07.12.07
14:34
Темата я пускам за тези който са ползвали добавките на тази фирма за да обменим опит,кой какви добавки е ползвал,как ги е дозирал,какъв ефект е наблюдавал по време на приема и съответно след като е спрял да ги взема.
Ще започна първо аз, в продължение на два месеца вземах Но-експлоуд, и Целмас.Целмаса го вземах в тренировъчни дни 6-8 часа преди края на тренировката ми и втората доза в края на тренировката.В не тренировъчни дни сутрин на гладно първа доза и след 6-8 часа пак на гладно втората доза.
Но-експлоуда го звземах преди тренировка 40-50минути на гладно по една мерителна лъжица ,в нетренировъчен ден пак по същото време пак една мерителна лъжица.Установих че и с две и с една лъжица има достатъчно голям ефект и затова го вземах по една лъжица.
Ефект който изпитах по време на приема - първото нещо което не може да не направи впечетление е изключителна енергия и желание за тренировка.В края на тренировката вместо да си труп се чустваш все едно не си я почвал.Работните ми тежести с които изпълнявах упражненията се увеличиха за целия период около 20-30%.Времето на почивка между сериите го намалих почти на половина.В общи линии се чустваш превъзходно.
Ефект който изпитах след като спрях приема им.Първите три дни - главоболие,не знам дали има нещо общо.Важно е да спомена че вече месец след спирането им,не съм загубил маста и силата си.Но имам чуството че сърцето и кръвоносната система не могат да издържат на досегашното натоварване.Най силно го усетих на третия ден след спирането при клека.Направих си всичките серии за клека и легнах на легпресата ,в момента в който напънах такова главоболие нахлу в главата ми че направо сгънах въдиците и се прибрах.Имах една тема за това главоболие.Ходих чак до Правителствена болница в София и ми правиха ядрен резонанс на главата,щото един доктор се усъмни за аневризма.Резултата от резонанса е - нямам нито тумори нито разширени кръвоносни съдове.Значи не е от мен.По късно също продължих да тренирам и усещах един световъртеж след като започнеше натоварването.Имах чуството че не стига кръв и кислород до главата ми.Спрях да тренирам две седмици и когато почнах този ефект беше понамалял и се принудих да намаля килограмите с които работя -въпреки че имам сила да изпълня серия с тях,а също и да увелича времето на почивка между сериите.В резултат вече след месец нямам такива оплаквания ,но и намам тази интензивна тренировка която изпълнявах по рано.
Реших да спомена този опит който имам с вас,защото можете да си преставите какво ми е минало през главата,първо съмнение на доктор за аневризма или тумор в мозъка, после влязох в тунела за да съм спокоен че нямам.Вие бихте ли напъвали с макс тежести ако се съмнявате че някъде в главата ви има кръвоносен съд дето може всеки момент да се пръсне и да умрете?Мисля като цяло че този дискомфорт който изпитах е по скоро от експлоуда от колкото от Целмаса.Сега вече като разсъждавам, предполагам че той действа основно съдоразширяващо и вените и артериите ви стават като магистрали-кръвта може при по високо налягане на сърцето и по малко съпротивлениена вените да циркулира по бързо и кислорода да пристига по бързо и в по големи количества до органите.От там идва мисля и чуството че не сте натоварени .Когато го спрете обаче вените и артериите се свиват и вие изпълнявате със същия интизитет упражнението само че после сърцето ви ще изхвръкне направо и ви се завива свят -защото не достига кислород достатъчно в мозъка ви.
Ако някой е изпитал подобни симптоми нека да сподели,а и също ако е вземал някои от другите добавки .
Защото са ми пристигнали тези добавки:
BSN NO-XPLODE 2.7 LB - 2бр.Fruit Punch
BSN Cellmass 960gr - 2бр.горски плод
TRUE MASS-Powder 5.75Lbs.-1бр.ванилия
AXIS-HT 120Tabs - 2бр
SYNTHA-6 POWDER 2.91LBS-2бр.ванилия
Optimum 100% Whey Protein 5 Lbs Tropical Punch -1бр
Понеже повечето не съм ги вземал,ще ми е интересно да споделите нещо за тях
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
10.12.07
02:28
еми аз вече месец и нещо земам мас стака на bsn за сега ефекта е мн добър но ще видим като спра да вземам какво ще стане ;-) но със сигорност си заслужава парите ;))
10.12.07
13:48
написах МАСС СТАКА едвали има няколко хаха, NO-XPLODE, Cellmass ,AXIS-HT, NITRIX, SYNTHA-6
казано от flowerr на 10.12.07, 02:28:
еми аз вече месец и нещо земам мас стака на bsn за сега ефекта е мн добър но ще видим като спра да вземам какво ще стане ;-) но със сигорност си заслужава парите ;))
Добре де кажи какъв е този мн.добър ефект..
Кажи тогава колко кила качи от него(3-4кг колко)или и ти хвърляш само мокри пиратки?
казано от flowerr на 10.12.07, 13:48:
написах МАСС СТАКА едвали има няколко хаха, NO-XPLODE, Cellmass ,AXIS-HT, NITRIX, SYNTHA-6
Имах предвид че в интернет-магазините продават стакове ама не са всичките тези неща заедно.Затова попитах.За аксиса и за синтата би ли казал нещо - как ги вземаш и евентуално ефекта - дължащ се на тях.
10.12.07
23:59
Като ги свърша ще постна тема за резултати след 6месеца с таблица за сраваняване.. а колкото до кг от 76 на 84, SYNTHA-6 - добър вкус, добре се разтваря, оказва ефект върху въстановяването които усещам като цяло съм доволен а колкото до AXIS-HT - там вече съм с праворечиви мнения имам чуството че повръщам от него , не че нещо ама като не си болен не се чусваш зле и да си повръщаш червата по 2пъти на ден в продулжение на седмица не е мн оферта и все пак немога да съм сигорен че е от него но е факт че след като го спрях този ефект изчезна иначе от другите продукти съм доволен като цяло особено от нитриха ;)
нитрикс пих още като спечели наградата ‘’добавка на годината’’ и бях с големи очаквания
обаче се оказа нищо особенно ;) не бих повторил.
но-експлоуд пих веднага след това ,беше с отвратителен вкус и също не съм впечатлен от ефекта.
Единствено напомпването както са обявили в рекламите се усеща малко или много,мм не качих ,килограми на уредите също.
11.12.07
19:35
А какво е Нитрикса ?
казано от karlo на 11.12.07, 19:18:
нитрикс пих още като спечели наградата ‘’добавка на годината’’ и бях с големи очаквания
но-експлоуд пих веднага след това ,беше с отвратителен вкус и също не съм впечатлен от ефекта.
Единствено напомпването както са обявили в рекламите се усеща малко или много,мм не качих ,килограми на уредите също.
Предполагам че силата при мене най вероятно е дошла от креатин етил естера в Цеелмаса, а не от Експлоуда.
12.12.07
18:50
nitrix-а повлиява на 50% от хората които го земат при мен работи а колкото до ММ, ти ако очакваш само от добавки за 1-2 месеца да станеш 130кг мусколи си голям мечтател ..
Пил съм 1 доза n.o. explode и ефекта на “полудяването” беше налице от тази 1 мерителна лъжичка. Тази доза я цапнах само защото нямах вяра в препарата, а мой приятел го ползваше и беше удивен. Е, оня ден си купих цяла кутия, но още няма да я започвам, защото лятото претърпях контузия в рамото, която още не е на 100% оправена, а за да взема максимума от добавката трябва да съм в идеална кондиция. Ако темата е актуална с удоволствие след като употребя цялото количество бих споделил имало ле е ефект и какъв е бил той.
Възможно ли е от No xplode да ми излизат пъпки по гърба?Много са ми излезли,и преди имах ама сега като че ли са повече.Ако знаете какво да взема за да спрат да излизат ще съм ви много благодарен!
казано от BoBkAtA на 17.12.07, 21:47:
Възможно ли е от No xplode да ми излизат пъпки по гърба?Много са ми излезли,и преди имах ама сега като че ли са повече.Ако знаете какво да взема за да спрат да излизат ще съм ви много благодарен!
Споко не е от експлоето.Потърси дерматолог.И гнойни пъпки не се цедят,щото се замърсява кръвта и излизат на друго място - кучат се.
мога ли да ви попитам как да пия no-xplode i cellmass преди тренировка тва ми е ясно ама после кога ?
:)
5-6 часа преди или след това на гладно.Ти си избери кога ,според това кога ти е тренировката .
казано от BiG_SvE на 08.12.09, 18:20:
мога ли да ви попитам как да пия no-xplode i cellmass преди тренировка тва ми е ясно ама после кога ?
:)
Темата е на 2 години, но на етикетите на тези продукти си пише. Селмаса веднага след трен и 6 до 8 часа преди или след приема, който ти е бил след тренировка. No-xplodе-а виж на етикета не съм го пил.
А в какво точно се състои разликата между N.O. Xplode и Nitrix?
Защото по описанието на двата продукта и двата действат по сходен(почти еднакъв) начин. Само, че единият е доста по-скъп от другия :(
15.12.09
11:55
казано от karlo на 11.12.07, 19:18:
на мен ми действа жестоко,много съм доволен от Нитрикса ,за 2 години съм изпил 4 големи кутий, имам и познати които са удивени, и други на които не им действа,явно си е до организъм.
Аз пих ендоръш-а. Не е силен енергетик, но не е и слаб. За 10лв. бутилката обаче - според мен има по-добри решения. Да не говорим, че много от съставките присъстват и в ноу експлоуд-а.
Мнението беше редактирано от NastyNas на 15.12.09 12:15.
15.12.09
22:46
Здрасти момчета.Аз искам да споделя моите впечатления от стака на БСН(No-explode,nitrix,cell mass).Впечатленията са ми плачевни(не искам да обиждам марката или продуктите).Просто нямаше никакъв ефект.По точно единствения ефект беше,че имах повече тонус по време на тренировка,но немога да кажа дали не съм си го внушил,защото имах големи учаквания от стака.Пих продуктите месец или месец и половина.Спазвал съм диета-горе долу съм гледал да спазвам белтъка и въглехидратите,които са описани за максимален ефект.Тази година ще пробвам стака на controlled labs.Ще ви напиша дали е имало ефект,когато приключа.Надявам се на вас да ви подействат,все пак парите не са никак малко.
16.12.09
04:34
казано от NastyNas на 15.12.09, 12:14:
Аз пих ендоръш-а. Не е силен енергетик, но не е и слаб. За 10лв. бутилката обаче - според мен има по-добри решения. Да не говорим, че много от съставките присъстват и в ноу експлоуд-а.
Изпих 3-4 бутилки EndoRush. На мен лично ми се отразява доста добре - уморявам се по-трудно, усещам подобрен тонус. Не е много евтин, но 10 лева струват 4 дози. Като цена това е сравнимо с цената на енергийните напитки (RedBull, Shark), но за мен определено EndoRush е много по-ефективен от тях.
16.12.09
10:08
Не е силен ли? Ти да не една бутилка да я пиеш на 4 пъти?
Я пробвай на две, или пък на един и пак ще си говорим,
т’ва чудо има 800 мг кофеин в бутилката...
16.12.09
10:48
казано от Finish First на 16.12.09, 10:08:
Аз пия EndoRush както се препоръчва от BSN, т.е. 1 шише - 4 отделни приема. Определено усещам една доза. Възможно е да има връзка между ефекта от този прапарат и количествата кофеин (кафе, енергийни напитки), които човек пие нормално за деня. Категорично не препоръчвам приемането на повече от една доза при еднократен прием. Не виждам какво би могло да наложи това, а и такъв съвет може да бъде и опасен.
16.12.09
10:55
При правилната употреба на Endorush,много рядко има хора които не го усещат.Трябва да се изпие на гладно и половин час преди тренировка.Доста голяма част от активно трениращите са много доволни от него,а за цената ,определено е нормална за качеството си.Не може да се сравнява с No-xplode ,но ефектът пак е добър.
16.12.09
11:10
казано от BodyArt Консултант на 16.12.09, 10:55:
При правилната употреба на Endorush много рядко има хора, които не го усещат.
Точно това имах предвид. Допускам, че човек, който пие 2-3 силни кафета и/или енергийни напитки ежедневно, вероятно няма да усети EndoRush толкова ясно.
казано от BodyArt Консултант на 16.12.09, 10:55:
Трябва да се изпие на гладно и половин час преди тренировка.
Да, определено ефектът е в зависимост от наличието на храна в стомаха. Ако се изпие на пълен стомах действието идва по-късно и не е така осезаемо. Точно такъв прием (на гладно, около 30 минути преди тренировка) е най-удачен според мен.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.12.09 11:10.
казано от Finish First на 16.12.09, 10:08:
Пих ги на 3 пъти. Не е чак слаб, но и не е кой знае какво. Особено ако кофеина не ти влия кой знае колко...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече