24.01.05
21:36
пловдив
зала херкулес до гребната база и понякога в рондо
21.02.05
20:33
И аз сам там :lol: От плд маи има много малко хора!!!
В мом тренирам в едно фитнесче в центъра за 2лв тренката,но искам да попитам,дали някой може да ми препоръча някув изгоден(до 3лв) с поне малко повече от 15 уреда в ЦЕНТЪРА или поне не на майната си........10х
Моля пишете на кирилица и спазвайте останалите правила на форума.
Mr_Muskul
04.03.05
19:27
егориг с теб сме в една зала..
и все пак да кажа Русе,Трисет
06.03.05
16:10
Залата за бокс на ЦСКА
и в фитнес “Флайс” в Дружба
12.03.05
16:34
тренирам В Черно море хотела (не в Musashi) и понякога в Тим - Варна
Аз съм във Флайс на Веслец... Страхотна зала само машина за хакен клек липсва но не е болка....
[quote author=“DichoN5”]В квартал Иван Вазов, спортния комплекс Раковски, малко хора знаят но фитнеса се казва “Фокси” :wink: в него идва и gotcha :lol: ot форума. Идват яко ушати, барети и тн. ама е ефтино 8)
Как е тази зала? Има ли достатъчно дъмбели и кардио уреди, защото е точно до нас. Аз иначе се готвя в ЦСКА-то, само че пътувам по 20-30 мин. с кола, понеже неможах да си намеря евтина и хубава в района.
като ви чета постовете и направо ми се реве :cry: Едва ли има някой който да тренира в по-лоши условия от мене - в мазето на градското читалище,и там съм се уредил с връзки.за оборудването не ми се говори - една щанга,направена от две джанти на кола - около 40кг,два дъмбела по 15 кг,6 гирички от 4кг и един скрипец,направен от винкели и друга арматура.всичко в залата сме го правили ние,и то със зверски услия - 6 души,които макар и огромните разлики в килограмите и силата,успяваме някак,макар и натъпкани като сардини да си направим упражненията. А, и ако искаш да правиш лег със 100кг, на щангата се завързват с връзки за обувки дъмбелите и гирите и другите налични железа,и така минава почивката между сериите...
иначе музиката бичи яко,а желанието е най-важното,условията съм ги преглътнал вече...
22.03.05
18:24
Аз съм от Пловдив, ходя в Тотал Спорт (total sport) - чисто нова зала, със фитнес, сауна, душове, абе супер е! Ако има хора от пловдив - да отидат там - 5 лв е входа, има доста уреди, музика, кардио зала - колела, пътечки абе яко е :wink:
Залата е на бул. Иван Вазов близо до библиотеката, във една триетажна къща!
Ми тренирам на различни места - Джимбо, Спайдър, до х-л Драма, вкъщи :)
Все в Бургас м/удругото.
27.03.05
05:29
Стз , Флекс - :twisted: “This Is The Real Thing” :twisted:
30.03.05
15:20
Преди тренирах във фитнес “Флайс” на ул. Веслец. Сега тренирам в нас. :wink:
Аз тренирам в залата на Техническия Университет-Варна
За цената от 10лв на месец си е направо идеална.Само дето не работи и в неделя:(
у дома тренирам аз :). иначе съм ходил в Херкулес(до централна гара) 1-2 месеца и няколко пъти в Ариес до УНСС
и аз съм там :D
12.04.05
14:48
Клуб по фитнес и културизъм “Олимп”
Гр. Чирпан
16.04.05
11:01
Аз тренирах в Pro Gym във филиала на Втора Английска, но сега тренирам във Никея в Западния Парк.
16.04.05
14:44
Зала кралекс гр. варна до автогарата понякога от 10 часа а друг път 13 30
01.05.05
22:44
Зала “Арс и Киборг”- Бургас, нова е, и е много доволна .
Здравейте!
Живея в Пловдив и до преди Нова година ходех в една зала за дамски фитнес. Но там уредите се много стари и самата зала е много малка :evil: :evil: и реших да се преместя в друга. Започнах да ходя в спортен център “Тотал спорт” и разбрах какво означава истински фитнес! Уредите са страхотни (http://www.ecybex.com/default.aspx), а и самата зала е много просторна. Наистина цените са доста по-различни, но ако човек иска да постигне нещо си струва да ги даде. 8) Доволна съм и не съжалявам за промяната. 8)
[quote author=“Unbreakable”]Зала “Арс и Киборг”- Бургас, нова е, и е много доволна .
извинявай,къде се намира тази зала?
аз лично ходя в ЛИДЕР-72,на ул.Бричебор в Редута(софия)
а в бургас ходя в драмата и в една зала в бившия физ.култ. салон на училище Петър Берон
06.05.05
14:36
Аз ходя във Флайса на Веслец.
06.05.05
21:15
Преди тренирах във Флайс на Веслец , сега в Арес - Люлин 2
07.05.05
05:50
Bally Total Fitness и фитнеса в 145 СОУ в София.
07.05.05
11:08
СК Дейвис.
Преди ходех във “Флайс” до езерото в дружба-1, а сега ходя на Бившия “Дескрим” - СК “Културизъм” до спортното на ЦСКА, понеже в Флайса почнаха много хора да ходят цялото 8 РПУ ходи там и една тренировка ми се пада 2 часа, като чакам на доста уреди затова вече от 3 месеца тренирам в Дескрима.