Съвети за комбинация от по-хард добавки?

bigdog

10.02.08
10:33

Тренирам вече 2-3 години като исключим прекъсванията,в момента пия креатин на Сатурн и Глутамин на Нутрим (комбинацията е малко странна знам)за сега тея 2те ми помагат доста добре,но искам да си взема нещо от сорта на креатинова матрица,азотен буустър и да го съчетая с някакъв добър протеин,затова препорачайте ми нещо за по добър ефект ако може,без да отчитате фактора цена за сега :) Чудя се дали Сторм дали Пъмп,Нитро,Тест,а за протеина мисля че Голд-а на Оптимум или Нейчърс Бест Уей ще ми свършат работа,но все пак моля за съвети.Висок съм 1.80 в момента съм 80кг.

LA

10.02.08
10:37

Щом казваш да не отчитаме фактора цена ето го и моето мнение. Няма да ти предлагам варианти с прохормони / простероидо,а само натурални неща. Първо ще ти предложа комбинация от продукти,които ги има на нашия пазар,а след това  комбинация от неща,които можеш да си закупиш по мрежата:

От нещата на българския пазар

Протеин стабилно ,голям е вече избора, нещо преди тренировка(Nitrix, Animal Pump,аз съм фен на суплемент на таблетки), нещо за след тренировка (Torrent, True Mass, Pro Complex Gainer), Animal Pak, X-Factor, Activate Extreme, aпреди лягане още една доза True Mass или Pro Complex Gainer или Real Gains.

От нещата,които са в онлайн магазините в Щатите ето го моя избор

preworkout Plasmajet, during workout SizeOn, post- work out Torrent , през деня , Anabolic X Mass FX + Hyperdrol 2, Animal Pak, преди лягане някакъв хубав шейк-гейнър  - Dymatize High Protein mega gainer, Pro complex gainer или True Mass. Има и други комбинации,това е само един примерен вариант какво аз бих избрал.Естествено,могат да се заменят някои продукти с други подобни. всичко е въпрос на личен избор и възможности

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 10.02.08 10:50.

Валентин Иванов

10.02.08
10:44

По-добре протеинова матрица, отколкото креатинова. Не знам до колко влизат в категорията хардкор, но А-Бом И Т бомб на MHP са добър избор за маса. що се отнася до азотен бустер, избора е ясен- NO-Xplode..

bigdog

10.02.08
11:04

Да уточня само че от мрежата ще си ги поръчвам,мерси за постовете само че ако може да пишете на коя фирма са добавките,щото се обърквам :) и ми трябва от 2-3 неща да е комбинацията,примерно някакви хубави бцаа да ми препорачате за след тренировка,ако пия примерно Пъмп преди тренировка,някаква суроватка и тва Т бомб примерно дали ще стане добре за маса ? включвам към цялата схема и добро хранене естествено.

Валентин Иванов

10.02.08
11:35

БЦАА може даго пропуснеш. Марката на Т-Бомб е MHP и е добор за маса. Марката за азотен бустер е BSN, като си избираш между НОКспоуд или нитрикс. Нитрикса ще ти излезе доста по-скъпо.

Предлагам в тази тема да обсъждаме различни силни комбинации от суплементи, за да не отваряме отделна тема всеки път, а и да има концентрирана информация на едно място.

10.02.08
12:13

казано от Валентин Иванов на 10.02.08, 10:44:

що се отнася до азотен бустер, избора е ясен- NO-Xplode..

По-скоро анимал пъмп или др. продукти, на които не се прави такавааааааааааааааа голяма реклама.

Валентин Иванов

10.02.08
18:20

казано от emzo на 10.02.08, 12:13:

По-скоро анимал пъмп или др. продукти, на които не се прави такавааааааааааааааа голяма реклама.

Щом рекламата ти пречи и искаш да се чувстваш откривател ;)

Присъединявам се към забележката на emzo! Нека обаче да не оспамваме темата.

11.02.08
11:08

В момента приемам animal pak animal m-stak + малко noexplode BSN , който остана от миналата врътка с аxis ht и no explode , след нея веднага почнах анималите сега чакам още 1 м-стак и анимал тест , които ще започна след като свърша първите две, но чесно казано тези универсал са ги попрехвалили малко..
От Axis също не останах много доволен...
Мисля веднага след  третата врътка с animal m-stak и test да пробвам Т-бомб 2 или Anadrox na MPH и sizeon ще видим ;) ;) (flex) искам да има избухване без да са спират нещата нон стоп целогодишно и това е..

Мнението беше редактирано от fashtali на 11.02.08 11:21.

11.02.08
11:38

казано от Atanasov на 11.02.08, 11:08:

искам да има избухване без да са спират нещата нон стоп целогодишно и това е..

Което е грешка и вероятно за това не си толквоа доволен от Пъмп-а.Трябва да се прави почивка при прием на подобни добавки!

Това което аз бих си взел е Nitrous + Swole. Останалото са ти един качествен протеин и едни витамини ADAM.

Д-

11.02.08
15:55

Каква е тази чак толкова голяма реклама, където говорите за BSN? В САЩ да, но в бг съм видял по 1 реклама в по-големите списания като playboy. Другаде реклама не съм виждал.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 11.02.08 17:36.

LA

11.02.08
17:20

Мисля,че бях пределно ясен кои комбинации от хардкор добавки работят,даже написах евентуални цикли,никой не ме послуша ,еми така е....после защо не ми действа това и онова,написах ви по тази тема много добри препоръки

Д-

11.02.08
17:29

По-добре протеинова матрица, отколкото креатинова. Не знам до колко влизат в категорията хардкор, но А-Бом И Т бомб на MHP са добър избор за маса. що се отнася до азотен бустер, избора е ясен- NO-Xplode..

Защо избора да е ясен? Има вече NO продукти, където са по-добри от NO-EXPLODE. Този продукт не е на голямо уважение вече в САЩ, както беше преди, макар, че държи все още продажби (паради голямата реклама).

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 11.02.08 17:31.

LA

11.02.08
17:29

Тук е момента да дам няколко натурални и ефективни комбинация,които действат. Ето ги и тях :

Neogenix Triniti Stack - Supremacy, Amplitude , Regenesen,

Get Diesel - Diesel Test Hardcore, Trib Test Xtreme , Raw Test

X-Factor+ Activate Extreme

MassFX + Hyperdrol 2

Имайте предвид,че за да са ефективни трябва да ги използвате минимум 6-8 седмици.

Animal Test също е добър според мен и би могъл да се комбинира с Diesel Test Hardcore или Mass FX

MassFX + X-Factor ,като Massfx първите 4 седмици заедно с X-Factor,после от 5до 8 само X-Factorри от 9 до 12 MassFX и hyperdrol 2

Естествено яко протеин към всичко това и нещо pre-workout и по-важно post-workout

LA

11.02.08
17:34

week 1-4 X-Factor + MassFX
week 5-8 X-factor
week 9-12 Massfx + Hyperdrol 2

Стабилно протеин, и както писах нещо за след тренировка (добавка от типа на After Maxx, Golden Finish, Torrent,), а по време на тренировка SizeOn, на Гаспари.

Извинявам се на модераторите ако съм правил някаква реклама,просто ме попитаха какво бих препоръчал

11.02.08
20:33

Хахахаха...на Lawrence вече му писна да ги пише тея комбинации :) copy paste и стига толко.За последните 2 седмици сигурно има поне 4 теми в които се разискват по-хард суплементи.

bigdog

05.03.08
14:53

Благодаря много на всички които дадоха препоръките си по темата,от всички мнения се спрях на някои продукти които явно се радват на всеобщо одобрение - Nitrix,True Mass,Size On,Mass FX…С две думи трябва стабилно протеин,креатинова матрица или буустър преди тренировка и нещо за след тренировка After maxx,Torrent…С последните продукти не съм много запознат,за момента пия Креатин етил естер и Малат преди и след тренировка,след трен също пия Cytogen и БЦАА на Сатурн,през април смятам да пробвам някой буустър и може би True mass за след тренировка и преди лягане,ако имам достатъчно пари ще си взема и Size on.Не очаквам чудеса от добавките естествено,храня се добре и смятам че един хубав тонус по време на цикала и 3-4 килограма отгоре ще са достатъчни.Дано да стане всичко както трябва,кажете все пак ако имате някакви забележки ще съм ви благодарен.За инфо само като добавки съм пил само Animal M Pak,креатин монохидрат,етил естер,глутамин и разни протеини.

08.03.08
13:46

Дали ще е възможно да получа отговор за една комбинация... Съчетание BSN нитрикс,ОН whey голд протеин,+ някакъв креатин, а може ли към това да се добави No explode BSN+глутамин... Не съм много сигурен каква комбинация да направя....Вече съм дърт и тренирам от години, но употребата на добавки ми се е свеждало до протеин и креатин...185висок,80кг стаж -7-8г..кой ги брои вече...

Просто ми се иска и аз да направя някаква по хард комбинация :) Пък звучи много надъхващо тоя Нитрикс и No explodа ....

Момчета ще Ви бъда изключително благодарен за съвети :)

Валентин Иванов

08.03.08
14:01

Само не съчетавай глутамина с НОКСА- от БСН казват че намалява ефекта значително. А иначе ако искаш маса комбинацията НОКС и Нитрикс е добра, като акцента е на Нитрикса, за мен той е по-важен, но ефекта му идва по-постепенно, след третата седмица започва и до деветата се засилва все повече. На 10-12 седмица е желателно да починеш.

08.03.08
14:11

казано от Валентин Иванов на 08.03.08, 14:01:

Само не съчетавай глутамина с НОКСА- от БСН казват че намалява ефекта значително. А иначе ако искаш маса комбинацията НОКС и Нитрикс е добра, като акцента е на Нитрикса, за мен той е по-важен, но ефекта му идва по-постепенно, след третата седмица започва и до деветата се засилва все повече. На 10-12 седмица е желателно да починеш.

Значи No explode, Nitrix,ОН Whey Gold,Creatin. Това да е комбинацията нали :)Храненето е ясно :)

bigdog

12.03.08
12:44

Според мен креатина ти е излишен в тази комбинация,защото се съдържа в нитрикса :)

18.03.08
15:41

NO-Shotgun добър пъмп с частично съдържание на креатин и още мнмого неща.
http://www.bodybuilding.com/store/vpx/no.html
Взимал съм си няколко дози, само да го пробвам, и деиства екстра.

07.07.08
09:01

А какво ще кажете комбинация Nitrix и Animal pak

Bodyart

07.07.08
09:39

Няма синергия нежду двете. Едното е витамини, другото азот.  Пака върви с всичко. Ако решиш за нитрикса, комбинирай с протеин, креатин, или тестостеронен стимулатор.

08.07.08
07:13

казано от Bodyart на 07.07.08, 09:39:

Няма синергия нежду двете. Едното е витамини, другото азот.  Пака върви с всичко. Ако решиш за нитрикса, комбинирай с протеин, креатин, или тестостеронен стимулатор.

Благодаря за инфото

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1