Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕрос наистина имаш голям напредък! Гърба ти е много добър - просто извивката на латисимуса ти е генетично добра. А за ръцете ти си знаеш..., тренирай ги с приоритет в един ден като преди и след тях почиваш. Но при всеки има една мускулна група, която е силна и една слаба, при мен е точно обратното, ръцете ми вървят за сметка на гърба :roll: ....
[quote author=“ASTOR”][quote author=“largozol”]djgorgio_Astor e моя идол! :lol:
[quote author=“murder”]djgorgio_Astor нечовек си батка
Мерси много пичове ако искате и други тренировки ще постна
Аstor имаш ли на груб нещо
[quote author=“red”]Ерос наистина имаш голям напредък! Гърба ти е много добър - просто извивката на латисимуса ти е генетично добра. А за ръцете ти си знаеш..., тренирай ги с приоритет в един ден като преди и след тях почиваш. Но при всеки има една мускулна група, която е силна и една слаба, при мен е точно обратното, ръцете ми вървят за сметка на гърба :roll: ....
Аз мисля че раммото пък е добре само рацете са малко зле ;)
Значи сега тренирам Гърди с бицепс и гръб с трицепс така май ми е най добре!ЗА бицепс правя 2 упр с по 4 сери аз за трицепс 3 упрр дано пораснат скоро ще сложа пак да видим разкликата ..Мерси за мненията ;)
Да похваля, Nova,
бравос на прав път си мой човек. Старай се да си манипулираш добре хранителните режими и не отивай в крайности. Както и се старай повече да си перфекционизираш тренировките и се старай чрез тях да си манипулираш теглото,
Успех
09.05.06
22:26
хора аз що горе долу добре ли съм..щото никои не дава мнение..чак толкова зле не е бре хора ьахьах :) на 15 години съм към 5 месеца съм тренирал
10.05.06
09:59
[quote author=“JiVk0”]нова, питона няма да го стигнеш ;)
това смешно ли трябваше да бъде? Нещо тъпичък ми се виждаш, след като се опитваш да обезсърчиш начинаещ спортист??!
10.05.06
10:53
Ми на мен добре ми се струваш...но не знам как може да си 68 кила...по-слабичък ми се струваш...аз също съм 68 кила на 175-176см ама доста по-налят изглеждам...ще постна някой път снимки ама нещо много ме мързи да ги качвам... :D
Sub_eleven, не момчето е право, невъзможно е да стигна питона, защото съм сигурен, че той няма да спре да се развива!!!
Но ще съм доволен да стигна до сегашното му ниво :wink: .
Относно краката на питона - за културист са отлични и съм сигурен, че ще съберат погледите на състезание, но аз нямам толкова високи цели. Предпочитам да не съм толкова широк краката. Виж намирам горната част на тялото му за изключително хармонично и красиво развита - това вече е и моя цел.
tpd, благодаря досега се справях с наглеждане на общите проценти въгл. белт. и мазнини, но с оглед настоящата интензивност на тренировките ми почвам със сметките и таблиците :)
Дали ще е възможно в един момент да покажеш цялата си фигура не само гърба? :wink:
Засега толкова, след месец-два пак ще видим как са нещата. Очаквам да има видими резултати и напредък. Оттам нататък вече за видим резултат ще си трябват години :wink: .
Питона е доста добре, считам сметам, че е наложително да го стигна, а това означава да почна да тренирам и гръб, въпреки че досега съм го пренебрегвал, защото винаги си е бил с перки и бая широк. Спирам със слабеенето, ще почвам да раста! Получих мотивация! 8)
И все пак, евалата, това са наистина добри и хармонични резултати!
Интересно ми е, колко е висок и колко кила е в момента. Въпрос насочен към Питона. :)
[quote author=“Nova”]tpd, благодаря досега се справях с наглеждане на общите проценти въгл. белт. и мазнини, но с оглед настоящата интензивност на тренировките ми почвам със сметките и таблиците :)
Дали ще е възможно в един момент да покажеш цялата си фигура не само гърба? :wink:
Засега толкова, след месец-два пак ще видим как са нещата. Очаквам да има видими резултати и напредък. Оттам нататък вече за видим резултат ще си трябват години :wink: .
Абе тъпо е споден мен да се мисли за ‘месецим седмици...и т.н.’ карай си лека полека, и живот и здраве да ти идват резултати. С времето ако се стараеш да научаваш нови неща, ще може практически да си регулираш режима, казвам го това защото с гледане на таблици и т.н. се почва, но после почваш повече да ги усещаш нещата и вече не ти вършат работа...
Иначе, аз имам общо 2 снимли качени тука още нямам намерение да качвам.
Успех
12.05.06
14:54
Според мене си добре но нещо гърдите ти се губят :wink:
http://i5.photobucket.com/albums/y190/yotov_bb/best/4fa4b192.jpg
Специално на тази снимка не съм ги стегнал. Пък и не са добре развити.
Други коментари ????
12.05.06
22:10
Корем? :P
[quote author=“NRG52”]Питона е доста добре, считам сметам, че е наложително да го стигна, а това означава да почна да тренирам и гръб, въпреки че досега съм го пренебрегвал, защото винаги си е бил с перки и бая широк. Спирам със слабеенето, ще почвам да раста! Получих мотивация! 8)
Интересно ми е, колко е висок и колко кила е в момента. Въпрос насочен към Питона. :)
висок съм 175 см и тежа в момента след голямата нужда 89 кг!
Колкото до НОВА - ти ако зарежиш краката и не ги тренираш, имаш огромен риск да станеш смешен, без да се обиждаш! Когато правиш клекове, цялото тяло расте, включително и рамото, дето има една такава приказка!
Краката са ти почти половината от теглото на мускулната маса, така че си прави сам изводите. Всеки на плажа се перчи с гърди, гръб, ръчички, ама един не видях къде да върви с напраскани крака ;)
Краката са най-подценяваната мускулна група! А не трябва да е така!
[quote author=”Питона”][quote author=“NRG52”]Питона е доста добре, считам сметам, че е наложително да го стигна, а това означава да почна да тренирам и гръб, въпреки че досега съм го пренебрегвал, защото винаги си е бил с перки и бая широк. Спирам със слабеенето, ще почвам да раста! Получих мотивация! 8)
висок съм 175 см и тежа в момента след голямата нужда 89 кг!
Колкото до НОВА - ти ако зарежиш краката и не ги тренираш, имаш огромен риск да станеш смешен, без да се обиждаш! Когато правиш клекове, цялото тяло расте, включително и рамото, дето има една такава приказка!
Краката са ти почти половината от теглото на мускулната маса, така че си прави сам изводите. Всеки на плажа се перчи с гърди, гръб, ръчички, ама един не видях къде да върви с напраскани крака ;)
Краката са най-подценяваната мускулна група! А не трябва да е така!
Абсолютно съгласен съм...от краката тръгва всичко...и не само от към естетична гледна точка..
17.05.06
14:13
Това е така просто защото не се виждат в 90% от случаите...максимум прасеца да се види...да не говорим че пичките не харесват мъже с дебели крака :wink:
Мммм, никой не е казал “дебели”~ тлъсти.
Ама наистина е малко смешно, някой много здрав да се крепи на две клечки... :)
[quote author=“NRG52”]Мммм, никой не е казал “дебели”~ тлъсти.
Ама наистина е малко смешно, някой много здрав да се крепи на две клечки... :)
дааа,а наистина много смешно е когато някой има женска форма на тялото,крака и задник и от кръста нагоре нищо
Да, разбира се, но ако едното може да е последица от по-слабо телосложение, комбинирано с неправилно хранене и занемареност, то другото е по-фрапиращо, защото става въпрос за хора, които полагат ЯКИ грижи за да ЯКИ и да изглеждат добре, но допускат небрежно отношение към..половината си тяло.
Иначе и аз не тренирам специално за крака(вече го споменавах днес), ама по-нататъка малко по малко ги почвам. :)
И това при положение, че засега гоня(поддържам) добра фигура и тонус. :)
Брао на Bringer доста е напреднал, така ми се струва.
Обаче да не възгордява ! :twisted:
17.05.06
17:27
topDevil мерси батка.Няма какво да се възгордявам щото до януари трябва да сам 83 килограма а сега сам 70:).
17.05.06
19:45
ем 13 кг чисти без зоб за по малко от година ... незнам .
17.05.06
23:48
Не е казано без зоб.Ще има един цикъл Октомври няма какво да се лъжем.
18.05.06
00:31
[quote author=“JiVk0”]ем 13 кг чисти без зоб за по малко от година ... незнам .
В тея 13кг трябва да наблегнеш на 3неща:
1Корема-повече детайли и дълбочина
2Гърба също има нужда от детайли и ширина :wink:
3Ако натрупаш малко и в/у гърдите ще е пергфектно
Но иначе ръцете и краката са ти супер-Браво.Найстина си напреднал и може и да постигнеш нещо в този спорт ако продължаваш в същия дух.Още един път БРАВО :lol:
18.05.06
00:56
Мерси много за положителните мнения.Така много ме надъхвате и продалжавам да гледам устремено към високо поставените си цели :). 8)
“за всичко си има хапчета”
За умствено развитие няма ефективни хапчета!!!Внимавай какво пишеш.ivan.shishmanov
не виждам каво лошо съм казал,пък и това го чух от 1 трибоец...
18.05.06
22:06
[quote author=“murdera”]”за всичко си има хапчета”
За умствено развитие няма ефективни хапчета!!!Внимавай какво пишеш.ivan.shishmanov
за съжаление и аз мисля така ... Трийте поста ако се налага и ако не е по темата, но аз залагам на натуралния бодибилдинг и мнения от рода на
“Няма какво да се възгордявам щото до януари трябва да сам 83 килограма а сега сам 70:).” и
“Не е казано без зоб.Ще има един цикъл Октомври няма какво да се лъжем.”
говорят лошо за автора. Разбира се това е негово решение... аз изказвам само мнение.
Като добавка .. поздравявам Питона .. и с протеини може .. :)
18.05.06
22:33
egorig не искам да спамя,но само ще ти кажа има разлика между състезателен бодибилдинг и трениране за удоволствие.Просто 1вото без малко химия не мойе,каза ли са го доста по къдърни от мене и от тебе тва ...
18.05.06
22:41
BurnX браво батка.Супер си :) ,но има да качваш маса все още :) иначе не видях гръб :? покажи една снимка на гърба и на краката :wink:
Адски трудно качване сега като изпия кофата гейнър дет го купих за 80 кинта ще видя какъв е резултата.
19.05.06
08:12
какъв гейнър пиеш?доста добре излгеждаш наистина
19.05.06
10:21
Значи според мене е много много по трудно човек да развива собествения си потенциял и ген,местата които са му силни и слаби,вместо само да зоби!
В тази връзка наистина признание трябва да получи Питона за това което прави и за факта че се държи натурален!
Искам да каже още че децата като Br1ng3r дето са на по 16-17 назобят се с химия и си намерят някакав там трениор,и насякаде са фукат колко добре изглеждали - а всъшност имат малко маса и доста релеф,в следстие естестено на стероидите,защото са нуждни години за да се направи добро тяло натурално, просто са ми смешни и будят у мен по скоро съжаление от колкото възхидщение!Особено Br1ng3r
които в един друг форум обясняваше какви били варненските машини,както тои бил машина,как мачкали и т.н. Искам да кажа че единствената “варненска машина” и човек които наистина мачка поне от форума е Питона!Назобените до козирката деца мачкат ама не някои друг,ами себе си!
19.05.06
10:31
LuckyTeam
аве ***** земи се скрии с твоите филосовски мнения ве.На републиканското да имаше максимум 1или 2ма човека които не са зобили и аз бях един от тях!!!А за мен недей да говориш простотии,защото все още не сам зобил,а това което според теб е нищо съм постигнал с много тренировки и диети,но кво да ти обясняаам на тебе селски бек!
П.П Повече няма да поствам снимки никъде заради такива като тебе.Много е лесно да приказваш простотии за някои,трудно е да кажеш добра дума и да го подкпиш.Но мен ме боли фара за такива комплексари като тебе такаче няма да видите снимка от мен вече,бъдете спокойни!
19.05.06
11:14
Br1ng3r според мен има добър прогрес в срванение със снимките които беше пускал преди републиканското.Имаш добър релеф мисля че ако качиш още маса и направиш гърба по широк и след това отново орелефиш ще си супер.
LuckyTeam ми като не ти харесва не зоби.На тези “деца” като им харесва да зобят и ако трябва да сме точни все пак Брингър се ябява по състезания и ако не го правеше едвали щеше да зоба.Все пак сме в свободна държава и всеки има право сам да избере какво да прави :wink:
Eeee, хайде сега “фръц” и “дай си ми куклите, на ти си парцалките”
Недейте така де. :?
Лъки - ясно ми е, че си против зоба и те разбирам и аз съм “анти”, ама не мисля, но това си е въпрос на избор, а в професионалния спорт е почти задължително, като “почти” е много под въпрос. Малко си рязък и си го подкарал на лична основа, а не мисля че човека го заслужава. :)
Брингър - би трябвало да можеш да понасяш критика, не виждам причина да не постваш снимки, най-малкото бая народ те подкрепи и се радва на развитието и успехите ти.
Независимо, дали зобиш или не, съмнявам се да има някой, който да се съмнява, че си скъсваш задника за тоя спорт, така че давай напред. :)
19.05.06
12:10
NRG52 респект!
x_3_mar браво човек супер си.Харесваш ми от всякъде,особено гърба.Краката ти са мнооого добри махни космите и дай пак снимка да видиш как всички ще са в мат!Успех и приятно чистене,макар че не си много мазен според мен :P
19.05.06
14:52
x_3_mar напредъка е очевиден, само така!
x_3_mar Ммммм, доста добре, браво!
наблегни лекинко на задното рамо ;)
Краката са ти много добри- обем, релеф!
Прасеца също!
Дерзай животно! :)
Колеги , не виждам мнения за снимките които съм сложил, верно че са малко по-назад.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече