Креатин-Алкохол

09.12.07
10:05

Здравейте.Директно ви обеснявам:Вчера към 2 си пих креатина ходих на тренировка и вечерта ме извикаха на диско пих около 30 40 гр джин и то смесен и след 15 20 мин сърцето по точно лявата гърда много яко взе да ме притиска и като цяло ме “режеха гърдите направо” просто все едно нещо ме натиска много яко в гърдите..дали има връзка това с креатина..

09.12.07
10:46

Не ми се вярва от толкова малко количество алкохол да ти стане нещо.По-скоро си въобразяваш.И на мен ми се случва понякога  без да съм пил, но ако искаш иди на преглед при кардиолог за да се успокоиш.

09.12.07
10:48

Не си бъобразявам гърдите ме притискаха яко особено лявата ....

09.12.07
11:15

Ако са остри бодежи в сърцето това е нормално. И на мен някой път ми става без да съм вземал нищо. Не вярвам точно от тази комбинация да ти е станало нещо. Пробвай да се въздържаш от алкохола щото нищо не е сигурно..

09.12.07
11:52

Така и ще направя,защото от когато вземам креатин мн страно се чувствам ...

09.12.07
12:10

Маалей,ще са отровиш бе момче.Уж си на 16г.Къв е тоя алкохол,какво е това пиянство?Рано ти е още за спирта.Като му дойде времето тогава.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1