Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

18.06.08
09:22

@Калоян Георгиев—> перфектна форма!!!

FZ

18.06.08
12:27

Калояне , пресата и гърдите как са ,че нещо не виждам снимка на тях ?  ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.06.08 08:55.

ГН

20.06.08
21:22

Здравейте, преди време се учудих защо така беше замряла темата и сега я виждам съживена. Може ли малко коментари по моята галерия, за по бързо напро цъкнете на подписа под постинга ми? Разбира се, приемам всякакви комнтари. Под снимките има кратки описания, както и килограмите. На 23 съм, тренирам от 7-8 години, почти нищо не ползвам, малко хранителни добавки от базисен характер и средно добра диета. 181 см, на повечето снимки съм 80-82кг,  то си пише.

Хайде, по-здрави!

BU

20.06.08
21:27

Гошко не е зле,но това което лично мен не ми харесва е как изглежда коремът ти.Имаш големи ръце и лош позинг. : ))) Престани да съкращаваш коремът на всяка поза и ще излезеш далеч по-добре,по-масивен.Иначе изглеждаш тъничък.

А относно цялостното развитие аз немога да коментирам.Това е индивидуално.

20.06.08
21:33

Георги Николаев,не е лоша формата ти,само трябва да качиш още малко в гърдите и си идеално

KO

21.06.08
08:28

Много идейна тема, аз съм новичък, но сега ще разгледам цялата тема със снимките.

ГН

21.06.08
11:22

казано от DeadManWalking на 20.06.08, 21:27:

Гошко не е зле,но това което лично мен не ми харесва е как изглежда коремът ти.Имаш големи ръце и лош позинг. : ))) Престани да съкращаваш коремът на всяка поза и ще излезеш далеч по-добре,по-масивен.Иначе изглеждаш тъничък.

А относно цялостното развитие аз немога да коментирам.Това е индивидуално.

Знаеш ли, това за корема си прав. Точно така е, и приятеля който ме снима ми го каза. Ама като не съм видял плочки, сега гледам навсякъде да се стегна - отделен въпрос че понякога и нестегнати изглеждат по добре. Все пак да попитам - не ти хареса как изглежда коремът ми конкретно, или че начина, по който го стягам разваля позата ми?

П.С. Е сега ще кача още към 10 снимки. Ако може и някакъв коментар по тях? Има две интересни, могат да служат като илюстрация каква е разликата в средностатичстическия трениращ (аз не съм нещо повече от това) и средностатистическия нетрениращ. Теглото ни е на практика равно.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.06.08 12:53.

22.06.08
08:34

Иван Шишманов, браво за свалените килограми. Добре си направил да пуснеш снимки от преди, онази на маса е най-показателната.

Предполагам да сега си бил със занижен приема на калории. Може би сега ще е добре да минеш на балансиран и да потренираш за хипертрофия с базови упражнения. Според мен няма нужда да ползваш изолиращи упражнения на този етап, така или иначе ефекта ще е в най-добрия случай един и същ. И предполагам, че и сладко не трябва да ядеш.  Успех

22.06.08
09:36

@Иван Шишманов - и от мен едно голямо евала и успех занапред!

22.06.08
09:37

Иване, браво наистина.Забележителен резултат.Много хора имат желание да отслабнат, но малко имат воля като твоята.

Благодаря ви за комплиментите.Сега последните дни отхлабих малко положението защото вече негоня толкова голямо отслабване колкото преди и не съм толкова строг към себе си.Сега от понеделник мисля да мина на програмата:

http://www.bb-team.org/workout/1282/

като махна упражненията за крака поради наличието на аеробика която ги натоварва, а и без това тренировката в много дълга.Бих ви помолил по възможност да коментирате и в дневника ми на адрес:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31341/P135/

мисля, че се заформи интересна дискусия която пряко ме засяга и бих се радвал да получа максимално много мнения за което предварително ви Благодаря.

23.06.08
17:10

казано от Иван Шишманов на 22.06.08, 16:54:

Благодаря ви за комплиментите.Сега последните дни отхлабих малко положението защото вече негоня толкова голямо отслабване колкото преди и не съм толкова строг към себе си.Сега от понеделник мисля да мина на програмата:

http://www.bb-team.org/workout/1282/

като махна упражненията за крака поради наличието на аеробика която ги натоварва, а и без това тренировката в много дълга.Бих ви помолил по възможност да коментирате и в дневника ми на адрес:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31341/P135/

мисля, че се заформи интересна дискусия която пряко ме засяга и бих се радвал да получа максимално много мнения за което предварително ви Благодаря.

Сигурен ли си, че точно тази програма е най-уместната? На мен лично такива трен. за цялото тяло ми се виждат доста непълноценни, кръгова ако беше по-качествено щеше да е...

Според мен просто трябва да се концентрираш върху качественото хранене и в 4 дни да тренираш - гърди, гръб, крака, ръце. Добро възстановяване и за няколко месеца ще запазиш мерки и качиш маса, особено сега лятото.

28.06.08
07:51

има разни брутални индивиди тук.

ognem много добре стоиш на новите си снимки.И не се притеснявай за позинга освен, ако не решиш да се готвиш за състезание, но дори тогава това е нещо което се оправя лесно.

29.06.08
20:03

да нали, на втората снимка дето съм цял ръст сестра ми после ми вика, краката искаш ли да се виждат? Не са слаби принципно. Незнам, няма значение, не се състезавам ама сериозно тренирам с тежести и спазвам диети. И не съм акробат, въртя огън и жонглирам! =0)

29.06.08
20:56

ognem, добри снимки : )

03.07.08
06:04

само ще добавя , че от месец някъде може и повече ходя само на лостове, защото нямам време за зала, обаче тези дни съм по - свободен и ще започна да посещавам пак. И имам здрави крака, нищо ,че не снимката не са излезли добре. :-P

23.07.08
03:30

Айде и аз да не остана назад да покажем малко плът

Мнението беше редактирано от Изтрит на 23.07.08 03:31.

25.07.08
09:57

http://www.bb-team.org/gallery/114120/
Коментари за мен :S

послепис.. Svirepiq доста добри снимки браво продалжавай

Мнението беше редактирано от Arni91 на 25.07.08 10:02.

25.07.08
18:35

PitFighter91, маса трупай...

25.07.08
21:23

Огнем първите снимки повече ми харесват.С червения потник не изглеждаш много як но на другите ...

фитбой здрав основен период си ударил :-)

26.07.08
09:59

fitboy, много добре изглеждаш. Само тия крака... никой не ги снима... ;-)  Айде догодина още маса и ще изглеждаш още по-добре .

26.07.08
12:01

казано от buhtata на 26.07.08, 09:59:

fitboy, много добре изглеждаш. Само тия крака... никой не ги снима... ;-)  Айде догодина още маса и ще изглеждаш още по-добре .

ще постна снимка и на краката специално :)

FZ

31.07.08
09:18

Black_master модел ли си или си работил като такъв ?

31.07.08
14:37

Ами нито едно от двете. :) Това..го приемам като комплимент,тъй като някога гонех масата,без да се интересувам от процент мазнини и форма на мускула. Това се промени,когато бях 91кг. и оставящата ме приятелка след 3 години МНОГО сериозна връзка каза,че “не можеш да промениш тялото си”. От този момент нататък, тренирам изключително дисциплинирано. А и мотивация никога не липсва.

Мнението беше редактирано от Black_master на 31.07.08 14:42.

31.07.08
14:46

“Black_master- мн добре , на каква височина си с тези килограми?  Ако сложеш още 1-3кг чиста ММ ще е много добре.

FZ

31.07.08
14:46

казано от Black_master на 31.07.08, 14:37:

Ами нито едно от двете. :) Това..го приемам като комплимент,тъй като някога гонех масата,без да се интересувам от процент мазнини и форма на мускула. Това се промени,когато бях 91кг. и оставящата ме приятелка след 3 години МНОГО сериозна връзка каза,че “не можеш да промениш тялото си”. От този момент нататък, тренирам изключително дисциплинирано. А и мотивация никога не липсва.

Позираш като модел . Иначе още малко маса ще ти дойде добре !
Ръцете ти изглеждат слаби , въобще като цяло ако качиш още някой кг. ще изглеждаш по-добре .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 31.07.08 14:48.

31.07.08
15:04

Напълно съгласен съм и за ръцете и като цяло. Това и ще гоня за другото лято. Като надявам се още по изчистен. Що се отнася до височината 190см.

31.07.08
16:05

@Блек мастър, изглеждаш много добре.Може ли да постнеш снимки от периода, в който си бил 91кг ?

31.07.08
17:14

Ще потърся,макар и тогава снимайки се да изтрих почти всички снимки,уплашвайки се. :P Ако намеря,качвам.

31.07.08
17:25

казано от Black_master на 31.07.08, 15:04:

Напълно съгласен съм и за ръцете и като цяло. Това и ще гоня за другото лято. Като надявам се още по изчистен. Що се отнася до височината 190см.

ЗА това си и на тези кг, ако беше по нисък щях да се очудя че не си по едър, аз пак се повтарям инаш мн добро тяло но 1-3кг ММ ще ти дойдат перфектно. Мисля че и в краката трябва да качиш.

31.07.08
19:59

казано от FZKTWGS на 31.07.08, 14:46:

Ръцете ти изглеждат слаби

На 1.90 трудно се правят големи ръце. Black_master, поздравления за постигнатото!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.07.08 20:00.

31.07.08
20:19

Благодаря Стоянчо,Inzaghi,на теб също,както и на Tolio.Ръцете винаги са били проблемни.Сега смених тренировката, с цел да ги стресирам и разнообразя. Догодина, с 2-3 см. по големи. :P Що се отнася до краката... Може и да кача, но масата не е целта ми. При тях гоня все по-добро оформяне и релеф.

01.08.08
05:51

казано от dan4o93 на 25.07.08, 21:23:

Огнем първите снимки повече ми харесват.С червения потник не изглеждаш много як но на другите ...

ами на тези първите снимки е най - доброто което съм постигал като обем. Снимките са от основен период, сега скоро пак започвам да тренирам за покачване на килограми, още тези дни! Колкото до последните снимки от тази година, там съм просто по сепариран и пак не е зле, но трябва още, винаги трябва още!

Мнението беше редактирано от ognem на 01.08.08 05:53.

FZ

01.08.08
08:50

казано от Стоянчо на 31.07.08, 19:59:

На 1.90 трудно се правят големи ръце. Black_master, поздравления за постигнатото!

Така е Стоянчо , но никой не е  казал да прави 50 см. ръка , едни 46-47 см. ще му стоят идеално а и не са невъзможни размери на тази височина .
Black_master ксолко ти е ръката в момента ?

01.08.08
09:00

казано от FZKTWGS на 01.08.08, 08:50:

Така е Стоянчо , но никой не е  казал да прави 50 см. ръка , едни 46-47 см. ще му стоят идеално а и не са невъзможни размери на тази височина .

Не ме разбирай погрешно, не споря с тебе, просто отбелязах. Иначе нищо против 46-47, би стояло перфектно :). Пожелавам го на всеки, който има по-малки от тези мерки ръце (включае себе си) ;)

01.08.08
11:32

46-47 :О На 45 още преди 3 години бях казал,спирам.До там обаче има много път да измина ми се струва.Колкото до размер в момента. 39.5см. Когато бях 91кг.,ръката бе 40.5 ,но нищо друго не бе в час,така че този сантиметър го прежалвам с кеф. Що се отнася до покачването и мнението ви за 46-46,дай боже! :P

FZ

01.08.08
12:15

казано от Стоянчо на 01.08.08, 09:00:

казано от FZKTWGS на 01.08.08, 08:50:

Не ме разбирай погрешно, не споря с тебе, просто отбелязах. Иначе нищо против 46-47, би стояло перфектно :). Пожелавам го на всеки, който има по-малки от тези мерки ръце (включае себе си) ;)

Стоянчо твоята в момента колко е ?
На снимката на аватара ти  не изглежда зле само е леко мазничка

ГН

01.08.08
13:54

казано от Black_master на 31.07.08, 14:37:

Добър си - може би малко си прекалил със свалянето, като мен. Нещо повече -  и аз като теб гледах само масата, така че това че сега излизам малко сух не ме притеснява. Само така! Има време пак да си върнем килограмите. И тъй като днеска качих нови снимки, вече на 77 кг, може ли да получа някои коментар върху тях от потребителите? Директен линк към галерията - в подписа под постинга. Последните 8 (или по-скоро първите) снимки, то си пише. Баш последната е от преди месец на 79 кг. Благодаря предварително.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 01.08.08 14:04.

01.08.08
14:15

Добър си - може би малко си прекалил със свалянето, като мен. Нещо повече -  и аз като теб гледах само масата, така че това че сега излизам малко сух не ме притеснява. Само така! Има време пак да си върнем килограмите. И тъй като днеска качих нови снимки, вече на 77 кг, може ли да получа някои коментар върху тях от потребителите? Директен линк към галерията - в подписа под постинга. Последните 8 (или по-скоро първите) снимки, то си пише. Баш последната е от преди месец на 79 кг. Благодаря предварително.

Браво, незнам на колко години си, но доста добре, за тези килограми само ако ще ставаш състезател може да има забележки, може би малко повече маса в трапеца и рамената.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1