14.11.07
22:02
От край време тренирам и бицепс и трицепс, което е нормално нали, обаче бицепса ми изостава, както на обем, така и на сила, ръката ми вместо да расте равномерно, расте трицепса за сметка на бицепса, и ръката ми расте само от него, което не е нормално, при положение, че си правя тренировката в четвъртък за ръце, както си му е реда, та така, кажете каде може да е проблема, понеже лудвам
поздрави !
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Пробвай да смениш упражненията,програмата,повторенията се някак ще потрагне тоя бицепс няма каде да иде ;-)
14.11.07
23:15
мда, трябва д апотръгне, но упражненията ги рпавя всеки път под ралзичен ред, сменям ги, серии, повторения и си седи и тва е , бахти бицепса ахах ;]
15.11.07
08:08
нормално е трицепса да расте повече все пак е по големия мускул...
Премести тренировка за бицепс в началото на сплита. Прави дропсерии или суперсерии, при мен упражнението 21 винаги идва на помощ при застой.
15.11.07
09:48
казано от MOHCTAPA на 15.11.07, 09:37:
Премести тренировка за бицепс в началото на сплита. Прави дропсерии или суперсерии, при мен упражнението 21 винаги идва на помощ при застой.
Какво е това упражнение 21 :|
С крив лост :
1. 7 пъти движението до половина
2. 7 пъти от средата до горе
3. 7 пъти цялото движение
15.11.07
20:23
От право положение на тялото, или скотово сгъване с лост-а ?
това упражнение 21.. за една серия да се направя 3те работи ли т.е да се дигне 21 пъти? или 3 отделни серий по тоя начин??
от изправено положение.Няма почивка между седмиците
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 16.11.07 09:17.
16.11.07
08:02
Само поселдната серия, или и 4-те серии така ? Или целта е последната серия за да се напомпи мускула на маx ?
ае то е завършващо упражнение ... не са прай с много кг и са прай 2-3 серии ; 3макс..
16.11.07
15:37
треа да стресираш мускола,ама трябва някой друг да ти каже кво да праиш без ти да знаеш
16.11.07
16:49
казано от Pastora на 16.11.07, 15:37:
треа да стресираш мускола,ама трябва някой друг да ти каже кво да праиш без ти да знаеш
:gulp: :grrr: :ohh: :bug:
Защо? Ако ти кажа да направиш няколко тежки серии петици, след което няколко супер бавни 15-ки и накрая ти приложа трикове от резистънс трейнинг ще устоиш на стреса понеже ще съм ти разказал за ефекта ли? :) ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече