕ ОТ 5 - 6 ГОДИНИ И ОТ 3 - 4 САМО ДА ЧИСТИ, КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО, ТЪЙ КАТО ЗА 43 - 44 РЪКА С НЕГОВИЯ РЕЛЕФ ТРЯБВА В ОСНОВЕН ПЕРИОД ДА Е ИМАЛ ПОНЕ 49 - 50!
НЕ ЗНАМ ЗАЩО ИЗОБЩО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА КУЛТУРИСТ, КОЙТО НЕ ЗОБИ!
Не пиши поредни постове. Пиши с нормален шрифт!
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 02.10.07 16:11.
казано от Horsefucker на 02.10.07, 16:03:
ТЪЙ КАТО ЗА 43 - 44 РЪКА С НЕГОВИЯ РЕЛЕФ ТРЯБВА В ОСНОВЕН ПЕРИОД ДА Е ИМАЛ ПОНЕ 49 - 50!
Трябва да е бил като сумист, за да свали 5 см от ръката след чистене! И между другото, от снимката не се вижда колко точно му е ръката.
Мнението беше редактирано от Петко К на 02.10.07 20:21.
02.10.07
20:30
Аз лично не се кефя на чак такъв релеф. Мое мнение.
казано от Vladimir8507 на 02.10.07, 20:30:
Аз лично не се кефя на чак такъв релеф. Мое мнение.
напълно те подкрепям
Според мен не само без химия, дори и без добавки могат да се постигнат доста добри размери, но е доста по-бавно,иска се мнго търпение :)
Мнението беше редактирано от vergo на 03.10.07 06:23.
03.10.07
07:55
Гледах интервю с него, някакво старо... Каза, че в основен период е към 90кг и че се занимава с фитнес от 6 години.
От снимката изобщо не може да се прецени колко му е голяма ръката или еди какво си...
Просто благородно му завиждам за формата, в която е :)
03.10.07
08:02
Ползата от добавките е доста скромна, по мое мнение. С тях и без тях, все тая, по-добре парите за храна, отколкото за разни прахчета със съмнителна ефективност. Имам на тавана три чувала, пълни с празни кутии на всякакви фирми, така че спокойно мога да го кажа.
Колкото до предела, до който можеш да достигнеш натурално, вземете Стив Рийвс-той поне се е състезавал преди да открият стероидите. И като не забравяме, че по това време науката за храненето и тренировките е била доста по-назад от днес, излиза, че с добър ген може много, ама наистина много. Само дето трябва всеотдайност и посвещение на спорта, лишения и воля, а това не всеки го може.
03.10.07
08:47
Стив Рийс си спомням, че си призна, че е ползвал стероиди. :) А пък и те са измислени доста отдавна мен ако питаш. Повече отколкото ние си мислим.
03.10.07
08:48
казано от Петко К на 02.10.07, 20:19:
ТЪЙ КАТО ЗА 43 - 44 РЪКА С НЕГОВИЯ РЕЛЕФ ТРЯБВА В ОСНОВЕН ПЕРИОД ДА Е ИМАЛ ПОНЕ 49 - 50!
Трябва да е бил като сумист, за да свали 5 см от ръката след чистене! И между другото, от снимката не се вижда колко точно му е ръката.
Аз му давам 46-47 см. ръка .
казано от BIG PICHAGA на 03.10.07, 08:48:
казано от Петко К на 02.10.07, 20:19:
Аз му давам 46-47 см. ръка .
много му даваш. 43-44 мах ! възможно е да е натурален, щото от мойта зала едно момче горе-долу като тоя е на релеф и маса ама е смъквал 30-40 кг.
03.10.07
14:42
tbby имаш ли някаква представа колко му е ръката на Лазар ?
03.10.07
17:32
Идея си нямам... Но можете да му пишете в сладур и да го питате.
Аз му давам по снимки... 42см. Все пак не е огромен, просто е много релефен.
Да не забравяме, че и светлината играе много голяма роля на снимките.
Абе важи тоя пич, красиво тяло има.
http://youtube.com/user/174315
Мнението беше редактирано от tbby на 03.10.07 17:40.
за красиво тялото е красиво от към гръб му куца работат малко ма както беше писано горе тои не е огромен
казано от Mafiq_vg на 03.10.07, 21:28:
за красиво тялото е красиво от към гръб му куца работат малко ма както беше писано горе тои не е огромен
абе ти направи масата и изчисти толкова пък нека ти куца гърбът :coolgrin:
Точно така както е на vbox-a иглежда и в момента :) Ако толкова искате да попиете опит от него - инструктор е в Power & Beauty :) Според мен далеч не е чист, но не съм му светил, така че... :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече