11.02.08
16:53
Пробваха го няколко познати, които не са спирали със шприцовете и останаха доволно изненандани от ефекта. Комбинирах им го с Green Bulge и White Blood
11.02.08
16:55
Ееее..... браво още една перфектна фирма за суплементи ще може да се пазарува от фитнес залите и магазините за хр. добавки още веднъж БРАВО :coolsmile:
Пил съм White Blood & Green Bulge , Много добри!
edit : леле забравих , и Red Acid Gen 1 съм пил :) и той е мн добър но вече го няма :( .
Мнението беше редактирано от GH0$T на 11.02.08 18:24.
11.02.08
18:00
Ееее доживях и аз тази фирма да я видя в БГ официално! Пил съм white blood, green bulge, същия сесамин и Red Aced Gen2. От всичко без последното съм много доволен. Последното според мен е издънка, да не говорим спрямо първата версия, но така са нещата...
Според мен ще ви потръгне бизнеса :) Цените също не са лоши :)
Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.
11.02.08
19:57
казано от emzo на 11.02.08, 19:02:
Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.
Емо, ти доста си разширил кръга, а :)
Неуфорията мислех че е възможно най-безсмислената добавка, която може да се измисли - смисъл добавка за настроение (до колкото си спомням) хех
Ама това “още нещо” ако започва с Е не ми го хвали... иначе още имам 70 хапа по 200мг кофеин в шкафа :)
———
като направиш няколко седмици с много малко въглехидрати и неуфорията върши чудеса
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 11.02.08 20:48.
13.02.08
17:01
казано от Controlled Labs на 11.02.08, 07:08:
Здравейте,
Нашата фирма KVM Nutrition ЕООД представлява Controlled Labs за България.
Складът ни се намира в София, но работим по въпроса
с дистрибуторите в големите градове. Можем да правим доставки
в цялата страна чрез Еконт експрес.
За контакти и поръчки +359 (0) 888 373 152 или kvmnutrition@gmail.com
По-нататък ще опишем състава и действието на всеки един продукт.
В момента подготвяме и каталог, който ще излезе много скоро, а след това и сайт.
За сега Ви представяме продуктите и цените, като се стремим да доближим максимално продажните цени в USA!
Black Hole™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева
Blue Up™/ Blue Up™ Stimulant-Free - 60 капсули (30 дози) - 60 лева
GlycerGrow™ - 1000 g. (120 дози) - 85 лева
Green Bulge™ - 150 капсули (30 дози) - 70 лева
Green MAGnitude™ - 420 g. (40 дози) - 75 лева (няма в наличност)
Green MAGnitude™ - 835 g. (80 дози) - 110 лева
Purple Wraath™ - 480 g. (45 дози) - 100 лева (няма в наличност)
Purple Wraath™ - 954 g. (90 дози) - 150 лева
Red Acid GEN 2™ - 120 капсули (60 дози) - 80 лева
SesaGlow™ - 180 капсули (180 дози) - 86 лева
Orange Triad™ - 270 капсули (45 дози) - 86 лева
White Blood™ - 90 капсули (30 дози) - 75 лева
White Flood™ - 274 g. (25 дози) - 75 лева
White Flood™ - 549 g. (50 дози) - 120 лева
Golden FinisH™ - 1352 g. (20 дози) - 120 лева (няма в наличност)
Yellow nEuphoria Gen 2 ™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева
браво , браво перфектно работещи суплементи на на много добри цени :coolsmile:
13.02.08
17:35
Супер, не вярвах, че ще дойдат в България. Междудругото гледах преди време(сега не остава време) в бб.ком, че имаше техни известни комбота, които се продават заедно и излизат по ефтино. Е то сигурно още си се продават, но въпроса ми е дали и вие ще пуснете такива промоции тук ? А иначе много добри цени сте постигнали, надявам се както казахте да се доближават все повече до американските.
Мнението беше редактирано от difference на 13.02.08 17:35.
13.02.08
20:37
И ние се надяваме на споразумения за безмитен внос между България и САЩ и тогава цените ще са по-ниски и от техните, но за сега уви. А за комбота също сме мислили, но си е скъпичко все пак. В каталога са посочени стаковете и може би ще имат пакетна цена.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.02.08 20:41.
Хубаво е, че продуктите на една от най-яките фирми може да се копуват с левчета. Като гледам и цените са ви добри. Когато решите за пакетните цени на стаковете ще ги обявите ли?
22.02.08
12:45
Благодарим на всички за топлите думи. Радваме се, че сте доволни от действието на продуктите. Тук е мястото да споменем, че Purple Wraath е на първо място в класацията за най-продаван аминокиселинен комплекс на Bodybuilding.com. Надяваме се продукта да се наложи и тук в Булгария.
22.02.08
15:23
Е да, вярно е хубав. Нали се знае стака White Flood pre , Purple Wraath during, Green Mag after, Orange Triad :D Btw, цените са добри, но все пак, ако стандарта се повиши и заплатите се вдигнат, може би много повече хора ще си позволяват да отделят всеки месец пари за хубави добавки. А и незнам защо, но си мисля, че дори и митата с Америка да отпаднат, добавките няма да паднат толкова драстично и повечето фирми ще правят някакви спекули(надявам се да греша и дано добавките в България да струват след време колкото и в Америка :) ).
Мнението беше редактирано от difference на 22.02.08 15:26.
22.02.08
16:23
дори и да падне митото,ще се плаща ДДС за големи поръчки и пак няма да се смъкнат цените. няма вариант как в България добавките да са на цената в Щатите, по простата причина,че там се произвеждат,а ние ги внасяме. Провери колко струва случайно българско сирене в Австрия и ще ти стане ясно защо е така.
22.02.08
18:36
Цените са въпрос на фирмена политика. Можете да видите сайта на производителя и да ги сравните. Нашите са фиксирани към малко по-висок курс на долара, защото е непостоянен и трябва да сменяме цената на всеки 2-3 дена :( А за скъпи, немисля. Всеки който иска да приема качествени препарати ще намери начин да го направи. Лошото е,че от лятото хората взеха да обедняват.
22.02.08
19:03
Lawrence, не го приемай точно. Малко образно го казах(в смисъл, да то е ясно, че българите сме вносители и ...) .
Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.
24.02.08
08:36
казано от 4oKuTo на 23.02.08, 15:00:
Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.
Препоръчваме ти да пробваш White Blood + Green Bulge + Blue Up (само ако си над 18 години). Креатина и аргининина в тях са естерифицирани и имат много по-добра усвояемост и устойчивост, което води до много добър резултат. Ако гледаш икономическата страна, тези продукти които си избрал излизат по-евтини и за по-дълъг период. Изборът си е твой, но и в двата случая - успех!
24.02.08
08:41
казано от Z@ki на 23.02.08, 10:21:
Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога?
Ще обявяваме магазините и залите в които можете да намерите продуктите на Controlled Labs тук. За сега можете да ги закупите от нас, като се обадите на телефона посочен в презентацията. На 26 този месец излизат от печат каталозите ни и започваме разпространение.
Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.03.08 15:10.
казано от 4oKuTo на 06.03.08, 15:09:
Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!
Много добре описано! Аз имам усещането че ще се пръсна след тренировка, само че използвам White Blood и Green Bulge. Съвсем скоро ще пробвам твоя стак + още няколко неща наистина взривоопасни.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.03.08 12:07.
08.03.08
06:17
Продават ли се в Пловдив продуктите ви?
10.03.08
13:13
казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:
В Пловдив водим преговори с едни доста известни хора от града. Надяваме се до края на седмицата да стигнем до споразумение.
казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:
Обади се по телефона, който са дали и пичовете ще ти го изпратят по куриер.
25.03.08
18:49
Purple Wraath има вече нов по-освежаващ вкус на лимон.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 10:41.
Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса & Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.
26.03.08
17:19
казано от AlStyle на 26.03.08, 14:36:
Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса & Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.
Предназначението им е едно и също - сила и маса. Ще Ви обясня действието на всеки един продукт:
В Green Bulge се използва Creatine Etil Ester(CEE). CEE е най-ефективния креатин на пазара за момента и много от водещите фирми го използват в своите продукти. Получава се при свързване на креатин монохидрат с естер, а естера се получава при реакция м/у карбоксилинова киселина и алкохол. Естерифицирания креатин на капсули е много добър избор защото е предпазен от разграждане в стомашно-чревния тракт и достига неувреден до диоденума(горната една трета от тънките черва), където се абсорбира от организма и с минимална доза от около 3 грама на ден постигаш резултати по-големи от обичайната 10 грамова дневна доза на Монохидрата. В Green Bulge CEE е комбинирана с Magnesium Creatine Chelat (MCC), тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетъчното и междуклетъчното пространство, а това води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия и значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази комбинация м/у CEE и MCC дава отлични резултати при хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната от него вода. За по-добър ефект са добавени Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) за да повишат ефекта на “напомпване” и нивата на азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Включени са и ключови антиоксиданти за да прочистват свободните радикали, които може да създадът проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид и регулират нормалната инсулинова функция. Тва са 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.
При Green MAGnitude се комбинира Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (DiCM). DiCM е креатин свързан с Ябълчна киселина. Двата вида креатини имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородо ограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията по време на тренировка или кардио. Прибавен е и Betaine Anhydrous за да неутрализира действието на млечната киселина и повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и са добавени за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността. Tyrosine има същия ефект върху телесните процеси както Arginine. Тази формула е на прах което създава известни неудобстства, но пък е с отличен вкус.
Както се вижда от написаното до тук продуктите се различават по една две съставки, но с голямо значение от към ефект. По-добрия вариант според мен е Green Bulge защото се използват много по-модерни технологии при съставките му, удобен е за пренос и употреба, има невероятен ефект, но е излиза по-скъп (30 дози за 70 лв.) Green MAGnitude е същно много мощна формула, но използва малко по-стари технологии. Неудобството при него идва от това, че е на прах и винаги трабва да имаш под ръка шейкър и вода. Икономически, обаче е много по-изгоден от другия (80 дози за 110 лв т.е по около 40 лв. на месец)
Хубавото и при двата, че използват стимулатори на азотен оксид и вазодилация и може да се ползват напълно самостоятелно.
В зависимост от целите си и възможностите си можеш да си избереш продукта. Успех!
Controlled Labs изключително много ти благодаря за дадената информация.И още едно нещо искам да попитам вече си реших че ще си взема Green Bulge (това ще бъде скоро , защото сега почивам от предния креатин), но съм от Пловдив и нз как да си поръчам...би ли ми пояснил как ще стане това с поръчката и ако поръчам онлайн колко ще ми е доставката.Благодаря ти пак.
29.03.08
17:48
За всички които ги интересува доставката да погледнат тук http://www.city-express.com/drugi.html.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 29.03.08 17:50.
31.03.08
16:16
Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?
01.04.08
19:25
казано от Dobrugata на 31.03.08, 16:16:
Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?
Бихте ли ни дали някакви по-точни данни като тегло, от колко време и колко пъти в седмицата тренирате, нещо за храната която приемате, каква ви е целта (маса, релеф) и тн.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:26.
01.04.08
19:27
16 г. тренирам 4 месеца,3 пъти в седмицата. Цел - маса (мускулна :)
01.04.08
19:36
Съобразно вашия стаж в залата бих ви препоръчал да наблегнете на храната, чист протеин и комплексни витамини. Продуктите на Controlled Labs са насочени към хора над 18 години и със стаж в залата над 1 година. За сега мога да ви препоръчам единствено Orange Triad. Съжалявам, че немога да удовлетворя искането ви но здравето ви е по-важно в момента. Успех!
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:38.
Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?
04.04.08
17:08
казано от vatchev на 04.04.08, 16:55:
Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?
В трениривъчни дни:
Green MAGnitude + White Flood - 30-60 минути преди тренировка
Почивни дни:
Green MAGnitude - в същия времеви диапазон както в тренировъчен ден
White Flood - не се приема.
Orange Triad могад да се приемат целогодишнио без прекъсване. По ваше желание може да правите почивки на 2-3 месеца за по 2 седмици.
Глутамина винаги е добре да се приема и е едно отлично допълнение към комбинацията, която сте избрали.
Допълнително приемайте преди и след тренировка по една доза суроватъчен протеин или BCAA.
Успех в тренировките! Ако имате други въпроси на разположение съм.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 17:09.
Нека да се придържаме към темата !
emzo
Тук трябваше да има една снимка, но Emzo ме отряза!
Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.04.08 11:33.
12.04.08
07:37
Вече можете да намерите продуктите и във Варна, а скоро и в други градове.