На кого от форума бихте искали да благодарите и за какво?

Поставям тази тема като наследник на онази “класация”, която беше наскоро пусната. Предложението е на D3BEP, за което му благодаря. Самият аз ще се включа в последствие, тъй като бих искал да резюмирам няколко факта. :)

Ами аз писах, но пак ще пиша, по накратко:

1. На Димитър Михайлов. Не защото е админ. А защото е мениджър. Задето е бил търпелив даже и когато не съм бил за търпение и задето е съумявал да води форума въпреки всички трудности и различнит концепции по начин, че той винаги да е интересен и никога не зацикля. За мен това е благодарение на последователността  и стратегическия замисъл в неговите действия, качества, които рядко се срещат в интернет пространството. Задето не бягаме от и не кривим реалната картина, но назоваваме това, което мислим и използваме всички налични бои за да я превърнем в шедьовър. Затова и този форум и сайт са толкова успешни. Почнато е от нулата. Не се сещам за цел, поставена пред този форум и сайт, която да не е била изпълнена. Освен ако Митко не знае някоя, но даже и да има такава тя е неизпълнена, а не неизпълнима. Средата просто е много благопрятна за всякакви инициативи.
2. На екипа модове/админи. Въпреки различията винаги са били за мен като едно голямо семейство, към никой не храня лоши чувства, никой не съм забравил и проблемите на никой не са ми безразлични. Много хора в тази група са ми и добри приятели. Горд съм, че удържахме вече незнам колко години и че можем да се обърнем назад и да кажем “Ето какво сътворихме”. Мисля, че и нашата заслуга не е малка, именно тази група има дял и в увеличаването на потребителите и посетителите, във вдигане на нивото на форума, развитието на различни ресори по форума и сайта, задържане и привличане на потребители. Мисля, че ако вас ви нямаше, никога не бих приел делото толкова лично.
3. На потребителите. Каквото и да кажа, ще е малко. Благодаря, даже ще си позволя да кажа, благодарим ви, че оценявате работата и дейността ни. Благодарим ви, че с вашата любознателност и жажда за развитие поддържате живота в това място .Че със знанията и комуникацията си му помагате да се развива. Надявам се то да ви е полезно поне колкото вие на него!

Поздрави на всички!

ПП. Не вземайте пример от мен. Много... уедрих нещата .Темата е и за да благодарите на някой, който ви е бил полезен, помогнал ви е, дал ви е хубава програма, не непременно да правите генерални заключения. Просто така ми дойде.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.10.07 16:52.

15.10.07
17:58

Доста сантиментално стана...:)
Ако трябва да кажа някакво име/ник,ще кажа Тео(тъйкато само с него контактувах) имах някой неточности когато запоследно спазвах НВД.Но не мога да не спомена и другите като manson,петкоК,jorku има и други(сега като чета другите теми сигурно ще се сетя и за още хора) от старата генерация така да се каже :Д :Д.Помагаха ми с постове във важни теми за развитието на един начинащ билдър.Искам да поздравя и екипа от бб-теам.орг,които пишат статиите в сайта.Сега имам тези знания благодарение на вас.Безспорно bb-team.org ми даде много като знания,благодарение на което имам прогрес във фитнеса.
Успех на всички момчета.

15.10.07
18:09

ЕВАЛА на хората, създали и реализирали идеята за този сайт, който няма равен в България!

Хубава тема, една от малкото съдържащи смисъл от създадените за последните месеци. Този тип теми, както ДЗВЕР е предложил,  е по-добре да са в друга форма - благодарствен списък, а не като класации както преди имаше една, леко клонеше към абсурд - за най-добър модератор или друга за това кой колко е умен и къде учи... Поздравления за идеята.
Имената са много, ще се опитам да спомена „големите”, но се страхувам, че ще изпусна някои.

1.  Димитър Михайлов - човекът, благодарение, на който тази наша малка общност съществува и причината за създаването на архива от знания и информация събрана в страницата и форума. Отделно ми е помагал с инфо, свързано с образованието ми, интересувал се е от мнението ми за неща свързани с форума и сайта и ме кара да чувствам, че и аз допринасям все с нещо.
2.  Владимир Недков - обновяването и пълненето със смисъл (статии и програми) на сайта се крепи напоследък само на него.
3.  Мартин - странно как никой в „класацията” от другата тема него спомена (освен ДЗВЕР). Лично аз съм научил много от постовете му и безброй пъти съм се удивлявал как може човек да бъде такъв алтруист и да е толкова отзивчив ... за знанията, които е „влял” във форума и тези които са чели няма смисъл да говорим. Всеки пост му беше километричен и индивидуален (не просто copy/paste)
4.  ДЗВЕР - намесва се когата нещата излязат от контрол, когато потекат глупостите и когато някой има нужда от помощ. Все по-малко пише, но съм научил много неща от него. Пише правилно и издържано и винаги чета с удоволствие, защото пише на най-висок стил с разнообразни изрази и е просто приятно за комуникация; бяга от стадото.
5.  Петко К - за мен това е човека ,от който се научих да комбинирам упражнения, да пиша програми и рецензирам.
6.  Калоян Георгиев - също е спомогнал за форума, но и за мен лично е допринесъл с разни неща (той си знае). Освен това често се е интересувал от мнението ми, а това винаги има значение.
7.  Емил_МЛО - показа ми и че на моята възраст човек може да знае и прави много неща, както и да изглежда внушително.
8.  емзо - ако има непозната билка, скрита промоция, или грешка в хранителен режим - той е човекът, които помага и от които много научих. Колко форуми сме изчели с него и колко прахчета сме обсъдили .....
9.  Йода - благодарение на него съм модератор и винаги ми е правил комплименти (не мога да не го почеша по гърба :)) Освен това ми е споделял разни тънкости (най-вече чутите от Чукундур)
10.  perlsite - винаги има какво да се научи от него
11.  Чукундур - от него съм научавал разни тънкости относно диетите
12.  head_hunter - освен останалото, той отвори очите на много хора, за боклуците, които си слагаме в устата

Има и много хора като NikolaBull, PROMPT, kadze, _ZOB_DOG_ и други от които всички сме научили много неща, но ако трябва всички да споменем списъкът ще стане безкраен. Отделно едно малко „мерси” се чувствам задължен да кажа на тези, които ме споменаха в другата тема :)

П.П. Последните 4-5 месеца се занимавах с кандидатстване и нямах възможност да пиша активно. За нататък може би също няма да имам големи възможности.


Поздрави,
manson

15.10.07
21:27

Аз бих посочил Димитър Михайлов като по напред от всички нас за многото положен труд за да е реалност всичко това и да се познаваме всички ние.
Благодаря на всички дето са ме включили в своите фаворити  и  съм и бил полезен с нещо. На другите тепърва предстои

16.10.07
10:26

Благодаря на всички компетентни хора във форума за полезната и разнообразна информация за всичко от света на фитнеса и културизма. Успех и продължавайте все така напред!

head_hunter

16.10.07
10:44

Ами всички знаете, че не ме бива по дългите постове, но все пак и аз има на кой и за какво да благодаря, а именно:
1. Митко за създаването на сайта и форума от които един лаик във фитнеса с времето се превърна в напреднал  :-)
2. На абсолютно целия екип на сайта за това, че ме приехте и помагахте за това което правите за сайта и форума!
3. На всички потребители без които нямаше да е възможно съществуването на форума!
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

16.10.07
11:29

казано от MOHCTAPA на 15.10.07, 18:09:

ЕВАЛА на хората, създали и реализирали идеята за този сайт, който няма равен в България!

Нямам какво повече да кажа :)

16.10.07
11:58

Здравейте!
Първо едно голямо “Благодаря” на създателите на Тийма. Без вас и нас нямаше да ни има тук и сега. Благодаря на модераторите и авторите за всички полезни статии, съвети и препоръки.
Сега персонално:
Благодаря на tpd, за това, че преди няколко месеца ми светна лампата с грешките в храненето и благодарение на него проядох много неща ;-)
Благодаря на DЗВЕР, за това, че също преди няколко месеца ме абмицира да поработя още по-здраво и да постигна сегашните резултати. Сега, като погледна старите си снимки ми идва да ревна от ужас, добре че ме стресна наистина навреме. Благодаря ти също и затова, че отдели толкова време да ми обясниш биомеханиката на мускулите, само месец след това успях да се набера на лоста като пич :)
Благодаря на Петко Кавръков, по точно на блога му, от който черпя много информация.
Благодаря на buhtata, за това, че адски много ме амбицира. Ех, кога ще те стигна...Също и за помощта относно добавките ;-)
Не на последно място, EMZO, специални благодарности към теб, за това че винаги си неотлъчно зад мен и следиш всичко, което правя. Благодаря ти, че се намесваш винаги навреме и адекватно и ме поправяш, когато бъркам. Благодаря ти и за хубавите думи :-)

FZ

16.10.07
12:35

Аз ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Димитър Михайлов .

16.10.07
14:53

Аз съм сравнително отскоро в този форум и много повече чета, отколкото пиша. Смея да твърдя, че съм изчела една голяма част от старите теми, онези, писани през първите години. И благодаря на всички, които са оставили толкова много знания в наследство.
На админовете, за огромния положен труд през годините. Това просто не би могло да бъде заплатено.
На бившите и настоящи модове, които продължават да помагат.
На авторите на статиите в сайта.

По-лично на Winnie и на buhtata. Хубаво е да знаеш, че не си единствената жена, която не пърха с двукилограмови тежести.  :) Амбицирате ме да продължавам. Winnie, благодаря и за таралежа, май така и не ти го казах. :)
На Alkorin. Мисля, че досега не съм задала въпрос, на който да не си ми отговорил. И включването винаги е адекватно.
На всички, които се включват из писаниците в дневника ми и ме коригират. Това много ми помага.

16.10.07
17:27

Благодарности към целия екип, който подържа този великолепен сайт.Ако има сайт в българското пространство достоен за възхищение, то това е bb-team.org.Статии,полезна информация,компетентни мнения.. благодарения на хора с доста сериозен опит зад гърба си.Продължавайте в същия дух!

17.10.07
19:27

Аз познавам никого тук,но пък съм използвал много от информацията която сте поствали.Сещам се за Дзвер ,който доста добре обясняваше неща за които питах.Даже май на един изпит написах част от описанието на Дзвер относно метаболизма. Искарах наистина висока оценка ;)

head_hunter, Димитър Михайлов, Петко К, емзо, Калоян Георгиев, Владимир Недков(то на него май всички трябва да му благодарим). Общо взето не са един и двама...

S7oMaN40

17.10.07
20:25

Определено трябва да благодаря на екипа на bb-team, защото от вас научих много полезни неща, които ми помагат да се развивам не са в сферата на бодибилдинга...
Конкретно не знам на кой да благодаря, защото почти никой не пише в темите ми :P ...

казано от introducer на 17.10.07, 19:27:

Аз познавам никого тук,но пък съм използвал много от информацията която сте поствали.Сещам се за Дзвер ,който доста добре обясняваше неща за които питах.Даже май на един изпит написах част от описанието на Дзвер относно метаболизма. Искарах наистина висока оценка ;)

Извън темата:
Ха :)
Преписвач.
Майтапче де, да не се обидиш :)
Е, радвам се че писаниците ми са помогнали на някои хора. Хубаво е и това, че като гледам все повече хора ползвате форума като източник на информация и програми, което означава, че постига целта си!

Искам да лагодаря и на всички от екипа и не от екипа, които приемаха този и другия форум и сайта като собствено дело и даваха всичко, даже и пари от джоба си за развитието им. Няма да давам имената им, страх ме е да не се изложа каот пропусна някой, а те се занаят кои са. За съжаление вече не се събират тези хора, много посетители даже и не ги помнят, но заслужава да бъдат отбелязани. Някои от тях е занимаваха с конкретни спортове - трибой, канадска и т.н. други помагаха със знания за информационна обезпеченост, трети помагаха в организацията и реализацията на отделни проекти. Смятам ,че каквото и да е било и каквато и насока да са взели нещата, тези хора заслужават не моята, нашата благодарност, че ако днес нещата имаха ясна посока, те са помагали тази посока да се намери тогава, когато този проект още пробиваше в интернет пространството.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 18.10.07 07:36.

18.10.07
09:36

казано от Tralfamadorian на 16.10.07, 14:53:

На Alkorin. Мисля, че досега не съм задала въпрос, на който да не си ми отговорил. И включването винаги е адекватно.

Е аз искам да благодаря на Tralfamadorian и на тези които ме споменаха в другата подобна тема за фаворитите :) , аз не съм администратор или модератор в този форум а помагам от добро сърце и винаги е приятно когато хората на които си помогнал да си помогнат сами си спомнят за теб и кажат някоя добра дума.

22.10.07
18:18

Веднага бих искал да благодаря на Петко К ! Той винаги ми е давал уместно и правилно мнение по въпросите,които са ме интересували. Никога не е проявил арогантност и надменност, нито пък е парадирал със знанията си и постиженията си ( както правят много хора тук).От много време исках да му благодаря.
Искам да кажа и много голямо мерси и на Jorku, защото това е човекът, който винаги когато може ще помогне със добре аргументирано мнение,подплатено със ненатягащо лично мнение!
Отделно мерси на Morpfeus , (може да не съм го написал правилно) защотото е пич! И на Димитър Михайлов защото без него това нямаше да е възможно!

Мнението беше редактирано от power_hammer на 22.10.07 18:25.

23.10.07
08:06

Благодаря на създателите на сайта и на екипа, че го поддържат интересен и пълен с информация, както и с приятни нововъведения.
Благодаря на “старите кучета”, че винаги са ми давали отговори на въпросите и са ми помагали - повечето ги има изредени, но няма и аз да изреждам, защото не искам да изпусна някой.
И потребителите също трябва да си благодарим, защото форума е според мен на доста високо ниво, има хубави разговори и посещаемост.
Давайте все така !

30.10.07
23:06

Мартин - Когато преди...станаха 3 години и половина някъде... започвах той беше човекът, който ми помогна и ме насочи. А форумът беше още мъничък 2004-та...
Петко К - Той ми помогна да си изградя смислен тренировъчен режим за първи път, та после да мога и сам.
D3BEP - Когато все още само черпех акъл и не се опитвах да пробутвам своя неговите постове ме научиха на доста неща.

Мнението беше редактирано от marzipan на 30.10.07 23:08.

28.02.08
08:57

1.На създателите на сайта и форума                    и 2 на всички които дават полезни съвети

28.02.08
10:55

Аз също искам да благодаря на създателите и поддържащите форума и сайта (отчитам че изисква много време и ресурси и доста нерви понякога за да се продължава).
Искам да благодаря специално за Митко Михайлов за интереса към дневника ми и личните съобщения. И за насърченията ;-)
Искам да благодаря и на Владимир Недков специално за един отговор на мой въпрос във форума. За това, че си направи труда да прочете една статия на английски и да ми напише лично отговор, който ме вълнуваше.
На Jorku за вниманието му към моя дневник и съветите му.
И последно в този пост, но не на последно място на Митака (mitaka101) от който съм научил толкова, толкова много. (като се има предвид, че аз съм доста твърда глава и често си патя, понеже не слушам съвети)
БЛАГОДАРЯ ВИ!

28.02.08
11:18

Дам, неотдавна бях писала пост в тази тема, сега пиша друг такъв.
Благодаря на Митака, за това че ми помага. И не само ми помага в личните тренировки, а и непрекъснато уча от постовете му. Всъщност, така черно на бяло файда няма. При първото си пътуване до София, ще се отбия да му благодаря лично! :)

Тютчев

28.02.08
12:06

На Алкорин, само на неговите мнения имам доверие и досега не е изказал мнение с което да не съм съгласен. Умен и ентусиазиран човек, който наистина е вътре в нещата. Радвам се, че го има в този форум. Доста неща съм понаучил от него.

а, да, щях да забравя, на Петко също съм благодарен и на Стоянчо, този Веселин Иванов той също ми вдъхва доверие.

Мнението беше редактирано от Тютчев на 28.02.08 12:18.

*Ronnie Coleman*

16.03.08
21:23

Просто ще кажа само, че много благодаря на Димитър Михайлов заради това, че се труди да направи сайта колкото може по-хубав,удобен и да се учим на фитнес спорта и че винаги върви напред с живота а не стои на едно място а и също така благодаря на Петко К,Стоянчо,Георги Гайдов и Питона ;)

Мнението беше редактирано от *Ronnie Coleman* на 16.03.08 21:24.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1