Евала РедУолкър кефиш!А си само на 15,много добре изглеждаш.Продължавай все така!
Н. Георгиев - и аз съм на мнение, че си доста добре. За мазен - и на мен, не ми се струваш толкоз мазен. Все пак....зима е. :))
Рев Уолкър - браво, браво. Не знаех, че си на 15…още по-добре, продължавай в тоя дух. :))))
02.01.08
22:26
казано от Георги Николаев на 27.12.07, 17:24:
Искам да поясня към останалит потребители, че съвсем не се смятам за перфектен и че тук виждам момчета които са къде-къде по-добре от мен. Тоест, приемам критики, това не е проблем. Все пак не мога да не призная на автора на този постинг:
казано от RedWalker на 27.12.07, 11:50:
Георги Николаев за мен изглеждаш перфектно.Не съм фен на изключително чистата фигура.Харесва ми да се забелязват големи и плътни мускули, които са придружени с известно количесто мазнина.
...че мед ми покапа на сърцето като го прочетох! Голямо мерси! А що се отнася до физиката, която описваш, че харесваш, това е точно и моето мнение! Не е само това причината, но една голяма причина е, че такава физика можеш да поддържаш и все пак да водиш един по-нормален живот, докато ако искаш да имаш такива като размер мускули, но изключително чисти, ти трябва нечовешка дисциплина, много пари, много лишения. Дори и да можеш да издържиш на третото, ако нямаш много от второто и много възможности за първото (поради тежка учебна програма), и особено ако си в края на основния си период, постигнатото би трябвало да те радва.
Иначе искрено поздравявам всички, които поддържат целогодино добър релеф! Както казах, това никак, ама никак не е
лесно!
Иначе и ти си изградил доста прилична физика. Особено ме впечатлява гръба! Без добавки… а като се има предвид стажа ти и възрастта ти, си постигнал доста.Не пиши поредни постове!
ГГ
И аз не съм фен на абсолютно изчистените релефни мускули. Допускам да има и леко мазно. Имаше един от даскалото ми който беше 10 клас и беше горе-долу омазнен (не дебел),обаче какъв гръб рамене и ръце вадеше не е истина просто. Гърбът му не беше някакъв много широк,обаче имаше огромно количесто маса. Като седеше имам чувство че гръбнака му потъва на 10 сантиметра от тая маса и плътност. Кефеше ме щото цялото му тяло беше някак си яко набито и здраво,но най-вече гърба. Явно и доста клекове е правил тоя фен,щото и краката му не бяха малки,а доколкото знам те помагат за качването на маса и уплътняването на цялото тяло
Ха,ама това Red Walker ли е на снимките?Не е ли скрил 2-3 годинки от възрастта?Да не менти нещо?
06.01.08
16:09
казано от RedWalker на 06.01.08, 14:36:
Миро няма лъжа няма измама, за справка виж дневника ми.92 набор съм.
Той Деско каяна бе.
То ся младото поколение,особено ние 15-годишните много мутираме. :D
А и аз трябва да кача снимки,нищо че с фитнес се занимавам от много скоро.Ще се нащракам и да видим. :)
06.01.08
16:56
Чернобил чернобил :D
06.01.08
21:10
The Prowler, Redwalker, евала момчета. За това, че на тия години изгеждате по този начин. За това, че явно сте сериозни и знаете какво как и защо вършите. Успех и за напред! За новата година и на двамата 40ки ръчички :-)
@Tralfamadorian
Мерси :) Евала и на тебе.., когато видя жена с леко уформено тяло, в което се личат мускули ... :P А това 40 рачички го каза твърде скромно .. ;)
@vatchev
Ти също изглеждаш добре, малко маса няма да ти е излишна, но ако целта ти е хармонично, а не голямо тяло - то ти си на прав път :)
@Prowler
Наборе добре сложен си :)
Мнението беше редактирано от RedWalker на 07.01.08 18:29.
08.01.08
12:34
Мерси мерси а 40 см ръчичк исме ги минали не се плашете ;)
Мнението беше редактирано от The Prowler на 08.01.08 12:34.
казано от RedWalker на 06.01.08, 14:36:
Миро няма лъжа няма измама, за справка виж дневника ми.92 набор съм.
Еми браво,браво.Снимките са впечатляващи.Абе то,който има здрав ген си изглежда добре без много зор.Има си добрата фигура по натура.Тренира повече за развлечение.Нали си на същото мнение?
Така е, но когато имаш добър ген с малко работа по него стават чудеса :)
Браво на Калоян Янкулов!Изградил е много яко тяло за 15 годишен.Има хармонична фигура и добър релеф.Линията на гърба е идеално права.Тренирал е здраво и има голям потенциал за развитие.
31.01.08
15:14
Rac3r искам само да ти кажа 4е трябва да дигне6 малко маса 4е си прекалено слаб. ....
07.02.08
16:47
Стоянчо, големец си бате :) Евала :)
казано от Финдо на 07.02.08, 17:47:
Стоянчо,време е да почнеш да чистиш :)
Ами, да, знам. Сякаш обаче ще почакам още месец.
07.02.08
18:00
казано от Стоянчо на 07.02.08, 17:55:
Какви ти са размерите в момента ако не е тайна ?
казано от BIG PICHAGA на 07.02.08, 18:00:
Висок 181см, тегло 100-102кг.
07.02.08
18:12
казано от Стоянчо на 07.02.08, 18:07:
Ръка , гръдна , бедро за това питах щото имаш доста маса поне на снимката ?
казано от BIG PICHAGA на 07.02.08, 18:12:
казано от Стоянчо на 07.02.08, 18:07:
Ръка , гръдна , бедро за това питах щото имаш доста маса поне на снимката ?
Ръка - 44,5см(студена), гръдна - 124см, бедро - 62см (не тренирам тежко краката,не правя клекове, защото имам 2 травми в едното коляно, затова са ми слаби бедрата), прасец - 44см.
18.02.08
10:10
m3cho предполагам че си знаеш . Доста мазна мускулна маса . :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 18.02.08 10:11.
Тялото ти е хармонично развито.Като съвет мисля че маса ти трябва,но тук вече е въпрос на индивидулно разбиране за това как искаш да изглеждаш.
—————
Това за death става въпрос.Извинявам се за двоиния пост.
———-
Следващия път няма да редактирам, директно ще трия.
Има бутон РЕДАКТИРАЙ !
Научете правилата на форума.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.03.08 06:29.
тази снимка е от днес в залата и в момента химия НЕ взимам:)само на хр.добавки съм в момента!иначе съм взимал да но съвсем меки “химиики”
18.05.08
19:03
казано от cool_five на 01.03.08, 21:45:
тази снимка е от днес в залата и в момента химия НЕ взимам:)само на хр.добавки съм в момента!иначе съм взимал да но съвсем меки “химиики”
Извинявам се за крайно тъпия въпрос ама защо от два месеца и половна няма постинги? Друга тема ли е отркита, какво?
18.05.08
19:17
Решихме,че е прекалено гей да правим комплименти на други мъже относно тялото им...
:lol:
21.05.08
12:50
казано от DeadManWalking на 18.05.08, 19:17:
Решихме,че е прекалено гей да правим комплименти на други мъже относно тялото им...
:lol:
Странно ако не се бъзикаш. Доскоро не бях чувал това.
28.05.08
19:44
Ватчев,мислех те за по-корав. ;) От колко време тренираш?
ПС: Гърба не е лош...
ПС:Знаеш ли,мисля че малко по-добро позиране ще ти е от полза.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 28.05.08 19:56.
Тренирам от 3,5 години,но храненето е на ниво едва от половин година.Аз в момента съм доволен от това как изглеждам.Имам си някои мускули за доопраяне,но важното е,че се харесвам така. :)
За позинга си прав-тук просто един авер реши да ме щракне няколко пъти,изобщо не мога да позирам иначе. :red:
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 29.05.08 07:37.
29.05.08
09:40
vatchev още доста труд трябва да положиш в залата !
Кажи колко кг. си в момента и някакви размери ?
Да ти кажа честно очаквах повече от тебе , малко съм разочарован :smirk:
29.05.08
12:29
казано от vatchev на 29.05.08, 07:33:
Тренирам от 3,5 години,но храненето е на ниво едва от половин година.Аз в момента съм доволен от това как изглеждам.Имам си някои мускули за доопраяне,но важното е,че се харесвам така. :)
За позинга си прав-тук просто един авер реши да ме щракне няколко пъти,изобщо не мога да позирам иначе. :red:
Това е най-важното, трябва ти да се чувстваш добре в кожата си ;)
Няма значение какво мислят другите, щом ти се харесваш, пък и от форума съм останал с впечатлението, че си навътре с нещата и нямаш нужда от съвети. Само напред и нагоре !
П.С. Пък за позирането, няма да се явяваш на състезания, че да можеш да позираш :P
29.05.08
16:09
казано от No_WaY на 29.05.08, 12:29:
казано от vatchev на 29.05.08, 07:33:
За позинга си прав-тук просто един авер реши да ме щракне няколко пъти,изобщо не мога да позирам иначе. :red:Това е най-важното, трябва ти да се чувстваш добре в кожата си ;)
Няма значение какво мислят другите, щом ти се харесваш, пък и от форума съм останал с впечатлението, че си навътре с нещата и нямаш нужда от съвети. Само напред и нагоре !П.С. Пък за позирането, няма да се явяваш на състезания, че да можеш да позираш :P
Бе, принципно си прав.НО ако аз застана с издут корем и приведени рамена колко як мислиш,че ще изглеждам? : ))
После,да и аз знам,че ватчев не пада от небето по въпроса за правилното хранене и тренировки и точно затова се учудих на физиката му.
Презумпцията, че занимаващия се със фитнес трябва да пръщи от мускули е доста изкривена. Може човек просто да си поддържа тялото в добра форма и толкова.
29.05.08
17:23
Дори да не “пращи от мускули”.За мен вдигането на тежести е не просто индивидуално усъвършенстване,а доминиране над останалата част от представителите на твоят пол.Като идеята за превъзходство по физически данни не е предпоставка за схватка.
Има и друг момент.Идеята да бъдеш най-добрият в нещо,без да е замесено привличането на повече женски. :lol: Да имаш висока тяга/клек вдъхва респект.Не е задължително постиженията да са анаеробни...
ПС:Нормално е и винаги ще има някой по-силен,но това е друга тема. : )
ПС2: Не си струва да се прави заради жени!!!!
ПС3:Физическата сила остава недооценена от женският пол,а хипертрофията я намирам за излишна,освен там,където изглежда красива. :)
ПС4: Пфф..колко животински гледам на нещата...
Редакция: Истината е,че дори всички жени да се поставят против физиката аз пак ще си тренирам.Правя го за себе си,защото го намирам за готино,боря се ефективно срещу стреса пък и се пораздвижвам.Приятно е...но немога да си затварям очите за факта,че когато се сравнявам с околните физиката е фактор!
Мнението беше редактирано от BusyMan на 29.05.08 17:29.
Ако помня правилно, Ватчев беше споделял, че преди да започне да тренира е имал сериозни проблеми с теглото, така че това което той е постигнал е наистина забележително.Респект за волята му и нека да продължава в същия дух!
29.05.08
17:52
DeadManWalkinig, точното обратно на “животински” разсъждаваш:)Поздравления-така трябва да са всички!
FZKTWGS винаги може да се работи още в залата.Аз за сега нямам никакви идеи да спирам,такаче дай боже цял живот ще продължавам да си се занимавам :) В момента съм 76-77кг (на НВД съм),последно ръката ми беше 38,сега да е към 37.Други мерки нямам,защото имам едно късо метърче и не мога да меря добре с него.
No_WaY Мерси много!За мен е важно да се чувствам добре,а това в момента е точно така. :)
RedWalker Не съм имал проблеми с теглото :red: Объркал си се нещо ;-P ВИнаги съм бил слабичък и не толква лесно качващ,но това не ме притеснява толквоа много,доволен съм от метаболизма и от себе си. :)
Поздрави на всички!