Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25.01.08
08:26
И друг потребител също ни писа за съобщенията, но тъй като проблемът е по-комплексен, нужно е повече време за откриването на причината. А за личните съобщения може да реализираме една стара идея, която направо “вади” очите на потребителя. :)
26.01.08
12:25
Още нещо свързано с личните съобщения , вече не уведомява на е-майла ,че си получил лично съобщение във форума на bb-team.org. :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.01.08 12:25.
26.01.08
21:21
Това по принцип е настройка на акаунта. Ако е отметната, следва да получаваш известия за нови лични съобщения. Възможни са забавяния единствено, тъй като различните имейл услуги комуникират с относителна скорост, но се надявам да няма проблем с получаването им.
Имате някакъв проблем с часовника от 10-12 дни насам.Следобед отброява времето отново от 0 до 12,вместо 12 до 24 часа.Ето например Red Walker пише в 23,09 часа за вечерята си.В дневника му е фиксирано времето 11,09ч.Отначало във форума имаше същата грешка,а сега се оправи.Но в отделните теми още се получава.
27.01.08
11:31
Миро, благодаря за репорта. Имаше проблем с презентирането на датите, но сега мисля, че е наред и в самите теми.
Имам едно предложение:
най-отдолу на всяка страница сложете пак менюто : начало>...>...>... или бутон “нагоре”
Защото, като си превъртял страницата до долу, четейки за да минеш в друга тема трябва да превъртиш (изтеглиш) страницата догоре, а това е досадно.
Подобна функция има по другите форуми и е облекчение (глезотийка) за потребителите.
06.02.08
07:37
По принцип в горната дясна част на всеки пост във форума има линк “нагоре”, но ще помисля и как да реализираме една навигация и долу.
Имало, ама аз си мислех че е нещо свързано с потребителя и не съм цъкал.
Моя грешка.
24.02.08
14:37
Бяхме намерили една липсваща част и я преместихме, но явно не е цялата. Ще проверя отново.
02.03.08
21:46
Материалите са неорганизирани. например онзи ден се смазах от търсене на материала за креатин - из целия сайт го няма - намерих го с гугъл(заведе ме директно на линка,иначе откриване няма). И с други материали съм изпитвал големи затруднения. Форумът е добър,но има какво да се направи за организираността на статиите
03.03.08
04:05
Тъй като от скоро подкрепям това мнение, работя над един начин за подредба, който се надявам да е успешен. Но едва ли ще може да е по-добър от интегрираното Google търсене, което има в изданието.
16.03.08
05:05
Защо минахме на английски интерфейс?
16.03.08
05:49
Един пропуснат файл имаше. Корегирано, благодаря. :)
Евала за чертата отделяща мнението от подписа . Най накрая ще спра да чета подписите на целия форум :) .
А защо няма опция ‘изтрий’ на личните си поустове? В доста форуми до бутона ‘редактиране’ има ‘изтрий’... Няма да е лошо да го има и това. (разбира се, ако технически е възможно и не е голяма играчка)
17.03.08
11:00
ozo, тази функционалност не е реализирана поради някои технически съображения (пример: какво би станало, ако постът ти е всъщност нова тема и след нея има отговори). За сметка на това мисля, че модераторският екип е на линия да направи необходимото, ако нещо трябва да бъде изтрито по желание на автора му.
търсачката се е сбъркала тотално
Бяха констатирани следните грешки
Имате право да търсите само на всеки 10 секунди.
Връщане към предишната страница
казано от Димитър Михайлов на 17.03.08, 11:00:
ozo, тази функционалност не е реализирана поради някои технически съображения (пример: какво би станало, ако постът ти е всъщност нова тема и след нея има отговори). За сметка на това мисля, че модераторският екип е на линия да направи необходимото, ако нещо трябва да бъде изтрито по желание на автора му.
В други форуми ако има отговори след твоя пост не можеш да изтриваш.СПоред мен така ще е удачно.
17.03.08
19:43
swim_fan, ще направим няколко проверки тази нощ, за да видим къде би могло да има проблеми при търсенето.
vatchev, идеята е пратена към “писачите”. :)
Нещо не мгоа да изпращам ЛС-та.Като натисна изпрати не става нищо,а името на потребителя до който искам да изпратя се изтрива от полето.После в кутията “изпратени”няма писмо...няколко пъти вече натискам..
19.03.08
16:00
vatchev, може ли да ми кажеш какъв браузър ползваш, както и да пишеш на webmaster [at] bb-team.org до кого е било адресирано съобщението, за да проверя? Благодаря.
19.03.08
18:07
Вачев, я виж пак дали става...
Митко, препълнила ми се е пощата и не съм видял. Човекът май на мен се е опитал да пише. И лошо, щото може и други да са се опитали.
11.05.08
07:08
В тази тема бяха обсъждани сигнатурите, затова ще спомена тук, че намалихме размера на шрифта им, за да се отсеят от мнението на потребителя.
22.05.08
12:04
Горе вдясно. Както на тази страница, така и на всички други в изданието и форума. :)
Тая ми отваря гугъла.Нали имаше една за вътрешно търсене във форума.Да не сте я махнали
22.05.08
19:39
Да, отваря Google, но за локализирано търсене, което се провежда в нашата мрежа - с други думи, ползвай я свободно, тя ще търси в изданието и във форума, както правеше предишната (с тази разлика, че извежда по-точни и бързи резултати).
22.05.08
20:39
Да, но на тази не можеш да си избираш раздел, потребител ...
Мнението беше редактирано от difference на 22.05.08 20:40.
23.05.08
07:31
Анализът на трафика ни показа, че 1% от потребителите са ползвали разширено търсене или такова по потребител. Затова решихме да дадем приоритет на ефективните резултати и бързина за момента, а за предишните опции сме измислили алтернативно решение.
За разширено търсене просто се добавя search.
http://www.bb-team.org/forums/search/
На мен така ми е по-удобно, отколкото с търсачката горе в дясно, която показва резултати и от интернет магазини, примерно.
Влизам за 1ви път от доста време с идеята да прегледам дали не се продава някои бърнър или l-carnitine, а то неможе да се търгува с добавки ?! :O
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече