Промените

Прескочи до:

И друг потребител също ни писа за съобщенията, но тъй като проблемът е по-комплексен, нужно е повече време за откриването на причината. А за личните съобщения може да реализираме една стара идея, която направо “вади” очите на потребителя. :)

FZ

26.01.08
12:25

Още нещо свързано с личните съобщения , вече не уведомява на е-майла ,че си получил лично съобщение във форума на bb-team.org. :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.01.08 12:25.

Това по принцип е настройка на акаунта. Ако е отметната, следва да получаваш известия за нови лични съобщения. Възможни са забавяния единствено, тъй като различните имейл услуги комуникират с относителна скорост, но се надявам да няма проблем с получаването им.

27.01.08
08:18

Имате някакъв проблем с часовника от 10-12 дни насам.Следобед отброява времето отново от 0 до 12,вместо 12 до 24 часа.Ето например Red Walker пише в 23,09 часа за вечерята си.В дневника му е фиксирано времето 11,09ч.Отначало във форума имаше същата грешка,а сега се оправи.Но в отделните теми още се получава.

Миро, благодаря за репорта. Имаше проблем с презентирането на датите, но сега мисля, че е наред и в самите теми.

06.02.08
07:13

Имам едно предложение:
най-отдолу на всяка страница сложете пак менюто :  начало>...>...>... или бутон “нагоре”
Защото, като си превъртял страницата до долу, четейки за да минеш в друга тема трябва да превъртиш (изтеглиш) страницата догоре, а това е досадно.
Подобна функция има по другите форуми и е облекчение (глезотийка) за потребителите.

По принцип в горната дясна част на всеки пост във форума има линк “нагоре”, но ще помисля и как да реализираме една навигация и долу.

06.02.08
09:48

Имало, ама аз си мислех че е нещо свързано с потребителя и не съм цъкал.
Моя грешка.

23.02.08
17:49

а по въпроса с ЛС-та някакво развитие има ли?

Бяхме намерили една липсваща част и я преместихме, но явно не е цялата. Ще проверя отново.

02.03.08
21:46

Материалите са неорганизирани. например онзи ден се смазах от търсене на материала за креатин - из целия сайт го няма - намерих го с гугъл(заведе ме директно на линка,иначе откриване няма). И с други материали съм изпитвал големи затруднения. Форумът е добър,но има какво да се направи за организираността на статиите

Тъй като от скоро подкрепям това мнение, работя над един начин за подредба, който се надявам да е успешен. Но едва ли ще може да е по-добър от интегрираното Google търсене, което има в изданието.

Защо минахме на английски интерфейс?

Един пропуснат файл имаше. Корегирано, благодаря. :)

16.03.08
15:36

Евала за чертата отделяща мнението от подписа  . Най накрая ще спра да чета подписите на целия форум :) .

17.03.08
02:42

А защо няма опция ‘изтрий’ на личните си поустове? В доста форуми до бутона ‘редактиране’ има ‘изтрий’... Няма да е лошо да го има и това. (разбира се, ако технически е възможно и не е голяма играчка)

ozo, тази функционалност не е реализирана поради някои технически съображения (пример: какво би станало, ако постът ти е всъщност нова тема и след нея има отговори). За сметка на това мисля, че модераторският екип е на линия да направи необходимото, ако нещо трябва да бъде изтрито по желание на автора му.

17.03.08
18:31

търсачката се е сбъркала тотално

Бяха констатирани следните грешки
Имате право да търсите само на всеки 10 секунди.
Връщане към предишната страница

17.03.08
19:26

казано от Димитър Михайлов на 17.03.08, 11:00:

ozo, тази функционалност не е реализирана поради някои технически съображения (пример: какво би станало, ако постът ти е всъщност нова тема и след нея има отговори). За сметка на това мисля, че модераторският екип е на линия да направи необходимото, ако нещо трябва да бъде изтрито по желание на автора му.

В други форуми ако има отговори след твоя пост не можеш да изтриваш.СПоред мен така ще е удачно.

swim_fan, ще направим няколко проверки тази нощ, за да видим къде би могло да има проблеми при търсенето.

vatchev, идеята е пратена към “писачите”. :)

19.03.08
12:24

Нещо не мгоа да изпращам ЛС-та.Като натисна изпрати не става нищо,а името на потребителя до който искам да изпратя се изтрива от полето.После в кутията “изпратени”няма писмо...няколко пъти вече натискам..

vatchev, може ли да ми кажеш какъв браузър ползваш, както и да пишеш на webmaster [at] bb-team.org до кого е било адресирано съобщението, за да проверя? Благодаря.

Вачев, я виж пак дали става...
Митко, препълнила ми се е пощата и не съм видял. Човекът май на мен се е опитал да пише. И лошо, щото може и други да са се опитали.

19.03.08
18:57

Всичко е ок.Пратих ЛС-то ;)

В тази тема бяха обсъждани сигнатурите, затова ще спомена тук, че намалихме размера на шрифта им, за да се отсеят от мнението на потребителя.

22.05.08
12:02

Абе я кажете къде е търсачката, че не моа я намера нещо  :long:

Горе вдясно. Както на тази страница, така и на всички други в изданието и форума. :)

22.05.08
12:10

Тая ми отваря гугъла.Нали имаше една за вътрешно търсене във форума.Да не сте я махнали

Да, отваря Google, но за локализирано търсене, което се провежда в нашата мрежа - с други думи, ползвай я свободно, тя ще търси в изданието и във форума, както правеше предишната (с тази разлика, че извежда по-точни и бързи резултати).

22.05.08
20:39

Да, но на тази не можеш да си избираш раздел, потребител ...

Мнението беше редактирано от difference на 22.05.08 20:40.

Анализът на трафика ни показа, че 1% от потребителите са ползвали разширено търсене или такова по потребител. Затова решихме да дадем приоритет на ефективните резултати и бързина за момента, а за предишните опции сме измислили алтернативно решение.

23.05.08
09:52

За разширено търсене просто се добавя search.
http://www.bb-team.org/forums/search/

На мен така ми е по-удобно, отколкото с търсачката горе в дясно, която показва резултати и от интернет магазини, примерно.

28.07.08
20:29

Влизам за 1ви път от доста време с идеята да прегледам дали не се продава някои бърнър или l-carnitine, а то неможе да се търгува с добавки ?! :O

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1