Каиши за китките

14.12.04
21:28

Какво представляват тея каиши дето са за предпазване на китките. Могат ли да се заменят с обикновен или еластичен бинт. До какво може да доведе неизползването им.

15.12.04
00:25

Въпроса е неясен.Питаш за фитили или бинтове :!:  :?:

15.12.04
00:28

Нищо няма да ти стане, ако не ги използваш - и каишките и бинтовете :)

15.12.04
02:58

Аз вдигам с едни ръкавици на Venice Beach, които са със самозалепващи се “колани” за китките. Хубавото е, че лесно се регулира силата на стягане.

BA

15.12.04
20:06

еми братле ако претоварваш или си решил да напраиш нещо поечко за по малко време понекога се прецакват китките и почват некви болки обаче каато слоиш некви бинтове след известно време се оправят . ТАка бех и аз обаче ми се опраиха и сеа си праа сериите без никви такива само едни ракавички дето предпазват да не си нарана дланите :)

14.01.05
09:16

ok. Мерси на всички.

18.01.05
01:00

Представляват една лентичка която се слага на ръката и се залепва по нея след това с другата лентичка се промушва през една катарама и се стяга китката като се самозалепва пак.Ефекта е че стяга китката,което както пита можеш и с ластичен бинт да замениш

18.01.05
22:30

А чрез каишите, няма ли да се получи подобен ефект като използването на колан, с други думи, изнежване. Защото аз ползвам точно такива ръкавици с каиши, и имам чувството, че ми се изнежват китките.  :?

19.01.05
10:12

как така “изнежват китките” =)
нищо няма да ти стане ако не ги ползваш, но понякога мусклулът, който тренираш няма да е донатоварен, а хватът ти няма да издържа... т.е. за сметка на предмишницата не успяваш да натовариш добре гърба например...

19.01.05
22:59

Аз ги използвам при големи тежести и ми дават увереност и стабиност, не бих казал че изнежва но при постоянна употреба може и да се получи

20.01.05
00:17

Ako ги носиш постоянно стегнати по време на цялата тренировка мускулите и сухожилията на отговаряши за китката се изнежват и стават слаби и лесно податливи на травма (както всички подобни налакътници наглезенки наколенки колани и др..)... Пропоръчвам ти да ги слагаш на големите килограми като имаш нужда (както всички подобни налакътници наглезенки наколенки колани и др..) или ако искаш просто да си сигурен че китката няма да ти се огъне в сублиният момент и да ти падне щангата на носа :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1